Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy canlarımmmmm benimmmm.

bende ikiz istiommmmmmm

karnımdaaa ağrılarrrr varrr hiç böle olmamıştıııı

sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84:

ben de yanlış yazmışım:)))evet dolardı bize de söylenen...umarım kısa zamanda kavuşursunn bebeğine

tabiii alırızz cnm.bizi bizden başkası anlamazzz.

biraz kendinden bahsetmek istermisin

Sagolun :) ... aslinda yeni evliyiz 6aydir.. 5aydirda deniyoruz.. bizim tek hayalimiz ailemizi büyütmek anne baba olmak.. ama olmayinca olmuyor.. demekki dogru zaman degilmis diye kendimi teselli etmeye calisiyorum oda olmuyor.. almanyada yasiyorumm, calisiyorum 2saat sonra ise gidecegim.. böyle bir monoton hayatim var :).. sen kendinden anlatirmisin.. siz nekadardir evlisiniz mesela

daha çok yenisinn cnm.şimdiden bu kadar stresss yaparsannn.ama 6 nay olmuş bence bi doktor kontrolüne gittt.beklemek istemiosan.sana yumurta takibi yaparlar.onda sorun yoksa eşinin spermlerine bakarlar.eğer ondada sorun yoksa rahim filmine bakarlar tüplerin açıkmı diee.inşşş sana bunlara gerek kalmaz

cnm2.5yıllık evliyim.ilk 3ay vajinusmustum.sonra onu yendikkk dğünyalar bizim oldu derken çoçuk istemeye başladık önce bende bişi çıkmadı eşimin spermleri düşüktü varikoselden ameliyat oldu.sonra baktık hala olmuo.benim rahim filmim çekildi.allahım tüplerim açık olsun die çok dua ettim en korktuğum şeydi.tüplerimin biri kapalı biri zedeli çıktı.ilk doktorum tüp bebekten başka çaren yok dediii.dünyam başıma yıkıldııı.tüp bebek istemiyordumm çünkü eşimin ailesiinin düşüncesi çok tuaff.
pes etmedim başka bi doktora gittim derken bi prof.a gittim.ameliyat olmak için bana şansı çok az verdi prof.açılmaya bilirr.sakın ümitlenme çünkü filmin çok kötü dedi.ameliyatım 2saat sürdü açılmış tüplerim zorda olsa dualar sayesinde.ekimde ameliyat oldum işte daha bekl,yoruzzzz

ara sıraa bende senin gibi oluyrmmm ümitsizliğe kapılıyrmm.ağlıyrm eve kendimi kapatıyrm kimseyle konuşmuyrmmm.ama sonra diyorum rabbim bi bildiği vardırrr.o vermiosa kulun elşnden ne gelirr.

tünaydın tuğbacımm naberrr uzun zamandır giremedimm herkes iyimi eda,çiğdem,sultan handan sevgi daha unuttuğum varmı
doğum yapan oldumu canımmm sanırım sevgininki yakındı değilmi??

Son düzenleme:
ara sıraa bende senin gibi oluyrmmm ümitsizliğe kapılıyrmm.ağlıyrm eve kendimi kapatıyrm kimseyle konuşmuyrmmm.ama sonra diyorum rabbim bi bildiği vardırrr.o vermiosa kulun elşnden ne gelirr.

Allah sizede yardimci olsun.. normal kontrole gitmistim orda ultrasal ile bakti yumurtaliklar iyi demisti, bir sorun yok dedi hamile kalmamakta.. baskada bisey demedi, birseyde önermedi.. burdaki doktorlar bizlerin derdinden anlamiyorlar. Rabbime kaldi artik, biraz daha sabredecegiz artik..
esimin aileside soruyor varmi bisey diye, defalarca düsünmüyoruz dedim hala soruyorlar, oda beni üzüyor.. simdi düsünüyoruz desem oda ayri bi dert olacak benim icin..

ALLAh sana bana istegen herkese yardim etsin..

karasız esmer hoşgeldin canım sen daha çok yeni evlisin zaten bebeğim olmuyor demek için 1 yıl geçmesi gerek en az canım sakın ümitsizliğe kapılma sadece daha vakti gelmedi diye düşün

karasız esmer hoşgeldin canım sen daha çok yeni evlisin zaten bebeğim olmuyor demek için 1 yıl geçmesi gerek en az canım sakın ümitsizliğe kapılma sadece daha vakti gelmedi diye düşün

sorun benim beynimde bununda farkindayim.. sabirsizim, istekliyim, stressliyim.. ama kendime söz dinletemiyorum.. kimseyede anlatamiyorum esimden baska.. biliyorum herkes bana erken vs. diyecek..
dualarimizi birbirmizden eksik etmeyelim..

sorun benim beynimde bununda farkindayim.. sabirsizim, istekliyim, stressliyim.. ama kendime söz dinletemiyorum.. kimseyede anlatamiyorum esimden baska.. biliyorum herkes bana erken vs. diyecek..
dualarimizi birbirmizden eksik etmeyelim..

sana teselli olman için birşeyler anlatacağım;

Ben geçtiğimiz mart ayında bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve suni sancı ile doğum yapıp bebeğimi aldılar otopsiye gitti daha minicikkkk bedeni parçalandı çok üzgündüm sonra başka bebek bekleyen yakın dostumu aradım doğum yaptımı diye öğrendimki benim yaşadığım ogünlerde arkdaşım 8.5 aylık bebeğini kaybetmiş kocamannn bebekkk odası bile hazırdı ve 2 gün önce 2 gün önce doğması gereken başka bir bebeğimiz adı duru oda hayata gelemeden gözlerini yumdu
şimdi sen düşünnn bu olumsuz günleri ayları yaşamak mı güzel yoksa doğru zamanda sağlıkla gelen hayırlı bebeğini kucağında evine getirmek mi??????

kızlar misafirim geldiiii.

nazderin kbakma cnmm sohbet edemedik.hepsi iyilerrr

Düynanin en büyük acisi. nasil ne yazacagimi bilemiyorum. gözlerim doldu.. Yarabbim size sabir versin.. Ben olsunda ne olursa olsun diye hic birzaman düsünmedim.. Allahtan herzaman hayirlisini diledim, benim ve herkes icin.. Herseyin basi saglik, bu olmazsa anlamida yok birseyin.. Allahim sana sabir versin.. Cok kötü oldum ben..

sağol canım hepimize Rabbim versin inşallahhh
şimdi ise sana güzel bir haber vereceğimmm dün 8,5 aylık bebeğini kaybeden arkdaşım aradı ve 12 haftalık gebeymişş ve o arkdaşım bir an bile olsun ne negatif düşündü nede nezaman hamile kalacağım diye düşündü ve inan ilk denediği ay hamile kaldı bende bazen senin gibi takıyorum takmıyor dğeilim ama bunu takıntı haline getirmek evlilliğini ve seni mutsuz eder bende tavsiye canım oluruna bırak ve bu güzel ayların tadını çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…