rabbiiim gönlümne göre wersin işlhh cnmmm hayırlısıııayy canlarımmmmm benimmmm.
bende ikiz istiommmmmmm
karnımdaaa ağrılarrrr varrr hiç böle olmamıştıııı
benide alin araniza... benimde morale ihtiyacim var.. artik kimseye anlatasim kalmadi bebek istegimimi...(
selam, ben yanlış yazmışım ama gene seninki gibi değil, bize euro değil dolar dendi.
bizim sorunumuz yok, sadece benim acelem, ama zaten rafa kaldırdık bir süreliğine, ocakta biyokimyasal gebelik yaşadım tam tedaviye başlayacakken. o yüzden bir süreliğine böyle bir planım yok artık. yani tedaviye başlayacakken kendiliğinden gebe kalmış olmak beni bu fikirden biraz uzaklaştırdı anlayacağın :)
sana kolay gelsin şimdiden. eğer birgün yeniden karar verirsem ben de mayada olacağım ama ne zaman olur bilmiyorum.
tabiii alırızz cnm.bizi bizden başkası anlamazzz.
biraz kendinden bahsetmek istermisin
Sagolun :) ... aslinda yeni evliyiz 6aydir.. 5aydirda deniyoruz.. bizim tek hayalimiz ailemizi büyütmek anne baba olmak.. ama olmayinca olmuyor.. demekki dogru zaman degilmis diye kendimi teselli etmeye calisiyorumoda olmuyor.. almanyada yasiyorumm, calisiyorum 2saat sonra ise gidecegim.. böyle bir monoton hayatim var :).. sen kendinden anlatirmisin.. siz nekadardir evlisiniz mesela
ara sıraa bende senin gibi oluyrmmm ümitsizliğe kapılıyrmm.ağlıyrm eve kendimi kapatıyrm kimseyle konuşmuyrmmm.ama sonra diyorum rabbim bi bildiği vardırrr.o vermiosa kulun elşnden ne gelirr.
karasız esmer hoşgeldin canım sen daha çok yeni evlisin zaten bebeğim olmuyor demek için 1 yıl geçmesi gerek en az canım sakın ümitsizliğe kapılma sadece daha vakti gelmedi diye düşün
sorun benim beynimde bununda farkindayim.. sabirsizim, istekliyim, stressliyim.. ama kendime söz dinletemiyorum.. kimseyede anlatamiyorum esimden baska.. biliyorum herkes bana erken vs. diyecek..
dualarimizi birbirmizden eksik etmeyelim..
kızlar misafirim geldiiii.
nazderin kbakma cnmm sohbet edemedik.hepsi iyilerrr
sana teselli olman için birşeyler anlatacağım;
Ben geçtiğimiz mart ayında bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve suni sancı ile doğum yapıp bebeğimi aldılar otopsiye gitti daha minicikkkk bedeni parçalandı çok üzgündüm sonra başka bebek bekleyen yakın dostumu aradım doğum yaptımı diye öğrendimki benim yaşadığım ogünlerde arkdaşım 8.5 aylık bebeğini kaybetmiş kocamannn bebekkk odası bile hazırdı ve 2 gün önce 2 gün önce doğması gereken başka bir bebeğimiz adı duru oda hayata gelemeden gözlerini yumdu
şimdi sen düşünnn bu olumsuz günleri ayları yaşamak mı güzel yoksa doğru zamanda sağlıkla gelen hayırlı bebeğini kucağında evine getirmek mi??????
Düynanin en büyük acisi. nasil ne yazacagimi bilemiyorum. gözlerim doldu.. Yarabbim size sabir versin.. Ben olsunda ne olursa olsun diye hic birzaman düsünmedim.. Allahtan herzaman hayirlisini diledim, benim ve herkes icin.. Herseyin basi saglik, bu olmazsa anlamida yok birseyin.. Allahim sana sabir versin.. Cok kötü oldum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?