Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kübracım hoşgeldin henüz kimse yok sadece ben varım :))
Nasılsın,nasıl geçti haftasonun?

hoşbulduk handancığım sende hoşgeldin canım allaha şükür iyiyim canım
pozitifim bütün düşünceleri attım kafamdan
hafta sonum da cumartesi alışveriş biraz temizlik
pazar günüde yine temizlik ve ütü yapmakla geçti kuşum
sen ne yaptın görüşemiyoruz uzun zamandır.

günaydın pozitif kızlar inş

saol canım hoşbuldum..
süpersin hep pozitifiz zaten biz,hayat çok kısa hiçbirşeyi dert etmeye değmez.Hem herşeyin bir sebebi vardır mutlaka..Sabır ve inanç bizi güçlü kılıyor..
Evet bende yoğun bir hafta geçirdim,demiştim ya bir yakınımız ameliyat oldu ona yardıma gittim hep..Ama zaten benim dışımdada herkesin bir işi varmış pek sessiz kalmış topiğimiz.
Bu hafta çoşalım

sende sağol canım senin konuşmaların beni çok etkiliyor handancığım destek oluyorsunuz hepiniz gerçekten destek oluyorsunuz canım hepinize çok teşekkür ederim gerçekten kafaya takmaya değmiyor gerçekten

biliyorum canım yoğun bir hafta geçirdiğini yakınız olan kişiyide geçmiş olsun canm inşallah iyidir.
evet topik çok boş kaldı kimseler gelemedi canım,

günaydın hoşgeldin canım,ee senin cumartesi son diye biliyordum ben.uzadımı 1 hafta?
cumartesi kontrole gittim herşey yolundaydı o yüzden bu haftada çalışabileceğimi söyledi doktor bende geldim işe
günaydın canım hoşgeldin çok sevindim canım artık 5 gün sonra dinleneceksin
ama biz görüşebilecekmiyiz canım

tabiki canım hergün olmasada 2 günde bir girmeye çalışacağım nete

canım zaten biz birbirimizden güç alıyoruz..Hepimizin belli dönemlerde enerjisi,morali düşüyor o zamanki desteklerle hemen toparlanıyoruz..

Teşekkür ederim canım gayet iyi durumu şu an,bakalım bu hafta herkes geri gelir inşallah..

cumartesi kontrole gittim herşey yolundaydı o yüzden bu haftada çalışabileceğimi söyledi doktor bende geldim işe

tabiki canım hergün olmasada 2 günde bir girmeye çalışacağım nete

maşallah buğlemciğe nasılmış durumu canım canım

kendini özletme sevgiciğim gündüz kuşum benim

maşallah canım nasılmış buğlemcik?gelişmeler neler?
evinde keyif yapsaydın ne kadar kaldıki şurda hala çalışıyo bizimki işkolik seni
ayyy biran annem yazıyor zannettim ''işkolik git sen kurtaracan değilmi patronunu '' son 10 gündür en çok duyduğum replik
maşallah buğlemciğe nasılmış durumu canım canım

kendini özletme sevgiciğim gündüz kuşum benim

buğlemde bende çok iyiyiz bi sıkıntımız yok şükür herşey yolunda
kendimi özletmemeye çalışacağım yoksa gündüz burda kimsecikler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…