- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
günaydın kuşum hoşgeldin nasılsın?
sultannn hoşgeldinn
evet hava çok soğuk kuş,sıkı sıkı giyin kafanı ört üşütüp hasta olma..
he o çember malzemelerini mi alıcan?
vay vay vay kuşumm harikasın süper girişimlerde bulunmuşsunevt kuşum onları alcam
geçen hafta kursa gitmedim:))
spor salonundan formuda aldım hafta sonu..
doktora muhurletcem yakında pilatese de başlıyorum
kolay gelsin o zaman canımben burdayım kızlar akşam eşimin arkadaşları gelecekte tariflere bakıyom
selam arkadaşlar gününüzhayırlı uğurlu bol kazançlı olsun nasılsınız ben burda çok yeniyim dün üye oldum.aranızda istanbuldan olan warmı?
sağol kuşum:)
selam arkadaşlar gününüzhayırlı uğurlu bol kazançlı olsun nasılsınız ben burda çok yeniyim dün üye oldum.aranızda istanbuldan olan warmı?
slm bende yeni ssayılırım ...sürekli okuyordum aklıma sorular takıldıkça...üye olayım bari dedim ve oldumhadi hayırlısı....
hoşgördümaklıma bişiy takılsa google dan hemen bu forum çıkıodu oku oku eşim çok kızıodu...aynen pozitif düşün pozitif olcak herşey dio...ama insanın elinde değil en ufak bişiyi bile takıo insan kafasına ...amaç bebek yapmak olunca :)
tünaydın canlarımm hepinize iyi haftalarrrrrrr
Birazdan dra gidicem yumurtlama kontrolüm varrrr dualarınız esirgemeyin canlarımmmm
herkes iyimi hamişler doğurmadı demi daha
herşey insanın kendi elinde bence,önemli olan istemek..hoşgördümaklıma bişiy takılsa google dan hemen bu forum çıkıodu oku oku eşim çok kızıodu...aynen pozitif düşün pozitif olcak herşey dio...ama insanın elinde değil en ufak bişiyi bile takıo insan kafasına ...amaç bebek yapmak olunca :)
hoşgeldin canım iyi haftalar,hadi bakalım hayırlısı kocaman kocaman yumoşların olsun inşallah..dualarımız seninle..tünaydın canlarımm hepinize iyi haftalarrrrrrr
birazdan dra gidicem yumurtlama kontrolüm varrrr dualarınız esirgemeyin canlarımmmm
herkes iyimi hamişler doğurmadı demi daha
hoşgeldin aramıza....
benimde her araştırmamda kk çıkıyodun üye oldun
o zaman dan beri topiğimizden ayrılamadım :))
şu anda bekleme sürecindeyim dondurulmuş embriyo transferşm oldu 12 şubatta... 24 ünde belli olucak ...kasıklarda ağrılar gaz sancısı bugünde beyaz bi akıntı oldu hemen foruma girdim okumaya :) sıcak bişiler gidince alttan regl oldum sanıorum ...düşünmek istemiorum aklımdan hiç çıkmıoki...gündemdeki konu ve sayılı zaman ...heyecanlı ve korkulu dönem ...hayırlısıyla olur inş.. bu 2. tüpüm :18:
ayy inşallah canım bu sefer olurda güzel haber alırız senden
dualarım seninle...bizi de haberdar etmeyi unutmazsın inşallah...
evt manevi desteğe çok ihtiyacım var ...dualarınızı eksik etmeyin ...ben her an isteyen herkese banada nasip etsin die dua ediorum ...olursa haberdar etmezmiyim bea ...ilan panosu yaptırıcam meydanlara
merhabalar kızlar nasılsınız?? ben iyiyim..sürekli yaıtoyurm kasıklarım cok kötü bizim kız iyice indi asagılara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?