Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evt kuşum onları alcam
geçen hafta kursa gitmedim:))
spor salonundan formuda aldım hafta sonu..
doktora muhurletcem yakında pilatese de başlıyorum
vay vay vay kuşumm harikasın süper girişimlerde bulunmuşsun
ben burdayım kızlar akşam eşimin arkadaşları gelecekte tariflere bakıyom
kolay gelsin o zaman canım
ben pancar salatası yaptım geçen gün güzel oldu,hem sağlıklı hem pancar mevsimi..
birde buğday salatası yaptım oda lezzetli ve değişik. aklında olsun istersen tarif verebilirim.

selam arkadaşlar gününüzhayırlı uğurlu bol kazançlı olsun nasılsınız ben burda çok yeniyim dün üye oldum.aranızda istanbuldan olan warmı?

slm bende yeni ssayılırım ...sürekli okuyordum aklıma sorular takıldıkça...üye olayım bari dedim ve oldum hadi hayırlısı....

hoşgördüm aklıma bişiy takılsa google dan hemen bu forum çıkıodu oku oku eşim çok kızıodu...aynen pozitif düşün pozitif olcak herşey dio...ama insanın elinde değil en ufak bişiyi bile takıo insan kafasına ...amaç bebek yapmak olunca :)

tünaydın canlarımm hepinize iyi haftalarrrrrrr

birazdan dra gidicem yumurtlama kontrolüm varrrr dualarınız esirgemeyin canlarımmmm
herkes iyimi hamişler doğurmadı demi daha

hoşgeldin aramıza....
benimde her araştırmamda kk çıkıyodun üye oldun
o zaman dan beri topiğimizden ayrılamadım :))

Birazdan dra gidicem yumurtlama kontrolüm varrrr dualarınız esirgemeyin canlarımmmm

yok canım daha doğurmadık hiçbirimiz
seninde allah yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

herşey insanın kendi elinde bence,önemli olan istemek..
fazla kafaya takmamak lazım bu çocuk işini,çünkü isteyipte olmayınca ve sürekli neden neden diye sorgulayınca bu iş saplantı haline geliyor ve aslında olmasını kendi kendimize engelliyoruz..
İnanmak ve sabretmek lazım..

birazdan dra gidicem yumurtlama kontrolüm varrrr dualarınız esirgemeyin canlarımmmm
hoşgeldin canım iyi haftalar,hadi bakalım hayırlısı kocaman kocaman yumoşların olsun inşallah..dualarımız seninle..
Valla banu ve denizden ses yok ama bilemiyorum geldimi acep bebişler :) daha vakitleri var zamanında gelsinler inşallah.

hoşgeldin aramıza....
benimde her araştırmamda kk çıkıyodun üye oldun
o zaman dan beri topiğimizden ayrılamadım :))

şu anda bekleme sürecindeyim dondurulmuş embriyo transferşm oldu 12 şubatta... 24 ünde belli olucak ...kasıklarda ağrılar gaz sancısı bugünde beyaz bi akıntı oldu hemen foruma girdim okumaya :) sıcak bişiler gidince alttan regl oldum sanıorum ...düşünmek istemiorum aklımdan hiç çıkmıoki...gündemdeki konu ve sayılı zaman ...heyecanlı ve korkulu dönem ...hayırlısıyla olur inş.. bu 2. tüpüm :18:

ayy inşallah canım bu sefer olurda güzel haber alırız senden
dualarım seninle...bizi de haberdar etmeyi unutmazsın inşallah...

merhabalar kızlar nasılsınız?? ben iyiyim..sürekli yaıtoyurm kasıklarım cok kötü bizim kız iyice indi asagılara..

ayy inşallah canım bu sefer olurda güzel haber alırız senden
dualarım seninle...bizi de haberdar etmeyi unutmazsın inşallah...

evt manevi desteğe çok ihtiyacım var ...dualarınızı eksik etmeyin ...ben her an isteyen herkese banada nasip etsin die dua ediorum ...olursa haberdar etmezmiyim bea ...ilan panosu yaptırıcam meydanlara

merhabalar kızlar nasılsınız?? ben iyiyim..sürekli yaıtoyurm kasıklarım cok kötü bizim kız iyice indi asagılara..

bizde iyiyiz canım çok şükür..Demek nehir bebiş iyice indi aşağıya o zaman doğum yakındır senin bi kontrole gitseydin belki doktorun bişeyler söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…