- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam şekerim,yorma kendini yat dinlen.merhaba sekerlerrr...nasılsınızz?? ben iyiyim cok sükür..uyandıgımdan beri alt taraflarda ufak ufak iğne batması gbi agrılarım oluyo ama uzun süreli olmadıgı içn iyiyim:) merak etmeyin diye geleyim hala dogurmadım diye haber vereyim dedim
sevgicik senin de son günün artık sen de benim gbi annende mi olacaksın gündüzleri..yoksa kayseriye mi gideceksin?
ben varım ama kimse yok diye temizliğe giriştim,arada bakıyorum.yine kimse yokkk![]()
selam şekerim,yorma kendini yat dinlen.
İyi yaptın görmeyince merak ediyoruz acaba bugün doğurdularmı diye :))
ben varım ama kimse yok diye temizliğe giriştim,arada bakıyorum.
günaydın cicişler...
hayırlı olsun canım inşallah çıkarda bir ev sahibi olursunuz.Bu devirde kiracı olmak zor çünkü
İnsanın hayalleri olmalı, tıpkı cennetten bir bahçe gibi özlemleri olmalı, açan çiçekler gibi birde RABBİN'e sığınacağı günleri olmalı CUMa'lar gibi..
Cumanız mübarek olsun.....Hayırlı Cumalar..!
Selam kızlar kimse yok nereye kayboldunuz???
![]()
merhaba sekerlerrr...nasılsınızz?? ben iyiyim cok sükür..uyandıgımdan beri alt taraflarda ufak ufak iğne batması gbi agrılarım oluyo ama uzun süreli olmadıgı içn iyiyim:) merak etmeyin diye geleyim hala dogurmadım diye haber vereyim dedim
sevgicik senin de son günün artık sen de benim gbi annende mi olacaksın gündüzleri..yoksa kayseriye mi gideceksin?
evet tatlım ben de ondan ara ara gelip kızlara bilgi vereyim diyorum..bugunlük bu kadar benden bi şeyler yiyip yatış moduna gececegim...öpüyorumm kocamannnn...iyi bakın kendinize..
Bizde öptük canım görüşürüz..evet tatlım ben de ondan ara ara gelip kızlara bilgi vereyim diyorum..bugunlük bu kadar benden bi şeyler yiyip yatış moduna gececegim...öpüyorumm kocamannnn...iyi bakın kendinize..
Kuzum güzel haberini bekliyoruz dört gözle..İnşallah fazla beklemeden yola çıkarlar..selam kızlar.
ben de bakıyorum arada, herkese kolaylıklar.
sevgicim, nete giremezsen beni habersiz bırakma, sana gönderdiğim iletişim bilgilerinden bana haber ver arada :)
eşim bugün kalabalık bir grupla şantiyeden havaalnına yola çıkıyor, orda ne kadar bekleyecekler, ne zaman yalo çıkacaklar henüz bilmiyoruz. ama son dakika gelişmesi bu.
öpüyorum hepinizi.
sonunda birileri gelmiş...![]()
inşallah hayırlı olur canım evet kiracı olmak zor gerçekten dua edin ne olur hayırlısı ise kurada çıksın
handancığım günaydın canım ben burdayım ama kimse gelmiyor topiğe nedense canım nasılsın?
Bizde öptük canım görüşürüz..
Kuzum güzel haberini bekliyoruz dört gözle..İnşallah fazla beklemeden yola çıkarlar..
öpüyorum bende çok..
napıyosun kuş?
günaydın canım iyiyim saol sen nasılsın?
Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah kurada çıkar kübracım ve ev sahibi olursunuz..
bu topiğin kızları bu ara hep kayıp zatenSelam kızlar kimse yok nereye kayboldunuz???
![]()
o batmalar arada banada oluyor canım bende onun dışında iyiyim bi şikayetim yok çok şükür..İlk hafta annemlerde olucam sonra kayseriye doktoruma gidicem ve doğumu orda yapıcam biliyosun canımmerhaba sekerlerrr...nasılsınızz?? ben iyiyim cok sükür..uyandıgımdan beri alt taraflarda ufak ufak iğne batması gbi agrılarım oluyo ama uzun süreli olmadıgı içn iyiyim:) merak etmeyin diye geleyim hala dogurmadım diye haber vereyim dedim
selam kızlar.
sevgicim, nete giremezsen beni habersiz bırakma, sana gönderdiğim iletişim bilgilerinden bana haber ver arada :)
eşim bugün kalabalık bir grupla şantiyeden havaalnına yola çıkıyor, orda ne kadar bekleyecekler, ne zaman yalo çıkacaklar henüz bilmiyoruz. ama son dakika gelişmesi bu.
öpüyorum hepinizi.
selam kızlar.
öpüyorum hepinizi.
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
mutlukız karats+ darkangellove58+ maonyaaa+ hperi+
![]()
Kuzum güzel haberini bekliyoruz dört gözle..İnşallah fazla beklemeden yola çıkarlar..
öpüyorum bende çok..
tamam canım kayt ettim zaten iletişim bilgilerini ordan veya burdan mutlaka haber ederim kızlar .
Biran önce eşine kavuşman dileğimle canım hayırlısı
hoşgeldin canım inşallah biran önce yola çıkarlar sizde hayırlısı ile kavuşursunuz canım güzel haberlerini bekliyoruz canım dört gözle