Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba sekerlerrr...nasılsınızz?? ben iyiyim cok sükür..uyandıgımdan beri alt taraflarda ufak ufak iğne batması gbi agrılarım oluyo ama uzun süreli olmadıgı içn iyiyim:) merak etmeyin diye geleyim hala dogurmadım diye haber vereyim dedim:9:

sevgicik senin de son günün artık sen de benim gbi annende mi olacaksın gündüzleri..yoksa kayseriye mi gideceksin?

merhaba sekerlerrr...nasılsınızz?? ben iyiyim cok sükür..uyandıgımdan beri alt taraflarda ufak ufak iğne batması gbi agrılarım oluyo ama uzun süreli olmadıgı içn iyiyim:) merak etmeyin diye geleyim hala dogurmadım diye haber vereyim dedim:9:

sevgicik senin de son günün artık sen de benim gbi annende mi olacaksın gündüzleri..yoksa kayseriye mi gideceksin?
selam şekerim,yorma kendini yat dinlen.
İyi yaptın görmeyince merak ediyoruz acaba bugün doğurdularmı diye :))
yine kimse yokkk:50:
ben varım ama kimse yok diye temizliğe giriştim,arada bakıyorum.

selam şekerim,yorma kendini yat dinlen.
İyi yaptın görmeyince merak ediyoruz acaba bugün doğurdularmı diye :))

ben varım ama kimse yok diye temizliğe giriştim,arada bakıyorum.

evet tatlım ben de ondan ara ara gelip kızlara bilgi vereyim diyorum..bugunlük bu kadar benden bi şeyler yiyip yatış moduna gececegim...öpüyorumm kocamannnn...:16: iyi bakın kendinize..

selam kızlar.

ben de bakıyorum arada, herkese kolaylıklar.
sevgicim, nete giremezsen beni habersiz bırakma, sana gönderdiğim iletişim bilgilerinden bana haber ver arada :)

eşim bugün kalabalık bir grupla şantiyeden havaalnına yola çıkıyor, orda ne kadar bekleyecekler, ne zaman yalo çıkacaklar henüz bilmiyoruz. ama son dakika gelişmesi bu.

öpüyorum hepinizi.

:24::24:
günaydın cicişler...

günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

hayırlı olsun canım inşallah çıkarda bir ev sahibi olursunuz.Bu devirde kiracı olmak zor çünkü

inşallah hayırlı olur canım evet kiracı olmak zor gerçekten dua edin ne olur hayırlısı ise kurada çıksın

İnsanın hayalleri olmalı, tıpkı cennetten bir bahçe gibi özlemleri olmalı, açan çiçekler gibi birde RABBİN'e sığınacağı günleri olmalı CUMa'lar gibi..
Cumanız mübarek olsun.....Hayırlı Cumalar..!

hayırlı cumalar kuşum.dualarınızda unutmayın bizleride

Selam kızlar kimse yok nereye kayboldunuz???
:59:

handancığım günaydın canım ben burdayım ama kimse gelmiyor topiğe nedense canım nasılsın?

hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma canım uzan dinlen canım yorma kendini.

evet tatlım ben de ondan ara ara gelip kızlara bilgi vereyim diyorum..bugunlük bu kadar benden bi şeyler yiyip yatış moduna gececegim...öpüyorumm kocamannnn...:16: iyi bakın kendinize..

bende öptüm kocaman canım kendinize dikkat edin.

Bizde öptük canım görüşürüz..
selam kızlar.

sevgicim, nete giremezsen beni habersiz bırakma, sana gönderdiğim iletişim bilgilerinden bana haber ver arada :)

eşim bugün kalabalık bir grupla şantiyeden havaalnına yola çıkıyor, orda ne kadar bekleyecekler, ne zaman yalo çıkacaklar henüz bilmiyoruz. ama son dakika gelişmesi bu.

öpüyorum hepinizi.
Kuzum güzel haberini bekliyoruz dört gözle..İnşallah fazla beklemeden yola çıkarlar..
öpüyorum bende çok..
sonunda birileri gelmiş...:19::19:
:70: napıyosun kuş?
inşallah hayırlı olur canım evet kiracı olmak zor gerçekten dua edin ne olur hayırlısı ise kurada çıksın

handancığım günaydın canım ben burdayım ama kimse gelmiyor topiğe nedense canım nasılsın?

günaydın canım iyiyim saol sen nasılsın?

Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah kurada çıkar kübracım ve ev sahibi olursunuz..

Bizde öptük canım görüşürüz..

Kuzum güzel haberini bekliyoruz dört gözle..İnşallah fazla beklemeden yola çıkarlar..
öpüyorum bende çok..

:70: napıyosun kuş?

günaydın canım iyiyim saol sen nasılsın?

Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah kurada çıkar kübracım ve ev sahibi olursunuz..

allaha şükür bende iyiyim canım inşallah hayırlısı olur hakkımızda dua edin lütfen canım.

Selam kızlar kimse yok nereye kayboldunuz???
:59:
bu topiğin kızları bu ara hep kayıp zaten

o batmalar arada banada oluyor canım bende onun dışında iyiyim bi şikayetim yok çok şükür..İlk hafta annemlerde olucam sonra kayseriye doktoruma gidicem ve doğumu orda yapıcam biliyosun canım
selam kızlar.

öpüyorum hepinizi.

tamam canım kayt ettim zaten iletişim bilgilerini ordan veya burdan mutlaka haber ederim kızlar .
Biran önce eşine kavuşman dileğimle canım hayırlısı

selam kızlar.

öpüyorum hepinizi.

hoşgeldin canım inşallah biran önce yola çıkarlar sizde hayırlısı ile kavuşursunuz canım güzel haberlerini bekliyoruz canım dört gözle

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
mutlukız karats+ darkangellove58+ maonyaaa+ hperi+

:64::64::64:

slm kuşum..iylik 2 gündür aşırı baş ağrısı vardı bugün daha iyiyim ....
sen nasılsın...!!!
:91:

öpüyorum bende çok..

tamam canım kayt ettim zaten iletişim bilgilerini ordan veya burdan mutlaka haber ederim kızlar .
Biran önce eşine kavuşman dileğimle canım hayırlısı

hoşgeldin canım inşallah biran önce yola çıkarlar sizde hayırlısı ile kavuşursunuz canım güzel haberlerini bekliyoruz canım dört gözle

sağolun kızlar.
öpüldünüz :16:

Back
X