Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Tuğbacım geçmiş olsun lütfen kendini üzme yıpratma..
Allaha inan,her işin mutlaka bir hayrı olduğuna inan,neden diye sorgulamayı bırak lütfen..
Bu kadar zormu ben anlamıyorum..
Bunu ben başardıysam herkes başarabilir..Bende ne kadar üzülüyordum ağlıyordum neden olmuyor diye kendimi paralıyordum..Artık inan umrumda değil..Keşke bu kadar umutsuz olanlara bir değnek değdirsemde benim ulaştığım boyuta gelseler..
Herşey insanın kendi elinde..
Allaha inan ve teslim ol..Bu işin mutlaka bir hayrı var..Olmuyorsa bir sebebi var..Bırak biraz peşini hayatına devam et..

Allaha inan,her işin mutlaka bir hayrı olduğuna inan,neden diye sorgulamayı bırak lütfen..
Bunu ben başardıysam herkes başarabilir..Bende ne kadar üzülüyordum ağlıyordum neden olmuyor diye kendimi paralıyordum..Artık inan umrumda değil..Keşke bu kadar umutsuz olanlara bir değnek değdirsemde benim ulaştığım boyuta gelseler..
Allaha inan ve teslim ol..Bu işin mutlaka bir hayrı var..Olmuyorsa bir sebebi var..Bırak biraz peşini hayatına devam et..

:29::29:sonuna kadar katılıyorum kuşum ben geçenlerde de yazdım tuğbaya ama beni tınlamadı bile
o kadar yazdım bana sadece ben çıkıyorum deyip çıktıı
tubişe nederse de dinlemiyo kuş...sadece tamm deyip geçiştiriyo bizi :(

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

karats:96::96:

sevgi ve kübra kaç saattir yoksunuz fark ettmedim sanmayın:20::20:

buldum nazı satt 12:58 de giriş yapmış...ama buraya mı geldide ben görmedim kii
demekki iyi:)

kubrayıda başka topikde buldum sen beni burda yalnız bırakırsın bi gel bayim sen:57::57:

şimdilik araştırmam bu kadar :)

ayy yalnız başıma konuşuyom:9:

üzülmemek elde değilkii.onca emek veriosun hergün iğne oluosunnn karşılığı koca bi hiçççç:85:

Back
X