Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam kıslar nasılsınız ..uzun zamandır net olmadığı için giremiyordum...nasipse 15inde sezeryanla doğuracağım bebeğimi..diğer kıslar da doğurmuştur..hepinizde iyisinizdir inşşş

canımmm ne güzel bir haber bu..
inş sezeryanın başarılı gecip bebeğini kucagına alırsınn...

bu arada sezeryanı sen mi seçtin tatlımm??

selam kıslar nasılsınız ..uzun zamandır net olmadığı için giremiyordum...nasipse 15inde sezeryanla doğuracağım bebeğimi..diğer kıslar da doğurmuştur..hepinizde iyisinizdir inşşş

öznurcum haberini aldığıma sevindim :)
15inde geliyor demek ki Çağan bebek. hayırlısı bakalım

bugün aklımdan geçmiştin, kalp kalbe karşıymış

offf tam gezemeden tatilim bitiyor zatenn

olsun be kuzum, yeniden gidersin

selam canım,hadi bakalım hayırlısıyla gelsin minik prens..Allah yardımcınız olsun.
Banu doğurdu,deniz sancı bekliyor ama sevgiden ses yok birkaç gündür belki gelmiştir buğlem..

slmm...
burda çok güzel kar yağdıı ama
ama kar tutmadı yerler ıslak ve sürekli yağmur var
yinede karı izlemek çok güzeldi..

bu arada eşim öğlen 3 de geldi bidaha gelemedim
fırtına olduğu için bugün gidememişler inşallah yarında gidemezler

slm arkadaşlar nasılsınız ben ve bebeğim çok iyiyiz 3 haftanın geçmesini bekliyorum izne ayrılayım diye

selam kızlar yine ben geldim..Hala doğum yapmadım beklemedeyim doktor heran gelebilir diyor ama bizim kız ayın 16sını bekliyor galiba ama bakalım hayırlısı
banunun doğum haberini şimdi okudum çok sevindim nehir bebek erken davranıp gelmiş ne güzelde etmiş inşallah kolay olmuştur doğumu
bizim dünürle damatta beklemedelermiş hala bizim gibi inşallah rabbim onada kolay doğumlar verir
kübracım ufaklık demek sende hamilesin inan çok sevindim okadar dua ettikki sana en sonunda oluvermiş inşallah cinsiyetinide rabbim gönlüne göre verir
handancım sultancım edacım çiğdemcim tuğbacım ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım hepiniz aklımdasınız sizleri seviyorum ve özlüyorum bol bol dua ednde kolay bir doğum gerçekleştireyim

kızlar ekşi erik istiyom ben ama bulamadık büyük marketlere bakıyoz yok çok aklıma düştü bugünde arıcaz rüyalarıma gelmeye başladı :26:

mrb..canım bizde seni merak ediyoduk...
emin ol canım her zaman aklımızdasın
ve dualarımız sana ve denize sürekli....

kızlar ekşi erik istiyom ben ama bulamadık büyük marketlere bakıyoz yok çok aklıma düştü bugünde arıcaz rüyalarıma gelmeye başladı :26:

maşallah canım amma erken başladı sankii
kubi işde bebişide anası gibi olcak sanırım aceleci..
inşallah bulursunz canm
buyuk marketlerde mutlaka olur amaa..

ALLAHIM;

Mal verdiğin zaman Saadetimi
Kuvvet vediğin zaman Aklımı
İktidar verdiğin zaman Basiretimi
...Bela verdiğin zaman İmanımı
Nimet verdiğin zaman mertliğimi
Güzellik verdiğin zaman İffetimi
Zorluk verdiğin zaman Sabrımı
BENDEN ALMA
AMİN

Sevgicim senden haber alamayınca buğlemcik geldi sandık bizde..
Minnoşlar annelerinin karnında keyif yapıyolar,her zaman dualarımız sizinle zaten.
Bir avazda doğurun inşallah,hayırlısıyla kolay ve rahat bir doğum olacak..
Dört gözle bekliyoruz haberinizi.
Çok çok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…