Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar selam. günüm doldu gelen giden yok. yarın dr.a gideceğiz sanırım. bi gelişme olursa haberdar ederim.

kızlar selam. günüm doldu gelen giden yok. yarın dr.a gideceğiz sanırım. bi gelişme olursa haberdar ederim.

amma tembel çıktı bu efe paşa yahuu :))
bende 2-3 gün geç doğmuşum canım,yarın git bakalım doktora,hayırlısı.
mutlaka haber ver bize.öpüyorum.

kuşumm ne yapıyonnn
bize gelsene çok sıkıldımm:97:

off napim çamaşır kurmuştum o bitti onu astım.
Arkadaşım aradı nerde kaldın bi sürü şey yaptım dedi :18: sanırım gitmem gerekiyor bu durumda..Bende çıkıcam birazdan dedim ama hala oturuyorum..
keşke yakın olsaydık,gelir giderdik birbirimize.. :97: :97: :97:

evt yaaa çok güzel olurdu..:29:
sende git o zaman ne yapıyım bende film izleyim barii :((

gece gündüz toplaşırdık kocalar yokken :)))

evet kuş mecburen yoksa küser bana :)) çok üşeniyorum ama napim..
hadi giyineyim bari ben..
sende aşk filmi falan seyretme kuşum bugün..internetten kanıtın geçmiş bölümlerini izle mesela..

akşam girmeye çalışırım öpüyorum çok :70: :70: :70:

gece gündüz toplaşırdık kocalar yokken :)))

evet kuş mecburen yoksa küser bana :)) çok üşeniyorum ama napim..
hadi giyineyim bari ben..
sende aşk filmi falan seyretme kuşum bugün..internetten kanıtın geçmiş bölümlerini izle mesela..

akşam girmeye çalışırım öpüyorum çok :70: :70: :70:

ayyy ne güzel olurdu ama genelde eşler de olmuyo bizim nasılsa :))

aaa evet vaktim bol nasılsa :52:
dün dip köşe temizlik yaptım bugün de işim yok nasılsa
kaçırdığım dizileri izleyebilirim süpersin ku
hadi sana iyi eğlenceler..
öptm akşam burdayım :38:

Son düzenleme:
slm kızlar neler yapıyonuz herşeyden bi haberim vallaa
kızlar doğum yaptımı sevgi deniz diğer doğumu yaklaşanlar

mrb canım nasılsın uzun zamandır yoksun yine
neler yapıyosun

bu arada: banu doğum yaptı
sevgi ve deniz halaa doğurmadı
bide kübra hamile :)

sağol kuzum benimm:48:
sana da çook geçmiş olsun
o ağrı felakettir...
kuzu sen doktora gitcekdin gittin mi ben mi kaçırdım
söyledindee

doktora gidecektim kuşum, doğru hatırlıyorsun, dün gidecektim ama kar yağışı sebebi ile doktorum arayıp cumaya ertelemişti.
ama sanırım artık gitmem cuma günü, cumartesi 3. gün için kan vereceğim, başka bir takım hormonlara bakacak.

eşim de diyor ki, ben nasılsa burdayım, 1 ay daha takip ettir istersen diyor, bense çok yoruldum bu kontrollerden. bilmiyorum ne yapsam :26:

tam paşa olacak senin oğlan, gel keyfim gel :emir_bebek:
hayırlısı denizcim, hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz.

:66::66::66::66:

çok güzel ince ince kar yağıyoo
şimdiden çatılar bembeyaz olduu

burdaki de erimeye başladı ama nisan sonuna kadar yerden kalkacak gibi değil :9:
neyse en azından yollar açıldı.

kızlar selam tekrar. dr. yanına uğramıştım. gel hemen 2 dak bakalım dedi. suyun iyi ama kireçlenmiş baya dedi. cumartesiye kadar bekle sancı gelmezse sabah 9 da gel suni sancıyla doğurtalım beklemenin bi alemi yok dedi. ay çok heyecanlandım hemde çok korkuyorum. bana dua edin. inşallah sevgide hayırlısıyla doğurur.

mrb kuzu nasıl oldun bakalım...

iyiyim kuş, ev daha ısınmadı ama iyiyim şükür :29:

kızlar selam tekrar. dr. yanına uğramıştım. gel hemen 2 dak bakalım dedi. suyun iyi ama kireçlenmiş baya dedi. cumartesiye kadar bekle sancı gelmezse sabah 9 da gel suni sancıyla doğurtalım beklemenin bi alemi yok dedi. ay çok heyecanlandım hemde çok korkuyorum. bana dua edin. inşallah sevgide hayırlısıyla doğurur.

selam denizcim.
ay hadi hayırlısı olsun, o arada kendi gelmezse en geç cumartesi göbişinden kucağına gelecek demek efecik :nazar:
haydi hayırlısı.

aaa hadi yaaa
inşallah denizim yaaaa
dualarımızdasın sende unutma bizi ne olurr dualarında:38::nazar:

anladım canm....

bende hap yattım ev soğuk zanki yanıyo ama dışarısı çok soğuk ısınmıyo sanırım...
bütün gün yatınca karı görünce şaşırdım :)
resmini koycam yine
seni kıskandırcam karda eğer yağarsa
sabahkini gördün mü:9:

denizzz geçen günn doğum için dua yazmıştımm.onu gördünmü topikteeee.mutlaka okuuu

Back
X