Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam. günüm doldu gelen giden yok. yarın dr.a gideceğiz sanırım. bi gelişme olursa haberdar ederim.
koskoca 9 ay geçti ama
şu son günler gelmek bilmiyo![]()
kuşumm ne yapıyonnn
bize gelsene çok sıkıldımm:97:
evt yaaa çok güzel olurdu..
sende git o zaman ne yapıyım bende film izleyim barii(
gece gündüz toplaşırdık kocalar yokken :)))
evet kuş mecburen yoksa küser bana :)) çok üşeniyorum ama napim..
hadi giyineyim bari ben..
sende aşk filmi falan seyretme kuşum bugün..internetten kanıtın geçmiş bölümlerini izle mesela..
akşam girmeye çalışırım öpüyorum çok![]()
![]()
![]()
sağol kuzum benimm
sana da çook geçmiş olsun
o ağrı felakettir...
kuzu sen doktora gitcekdin gittin mi ben mi kaçırdım
söyledindee
kızlar selam. günüm doldu gelen giden yok. yarın dr.a gideceğiz sanırım. bi gelişme olursa haberdar ederim.
çok güzel ince ince kar yağıyoo
şimdiden çatılar bembeyaz olduu
mrb kuzu nasıl oldun bakalım...
kızlar selam tekrar. dr. yanına uğramıştım. gel hemen 2 dak bakalım dedi. suyun iyi ama kireçlenmiş baya dedi. cumartesiye kadar bekle sancı gelmezse sabah 9 da gel suni sancıyla doğurtalım beklemenin bi alemi yok dedi. ay çok heyecanlandım hemde çok korkuyorum. bana dua edin. inşallah sevgide hayırlısıyla doğurur.
kızlar selam tekrar. dr. yanına uğramıştım. gel hemen 2 dak bakalım dedi. suyun iyi ama kireçlenmiş baya dedi. cumartesiye kadar bekle sancı gelmezse sabah 9 da gel suni sancıyla doğurtalım beklemenin bi alemi yok dedi. ay çok heyecanlandım hemde çok korkuyorum. bana dua edin. inşallah sevgide hayırlısıyla doğurur.