Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internete fazla giremiyorum girdiğimdede burda kimse olmuyo nasıl gidiyor kızlar hayat sizler için dua ediyorum allahım herkese bebiş nasip etsin inşallah
duaların için tşk ederim cnmm...
bizde sizler için ediyoruz kolay doğum nasip olur inş..
teşekkürler canım benimde az kaldı pazartesi dr a gidicem gün yaklaştıkça korku sarıyo valla
ayy canım yaa stres yapmaa...
bak kızlar patır patır dökülüp bebişlerini kucagına alıyorlar![]()
haklısın canım bişekilde çıkacak nasılsa strese girmenin anlamı yok allahım yardım etsin
kızlarrr efe dünya ya geldiii
11:40 da sezaryanla doğum yapmış..
suni sancı da fayda etmeyince dozunu artırmışlar bu seferde kanaması olmuş
oda beklenmeyen durum olunca sezaryana almış...
şuan çok iyiyim efe kollarımda uyuyo dio..
hepimize dua ettmiş..
ve hepinize bol selamı var...
kızlar ben hala doğum yapmadım haberiniz olsun diye yazıyorum çarşambaya kadarda doğum yapamazsam suni sancı verecekler onlada bişey olmazsa eğer sezeryan yapacaklar dua edin bol bol lütfen
kızlar ben hala doğum yapmadım haberiniz olsun diye yazıyorum çarşambaya kadarda doğum yapamazsam suni sancı verecekler onlada bişey olmazsa eğer sezeryan yapacaklar dua edin bol bol lütfen
aaa çıktınmı edoş beni görmedinmi....
bende çıkıyorum eşim geliyormuş,yarın görüşürüz öpüyorum çok
iyi geceler..
kızlarrr efe dünya ya geldiii
11:40 da sezaryanla doğum yapmış..
suni sancı da fayda etmeyince dozunu artırmışlar bu seferde kanaması olmuş
oda beklenmeyen durum olunca sezaryana almış...
şuan çok iyiyim efe kollarımda uyuyo dio..
hepimize dua ettmiş..
ve hepinize bol selamı var...