Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
1. imjuli
2. ozpar+
3. mutlukız
öznuuuurrr hoşgeldin, nasılsın?
kızlarrr efe dünya ya geldiii
11:40 da sezaryanla doğum yapmış..
suni sancı da fayda etmeyince dozunu artırmışlar bu seferde kanaması olmuş
oda beklenmeyen durum olunca sezaryana almış...
şuan çok iyiyim efe kollarımda uyuyo dio..
hepimize dua ettmiş..
ve hepinize bol selamı var...
kızlar ben hala doğum yapmadım haberiniz olsun diye yazıyorum çarşambaya kadarda doğum yapamazsam suni sancı verecekler onlada bişey olmazsa eğer sezeryan yapacaklar dua edin bol bol lütfen
günaydın şekerlerrr
bütün bir hafta sonu yan gelip yattık, gezdik tozduk ve sıra geldi pazartesiye.
bugün temizlik günüm, ara ara uğrarım.
herkese iyi bir hafta diliyorum.
hb canı..iyyim,bebişimin geleceği günü bekliyorum..sezeryanla olacak doğumum,öylesi daha uygun geldi bize..geçtiğimiz hafta dr 15i demişti,ama 15inde bi kontrol daha yapacak..en son verdiği tarih 17si perşembe günüydü..salı netleşecek tabi iyice...haber veririm ine..eşim geldi,izin alıp,vınnımızıda getirmiş,arada girip haber veririm ben..
siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
hoşgeldin canım
az kalmış bebişin gelmesine
iyi olduğunuza sevindim canım
inşallah hayırlısıyla doğurup bebişi alırsın kucağına canım
hb canı..iyyim,bebişimin geleceği günü bekliyorum..sezeryanla olacak doğumum,öylesi daha uygun geldi bize..geçtiğimiz hafta dr 15i demişti,ama 15inde bi kontrol daha yapacak..en son verdiği tarih 17si perşembe günüydü..salı netleşecek tabi iyice...haber veririm ine..eşim geldi,izin alıp,vınnımızıda getirmiş,arada girip haber veririm ben..
siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
günaydın çiğdemciğim nasılsın?
bende hafta sonu mutfağın bir kısmını tamamladım.
ama diğer yarısı duruyor canım
çok iş yapmadım ama yorgun hissediyorum kendimi
allah kolaylık versin canım sanada
günaydın arkadaşlar....
kahvaltımı yapıp spora gidip...
gelip yemek iş yapıpı...
saat öğlen 2 gibi babam geliyo inşallah..![]()
sağlıkla olsun da, sezeryan da olsa bebeğine sağlıkla kavuş inşallah, geçiverdi zaman bak ne güzel
güzel haberlerini bekliyoruz, sevgi de çarşamba kavuşacak kızına hayırlısıyla, deniz efesine, banu nehirine kavuştu, sırayla geliyor bebişler.
hayırlısı olsun öznurcum, çok sevindim haberini aldığıma
.
evet ufaklıkların haberlerin sabah aldım,çok sevindim..sevgi içinde herşey yolunda gidr inşş..
sen nasılsın canım???
iyiyim ben ne olsun, son 1.5 aydır yoğun ve sıkıntılı zamanlar geçirdim ama son günlerde iyiyim çok şükür.
ocakta kimyasal gebelik yaşadım, bu ay doktor takibindeydim, hormonlar, testler vesaire... son tahlil sonuçlarımı bugün öğreneceğim bakalım, inşallah herşey yolundadır.
şubatta da eşimin libya'dan sağ salim dönmesini bekledim, zor bir süreçti ama çok şükür 2 haftadır o da burda. inşallah marttan sonra herşey yoluna girer artık :)))
sağol kuzum...:)
nasıl geçti doktr randevun
sanırım bugün alcaksın sonucu...herşey gayet güzel çıkacakdır eminim
mrb öznurcm..sizinde iyi olmanıza sevindim:))
çok az kalmış doğuma eşinnde yanında olması ayrı bi güzel olmuş dur sana ...![]()
böylesi hayırlıymış demekki canı senn için bebk konusunda..en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşş..libyada olaylar çıkınca ilk aklıma sen geldin inanki canım,ne yaptı eşi falan diye..sağlıklı bi ekilde geldiğine sevindim..
bizde buraya geeli sıkıntılı dönemler yaşıyoruz..ben memlekete geldikten 2 gün sonra kayınvaldemin meme kanseri olduğunu öğrendik,göğüsünün biri tamamen alındı,şimdi kemoterapi alıyor(çok üzüldük tabi)sonra annem aniden ameliyat oldu,eşim rahatsızlandı..aksilikler hep üstüste geliyor..oğlumuzun doğuşu herşeyi alt etmek için bi umut olacak bize inş..
sağol kuzum...:)
nasıl geçti doktr randevun
sanırım bugün alcaksın sonucu...herşey gayet güzel çıkacakdır eminim
mrb öznurcm..sizinde iyi olmanıza sevindim:))
çok az kalmış doğuma eşinnde yanında olması ayrı bi güzel olmuş dur sana ...![]()
günaydın arkadaşlar....
kahvaltımı yapıp spora gidip...
gelip yemek iş yapıpı...
saat öğlen 2 gibi babam geliyo inşallah..![]()
sağol tatlım..hayırlısıya sağlıklı bi şekilde kucağıma alsam rahatlıyacaağım..son 2 aydır zor günler geçirdik ailecek..bebeğimin gelmesi inş herşeyi yoluna koyar..
hayatınıza güzelliklerle gelecektir çağan bebek eminimiçini ferah tut.
kayınvalidene çok üzüldüm, acil şifalar diliyorum, kemoterapi ile olumlu sonuçlar alır inşallah. zaten kanserli hücreler alındıysa ve daha öncesinde metastaz yapmadıysa pek sıkıntı olmuyor sonrasında ama haklısın, gerek psikolojik gerek fizyolojik açıdan sıkıntılı bir dönem.
annene de çok geçmiş olsun, şimdi iyidir inşallah. eşin için de iyi dileklerimi gönderiyorum.
çağan bebek hayatınıza mucizeleriyle gelsin inşallah
bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, dediğim gibi sıkıntılı bir süreçti ama geçti şimdilik çok şükür. şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız :))))
hım...anladım canım...olsun sonuç yinede güzel çıkacak inşallah:))
bende bıraktığın gibi canım bi değişiklik yok sıkıcı bi hafta sonunuda bitirdim bakalım artık babam yanımda olacak:)
böylesi hayırlıymış demekki canı senn için bebk konusunda..en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşş..libyada olaylar çıkınca ilk aklıma sen geldin inanki canım,ne yaptı eşi falan diye..sağlıklı bi ekilde geldiğine sevindim..
bizde buraya geeli sıkıntılı dönemler yaşıyoruz..ben memlekete geldikten 2 gün sonra kayınvaldemin meme kanseri olduğunu öğrendik,göğüsünün biri tamamen alındı,şimdi kemoterapi alıyor(çok üzüldük tabi)sonra annem aniden ameliyat oldu,eşim rahatsızlandı..aksilikler hep üstüste geliyor..oğlumuzun doğuşu herşeyi alt etmek için bi umut olacak bize inş..
iyi dileklerin için sağol canım..benim imdi çıkmam lazım..gelişmeleri arada haber veririm..eşim pazara kadar burda o vakte kadar arada bir urarım..bütün kıslara selam..dualarınızı eksik etmeyin..