Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam kıslar,nasılsınız????ben drdan geldim şimdi..kısmetse çağan bey perşembe öğle saatlerinde dünyay gelmiş olacak..

ayy geldim geldim..
perde asacaz die daldım işe

ohh ne güzel hadi bakalım
salı günü olan iş de sallanır yaa inşallah devam edersin
salı sallanır
bende yemek yapıyodum.
aman inşallah öyle olmaz kuşum..yeter yanii yaz geliyor forma girmek lazım :))
selam kıslar,nasılsınız????ben drdan geldim şimdi..kısmetse çağan bey perşembe öğle saatlerinde dünyay gelmiş olacak..
selam öznurcum,hadi bakalım hayırlısıyla al çağan prensimizi kucağına Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah.
dualarımız sizinle..

banu ve deniz doğurdu
sevgi ve seni bekliyoruz heyecanla :))

sevgininde sancısı gelmemişti henüz,doktor çarşambaya kadar gelmezse gel suni sancı verelim demiş..

denizde doğurdu hee ne güzel yaa sıra bize geliyo sevgicikde allahhın izniyle sağsağlim kucağına alır bir avazda doğurur inşalllah

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hoş geldin şeker

Son düzenleme:
herkese selamm :) çok yoruldum, aslında pek bişey yapmadım sadece perdeler ile ilgilendim ama yoruldum.
yatakodasına hazır perdeler almştık geçen gün, onların büzgülerini ve korniş işini hallettim, makinam olmadığı için elde diktim, gözlerim yoruldu valla :))

herkes iyi mi?

:84::84::84:

edaaaa evine döndünmü acaba ayın 15inde dönerim demişti.gelde topiği toparlaa şekerrrrrr:84::84:

Son düzenleme:
:84::84::84:

edaaaa evine döndünmü acaba ayın 15inde dönerim demişti.gelde topiği toparlaa şekerrrrrr:84::84:

topiğin nesi var ki, biz uğruyoruz işte arada. kızlar doğuruyor ya sırayla ondan sessiz bu ara.
sen de selam vermeden, versek de almadan gidiyorsun şeker

topiğin nesi var ki, biz uğruyoruz işte arada. kızlar doğuruyor ya sırayla ondan sessiz bu ara.
sen de selam vermeden, versek de almadan gidiyorsun şeker

bir kedi gördüm sankiii:90:

ben bakıyom ama kimse olmuooo şeker onun için dedimmm.

napıosun ne var ne yok.slmınızı görmedimm kızzzz.allahın slmını nie almım.acele acele denize dua bulmaya çalışıodummm

iyi valla ne olsun, aynı tas aynı hamam
eşim libya'dan döndüğünden beri evde iş bitmiyor ama çok şükür burda ya, olan iş olsun.
onun dışında kar, kış buralar daha, hayat normal devam ediyor :)
sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…