- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
ne güzel, çok sevindim
hava hala çok soğuk ama almam gereken şeyler var, dışarı çıkmam lazım, gidip duşumu alayım bari bir an evvel, saçlarımı kurutmam vakit alıyor biraz :78:
:))
evt canım hava soğuk ama o kadar güzel güneş varki bahar gelmiş
hımm.!!!
yine yoksun yaniii
böylesi hayırlıymış demekki canı senn için bebk konusunda..en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşş..libyada olaylar çıkınca ilk aklıma sen geldin inanki canım,ne yaptı eşi falan diye..sağlıklı bi ekilde geldiğine sevindim..
bizde buraya geeli sıkıntılı dönemler yaşıyoruz..ben memlekete geldikten 2 gün sonra kayınvaldemin meme kanseri olduğunu öğrendik,göğüsünün biri tamamen alındı,şimdi kemoterapi alıyor(çok üzüldük tabi)sonra annem aniden ameliyat oldu,eşim rahatsızlandı..aksilikler hep üstüste geliyor..oğlumuzun doğuşu herşeyi alt etmek için bi umut olacak bize inş..
iyi dileklerin için sağol canım..benim imdi çıkmam lazım..gelişmeleri arada haber veririm..eşim pazara kadar burda o vakte kadar arada bir urarım..bütün kıslara selam..dualarınızı eksik etmeyin..
evet yokum kuşum maalesef
evin perdeleri ile ilgili bişeyler yapıyorum, onları bitirmem lazım. bir yapı markete gidip bişeyler alacağım. size fotoğraflarını çekerim bitince.
tohumlar çimlendirdim geçen gün, hemen patladılar, hava gülümsüyor ama soğuk :2:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
1. imjuli
2. mutlukız
3. ozpar+
4. karats+
kızlar ben duşa giriyorum, sonra da yavaştan çıkarım.
kendinize cici bakın, öptüm herkesigörüşürüz.
baksennn neler yaptın bakiim..
sabısızlıkla bekliyorum:))
kübracıım sanada günaydın demişdim..görmedin sanırım...
bende gidiyim spor saatım geldi..
arkadaşım aradı bebeği sıkılmış gezmeye gelcekmiş...
işimin olduğunu dediğim halde ben şimdi o varken hiç bi iş yapamm yaa
:95::95::95:
ben geldim afiyet olsun
hoşgeldin sanada afiyet olsun kübracım nasılsın??
hoşbulduk canım sende hoşgeldin allaha şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın canım?
saol canım bende iyiyim,hayırdır canın mı sıkkın? işyerindeki durumdanmı?
sende sağol canım iyi olmana sevindim
evet iş yerindeki durumdan canım
üstüme üstüme geliyorlar yaaaa
beni strese sokmaya çalışıyorlar
hiç takma canım yaa,sen başını eğersen hepten üzerine gelirler..sağlam,dimdik dur anlasınlar onları kale almadığını..
mesela ne yapıyorlar seni rahatsız edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?