Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılama kolaymış aslında.bende rahimi dışarı aldığı için bu kadar zor oldu.buda benim şansımmm illa diğerlerinden bi farkım olacakkk![]()
adetim ayın 29una 2hafta sonra belli olurrr![]()
eda hiç heycan falan yok.günüm 1hafta geçerseee doktora giderimmm.kan tahlili yaptırmıcammm ne zmn yaptırsam hüsran çünkü
eda hiç heycan falan yok.günüm 1hafta geçerseee doktora giderimmm.kan tahlili yaptırmıcammm ne zmn yaptırsam hüsran çünkü
kızlar merhaba. sizleri öyle çok özledim ki anlatamam. ama allaha şükür birkaç gün kaldı kavuşmaya. şimdi eşimin dükkanda işi varmışta benide getirdi. efeciği emzirdim kayınvalideme bıraktımbirazdan döneceğiz eve. kayınvalidemler cumartesi sabah gidiyor. ondan sonra sık sık buralarda olurum sanırım. hepinizi çok merak ediyorum ne yaptınız ne ettiniz hep aklımdasınız. allaha şükür sultancım aradı da ondan öğrendim son durumları onu da öpüyorum buradan kocaman kocaman
kendinize çok iyi bakın bir kaç gün sonra görüşmek üzere. hoşçakalın
öptüm hepinizi.
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiym çok şükür yarın sabah yatışım yapılıyo yarın allahtan bişey olmazsa bebeğim kollarımda allahı herkese nasip etsin inş.
tubacığım inş seninded hayırlı haberlerini alırız aşılama gerçekleşmiş
kızlar merhaba. sizleri öyle çok özledim ki anlatamam. ama allaha şükür birkaç gün kaldı kavuşmaya. şimdi eşimin dükkanda işi varmışta benide getirdi. efeciği emzirdim kayınvalideme bıraktımbirazdan döneceğiz eve. kayınvalidemler cumartesi sabah gidiyor. ondan sonra sık sık buralarda olurum sanırım. hepinizi çok merak ediyorum ne yaptınız ne ettiniz hep aklımdasınız. allaha şükür sultancım aradı da ondan öğrendim son durumları onu da öpüyorum buradan kocaman kocaman
kendinize çok iyi bakın bir kaç gün sonra görüşmek üzere. hoşçakalın
öptüm hepinizi.
gel bizde senle top oynayalımm bacımmmAAAAaaa Topikte in cin yop oynuyor valla :) nerde bu millet??
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiym çok şükür yarın sabah yatışım yapılıyo yarın allahtan bişey olmazsa bebeğim kollarımda allahı herkese nasip etsin inş.
tubacığım inş seninded hayırlı haberlerini alırız aşılama gerçekleşmiş