Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm ben aşılamanın sonucunu bekliyrmm bugün çok duygusalımmm sabahtan beri ağlıyemmmm:43::43:galiba sonucumdan korkuyrmm.hiç akıntımm yokkk o beni korkutuooo

canım benim kendini strese sokma inşallah güzel haberlerini alırız bende büyük bi heyecanla bekliyorum haberini:71:

evet yaaa. bende bi hevesle bekliodum kırkımız çıksa da kızlara kavuşsam diye. neyse yine toplanırlar belki zaman içinde.

evet yaaa. bende bi hevesle bekliodum kırkımız çıksa da kızlara kavuşsam diye. neyse yine toplanırlar belki zaman içinde.

slm kızlar..sonunda evimize geldik..herşey yolunda bizde..sizlerdede herşey iyidir umarım..fırsat buldukça geçmişi okuyacağım gerçi..

slm kızlar..sonunda evimize geldik..herşey yolunda bizde..sizlerdede herşey iyidir umarım..fırsat buldukça geçmişi okuyacağım gerçi..

:46::46::46: hoş geldinn şekerrr.çok şükür rabbimeee.çağan hastanedemi kaldıı cnm en son sarılık en üst seviyede diodun yanılmıosammmm

Son düzenleme:
:46::46::46: hoş geldinn şekerrr.çok şükür rabbimeee.çağan hastanedemi kaldıı cnm en son sarılık en üst seviyede diodun yanılmıosammmm

doğru hatırlıyorsun canım..en yüksek seviyeye kadar çıktı değer;ama ondan sonra düşüşe geçti..hastaneye yatmamıza gerek kalmadı çok şükür..ama sarılık kilo kaybı yaptı tabi,1 ayda 500 gr ancak alabildi bebeğim..ama maşallah uslu bir bebek..gece güzel uyuyor,hatta uykudan gözlerini bile açamıyor..gündüzde müzik açıyorum dinliyor,kendi kendine tepiniyor..sadece uyuyamadığı zaman,acıktığında ve gazı olduğunda mızmızlanıyor..o kadar da olsun artık dimi???
resimlerini bilgisayara atınca eklerim burayada yakışıklı oğluşumun resmini...
bu aralar temizlik yapıyorum,mağlum 3 aydır evde bir erkek yalnız yaşıyor,düşünün artık siz evin halini..o yüzden fırsat buldukça girecem haberiniz olsun..

Hepinize merhaba uzun zamandır gelemiyordum. Bilgisayarmda sorun vardı. 31. hftamdayım kısmetse haftaya izne ayrılıyorum. Kızımda bende çok şükür iyiyiz sadece doğum stresi sardı beni sırt ağrım oluyo yatarken pek uyuyamıyorum onun dışında pek problem yok. Bebişin ilk zamanlar giyeceklerini aldım ama tam alış verişe çıkamadım daha izne ayrılınca alıcam inşallah.

Bu arada birsürü bebişimiz doğuş çok şükür sağlıklılarmışta Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin bebişlerinizin resimleride gördüm maşallah çok tatlılar:)

canım uzun zamandır seni göremedikk..
maşallah büyütmüşsün bebişi az kalmış doğumaa..
allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşş..

topiğe ve evine hoş geldin canımm..
seni burda görmek çok güzel :)
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
maşallah size :nazar:

doğru hatırlıyorsun canım..en yüksek seviyeye kadar çıktı değer;ama ondan sonra düşüşe geçti..hastaneye yatmamıza gerek kalmadı çok şükür..ama sarılık kilo kaybı yaptı tabi,1 ayda 500 gr ancak alabildi bebeğim..ama maşallah uslu bir bebek..gece güzel uyuyor,hatta uykudan gözlerini bile açamıyor..gündüzde müzik açıyorum dinliyor,kendi kendine tepiniyor..sadece uyuyamadığı zaman,acıktığında ve gazı olduğunda mızmızlanıyor..o kadar da olsun artık dimi???
resimlerini bilgisayara atınca eklerim burayada yakışıklı oğluşumun resmini...
bu aralar temizlik yapıyorum,mağlum 3 aydır evde bir erkek yalnız yaşıyor,düşünün artık siz evin halini..o yüzden fırsat buldukça girecem haberiniz olsun..

heycanla bekliozz fotosunu cnmmm:52:

hayırlısı olsun allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin yavrunuza.

çok teşekkür ederim...

topiğe ve evine hoş geldin canımm..
seni burda görmek çok güzel :)
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
maşallah size :nazar:

sağol edacım,sonunda evimizdeyiz...sen nasılsın?herşey iyidir umarım...

heycanla bekliozz fotosunu cnmmm:52:

çokk yakında.....

Back
X