Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Kızlar kimse yok ama yine de sorayım :) Handan nerelerde hiç yok geçmişte de..İnşallah kötü bir şey yoktur..

kızlar selam. tam ben soracaktım nimet sormuş. nerde bu millet ya. handan nerde sultan nerde eda nerde kubiş nerde nerde bu millet nerde bu devlet:9:

kızlar biz geldik efecikle ama kimseler yok. neyse artık buralardayız sık sık bakarız:16:

buda benim minik adamım

Eki Görüntüle 183235

maşallah maşallah canım çok tatlı allahım nazarlardan saklasın:nazar::nazar:

merhaba sekerler uzun zamandır geliyorum bakıyorum kimsecikler yok hepinizi cok özledim...nehirim de ben de iyiyiz cok şükür..gaz problemimiz var biraz o da azalmaya baslıyo gün gectikçe su bir ayı da atlattık mı daha rahat olacagız insallah...3. aydan sonra gaz problemi kalmıyomus genel olarak umarım bizim de kalmaz..sizler nasılsınız neler yapıyosunuz?? nehir artık cok uyumadıgı için gelemiyorum pek ama su gaz sancılarımız azalsın sürekli tepenizde olcamm...hepinizi kocaman öptümmmmmmmm

canım benim hoşgeldin
inşallah gaz sancılarınızdan biran önce kurtulursunuz canım
çok özledik sizi
nehir hanımı öp benim benim yerime canım

arkadaşlar 21 nisanda doğum yaptım sezeryan hamileliğimde sırtüstü yatamıyordum daralıyordum amaliyathanede beni hazırlarlarken sırtüstü yattığımdan daraldım tansiyonum yükseldi hemen geri kaldırdılar kendimi toplar toplamaz yattığımla bayılttıkları bir oldu benim tansiyonum çok yükseldiği için bebeğimin solunumu durmuş çıktığında mosmormuş ve nefes almıyomuş apar topar küveze koydular saat 1 de ancak yanıma geldi şimdi ikimizde çok iyiyiz evimizdeyiz dün taburcu olduk bende sizlere haber vereyim istedim hepinizi çok öpüyorum allahım sizlerede nasip eder inş. çok güzel bi duygu

canım benim geçmiş olsun öncelikle
ikinizinde iyi olmasına çok sevindim
allah analı babalı büyütsün canım

slm kızlarr nasılsınız..inşlh ıyısınızdır...ben iyi degilimm benı sorarsanız regl oldum bugun:59::59:

yenı reglım::mayıs 24 yarında doktoruma gıtcem iğne verıcek gonal f dıye bır iğney bakalım bırde onu denıcemm rabbım nasıp eder ınşlh bu kezzz artık cok yoruldum yıprandım yaaaa ?? neyse kızlar hepınızı cok merak edıyorum arada dedıgım gıbı gırıyorum am sızlerle denk gelmıyorum hepınızı cok ozledım kocaman öpüyorum:21::21:

canım benim inşallah bir daha ki aya hamiş olursun üzülme canım:70:

sağol kubişim nasılsın neler yapıyosun? sen buralarda mıydın hep giriyorum çıkıyorum pek kimseye denk gelemiyorum.

maşallah maşallah canım çok tatlı allahım nazarlardan saklasın:nazar::nazar:

canım benim hoşgeldin
inşallah gaz sancılarınızdan biran önce kurtulursunuz canım
çok özledik sizi
nehir hanımı öp benim benim yerime canım

canım benim geçmiş olsun öncelikle
ikinizinde iyi olmasına çok sevindim
allah analı babalı büyütsün canım

canım benim inşallah bir daha ki aya hamiş olursun üzülme canım:70:

teşekkür ederim canım :71:

slm kızlar..oğluşum uyuyunca girip bir bakayım dedim,ama ufaklık bi uyuyor bi uyanıyor..nasılsınız bu arada?

Hepinize merhaba uzun zamandır gelemiyordum. Bilgisayarmda sorun vardı. 31. hftamdayım kısmetse haftaya izne ayrılıyorum. Kızımda bende çok şükür iyiyiz sadece doğum stresi sardı beni sırt ağrım oluyo yatarken pek uyuyamıyorum onun dışında pek problem yok. Bebişin ilk zamanlar giyeceklerini aldım ama tam alış verişe çıkamadım daha izne ayrılınca alıcam inşallah.

Bu arada birsürü bebişimiz doğuş çok şükür sağlıklılarmışta Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin bebişlerinizin resimleride gördüm maşallah çok tatlılar:)

canım inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım

slm kızlar..sonunda evimize geldik..herşey yolunda bizde..sizlerdede herşey iyidir umarım..fırsat buldukça geçmişi okuyacağım gerçi..

canım hoşgeldin tekrar topiğimize ve evine canım çok sevindim seni tekrar aramızda gördüğüme

kızlar sonunda oğluşumun resmini ekleyebildim..işte oğluşum teyzeleri...

maşallah canım maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı canım :nazar::nazar::nazar:

canım hoşgeldin tekrar topiğimize ve evine canım çok sevindim seni tekrar aramızda gördüğüme

maşallah canım maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı canım :nazar::nazar::nazar:

sağol canım..bu arada geçmiştede yorum yapmış arkadaşlar..hepiniz çok sağolun..

Kızlar günaydınn..Size haberim var..
Hamileyimmmmmmm..hala inanamıyorum..Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..

canım çok sevindim senin adına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah

slm kızlarrrrrrr:92::92::92::92::92::92:
çk şükür döndük evimize :92:şimdilik sağlık sorunlarımızda bitti inşş ama aklım sizlerdeydi haber veremedim sağlık durumlarımdan dolayın ve annemlerde de netin olmaması aman neyse geçti çook şükür o günler ama sizlerle sohbeti çok özledim kimi arkadaşlar doğum yapmış kimileri ise yeni hamiş haberi almış hepinizin adına çok sevindim kızlar ama bu topiğin hali ne böle sultannnnnnnnnnn nerelerdesin kıssssssssss:4::4::4::4:
ve bu arada handanı da hiç görmedim diğer arkadaşları azda olsa gördüm neyse artık fırsat buldukça hepinizin ifadelerini alırım:32::32::32::32::32:
kızım biraz yaramaz da fırsat buldukça gelicem :31::31::31::31::31:

canım hoşgeldin topiğimize tekrar seni gördüğüme çok sevindim canım
yaramaz kızınıda öp benim yerime

merhaba kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir
bende iyi olmaya çalışıyorum
grip oldum 2 haftadır griple uğraşıyorum
dün adet oldum birde üstüne
dün izinliydim zaten
eltim doğum yaptı
bugün akşamda ben kalıcam başında
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
hepinizide çok ama çok özledim kızlar

merhaba kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir
bende iyi olmaya çalışıyorum
grip oldum 2 haftadır griple uğraşıyorum
dün adet oldum birde üstüne
dün izinliydim zaten
eltim doğum yaptı
bugün akşamda ben kalıcam başında
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
hepinizide çok ama çok özledim kızlar

geçmiş olsun cnm bende nerde bu kız die yazdım gördünmü bilmiyrmmm.

amin cnm herkese bebeiş nasip etsin hayırlısıylaaa

kızlar selam. tam ben soracaktım nimet sormuş. nerde bu millet ya. handan nerde sultan nerde eda nerde kubiş nerde nerde bu millet nerde bu devlet:9:

canııım mrb..hoşgeldin tekrar topiğmize:))
bende geliyorum artık toğiğeee eskisi gibi olcaz inanıyom...:))
çok öptum siz:16:

hoşbulduk sultanımmmmmm:54:
inan bende sizleri çok özledim aylardır o kadar çok gerildim ki neyse artık fırsat buldukça hep beraberiz:29:
ama böyle olmaz ki kızlar toplansın herkes yavvvv :84::84::84::84::84::84::84::84:
üzüldüm cnm belki eşin gelmiştir diye düşünmüşüm edaya sordum hatta sultan topikte yok eşimi yanında diye hayırlısı cnm ya elbet biticek görevi :31::31:
fırsat buldukça gelicem ama sizleride bekliyrum :47::47::47::47::47::47::47::47:

canımmm sabah 1 dk arayla kaçırmıssın benii:1:

Back
X