Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:17::17::17::17::17: ayyy çok utandımm..çok teşekkürlerr..

bak gııı çıtır kız gibiiiii..!!!!!!! aşk olsun :19: iyi kart yaptın beni sanırsammm :))
yarın yine gell :38:

((bu arada senn sesinde yazın kadar çok samimi ve içten ))

çok fazla olmasa da biraz kartlık vardır heralde hepimizde:83: şaka şaka bebişsin sen daha benim artık kartlaşan. baksana çoluk çocuk sahibi olduk:9: ben yarın yine burada olurum allahtan bi mani gelmezse. iyi sporlar.görüşürüz:16:

ay bu ne şanssızlık böyle birimiz geliyor birimiz gidiyor kolay kolay kimse kimseye denk gelemiyor:9:

bebişin nasıl öznurcum sen nasılsın?

bebişim iyi canım,bir gün çok güzel uyuyor,ertesi gün biraz daha zor dalıyor uykuya...bugün uyku gününde..o yüzden rahatım,gerçi birazdan uyanır,2 saati doldu..kurulu saat gibi 2 saat olunca uyanıyor..
Çok şükür o iyi,o iyi olunca bende iyiyim...
Sen nasılsın,efecik nasıl..Çok yakışıklı bu arada,Allah bağışlasın..

amin canım hepimizinkini bağışlasın. benim bebişinde bi huyu var uyurken çok iyi ama uyanık olduğu sürece bağırıyor etrafıma bakınayım demiyor. sürekli uyutmaya çalışıyorum bende mecburen. inşallah 3. ayda herşey düzelir.

amin canım hepimizinkini bağışlasın. benim bebişinde bi huyu var uyurken çok iyi ama uyanık olduğu sürece bağırıyor etrafıma bakınayım demiyor. sürekli uyutmaya çalışıyorum bende mecburen. inşallah 3. ayda herşey düzelir.

hergün farklı bişeyi çıkıyor canım,zamanla düzelir..ben heyecanla bilinçli ilk gülücüğünü bekliyorum..bazen ağlarken anne demiş gibi oluyor içim gidiyor..minnacık bişey,uyurken melek gibi..Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşş..

hergün farklı bişeyi çıkıyor canım,zamanla düzelir..ben heyecanla bilinçli ilk gülücüğünü bekliyorum..bazen ağlarken anne demiş gibi oluyor içim gidiyor..minnacık bişey,uyurken melek gibi..Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşş..

evet o anne meselesi bende de oluyor eşim anne demiyor ıngaaa diyor diyor ama ben hayır hiçte bile resmen anne diyor diyorum:9:

teyzelerim yakışıklı olmuş muyum??:9:

$290420111727.webp

Back
X