allah allah bu nedemek ki şimdi işte,sen böyle söyledikçe ben meraktan çıldırıyorum.
bir an önce gidebilsen keşke tahlile tekrar.
Hamilelik dışında bu belirtiler başka nede olabilir ki,hiçbirşeyde..
allah allah bu nedemek ki şimdi işte,sen böyle söyledikçe ben meraktan çıldırıyorum.
bir an önce gidebilsen keşke tahlile tekrar.
Hamilelik dışında bu belirtiler başka nede olabilir ki,hiçbirşeyde..
bende anlamadım ya hamile gibi belirtileri var reglde olmadı
edammmm bi kan test daha yaptır canım
hperi canım sat 22 haziran ve 33 günde bi roluyorum genelde canım mesajım biraz geç oldu ama kusura bakma nolur
evet ya herkesi iş ve sıcak çarptı galiba
arkadaslar hepimz bi gün isteğimize kavuşacağız sadece biraz sabır rabbim herşeyin zamanını en iyi biliyo bnde 1 senelik evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz olmuyo bi sorunumz mu var die doktora gtmeye çekiniyorum ama moralimi hep yüksek tutuyorum
arkadaslar hepimz bi gün isteğimize kavuşacağız sadece biraz sabır rabbim herşeyin zamanını en iyi biliyo bnde 1 senelik evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz olmuyo bi sorunumz mu var die doktora gtmeye çekiniyorum ama moralimi hep yüksek tutuyorum
kızlarr bugün herkes çok sessizz...
evet ya herkesi iş ve sıcak çarptı galiba
başım ve boynum ağrıyo bütün gün masa başında çalışmaktan vallahi kireçlenmemi oldum nedir.kıtır kıtır boynum.
başım ve boynum ağrıyo bütün gün masa başında çalışmaktan vallahi kireçlenmemi oldum nedir.kıtır kıtır boynum.
valla masa başında oturup pcye bakmaktan insan herşey olur kireçlemede olur fıtıkta olur canım
allah korusun canımmm..dikkat edin kendinizee..
masa başının kötü tarafı bu canım yaa her tarafın tutuluyorr..
valla masa başında oturup pcye bakmaktan insan herşey olur kireçlemede olur fıtıkta olur canım
düzenli masaj yaptırmak lazım :1closedeyes:
akşam eşimi yakalayıp yaptırıyorum zaten hemen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?