Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sorma canım ben de öyleee..
cumaya kadar gidicem allahın izniyle..
ben de bunu anlamadım zaten kafam iyice karıştıı..

bende anlamadım ya hamile gibi belirtileri var reglde olmadı
edammmm bi kan test daha yaptır canım

hperi canım sat 22 haziran ve 33 günde bi roluyorum genelde canım mesajım biraz geç oldu ama kusura bakma nolur

hperi canım sat 22 haziran ve 33 günde bi roluyorum genelde canım mesajım biraz geç oldu ama kusura bakma nolur

Aşkolsun canım niye kusura bakayım..
şimdi bugün 29.günün oluyor,eğer normalde 33 günde bir oluyorsan bekle,iyice söküldüğü günü 1.gün sayarsın bence ona göre başlarsın ilaca.

arkadaslar hepimz bi gün isteğimize kavuşacağız sadece biraz sabır rabbim herşeyin zamanını en iyi biliyo bnde 1 senelik evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz olmuyo bi sorunumz mu var die doktora gtmeye çekiniyorum ama moralimi hep yüksek tutuyorum

en güzeli o zaten canım moralini yüksek tutmak yani tabiki zamanı gelince rabbim bebeğini verecek sabr edicenki mükafatını alasın

seni tebrik ediyorum canım evet bencede doğru zamanda kavuşacağız bebeğimize.
Ama yinede doktora görünmende fayda var,en azından için rahat eder.Çekinecek ne varki alt tarafı muayene edip,kan tahlili isteyecek birde eşinden sperm testi.
Gerçi daha 6 ay olmuş,genelde 1 sene normal yolla olmazsa doktora başvurun diyorlar.Ama eğer yaşım geçiyor diye düşünüyorsan vakit kaybetme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…