Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım sordum istedigin yere gidebilirsin dedi...sadece 2 saatte bi mola verin 5 dakika yürü kan dolaşımın hızlansın onun dısında bi sorun olmaz dedi...ben de cuma aksamı yola cıkıyorum haftasonu bi yakının düğüne gideceğiz 13 saatlik bi mesafe pazar da dönecegiz...agustos sonunda da tatile gidecegiz 3 hafta tatil yapacagım inşallah bi terslik olmazsa...cok da üstüne gitmemek lazım sanırım sakınan göze çöp batar diye boşa dememişler...bebişlerimiz dünyaya sağlıkla gelmeye karar vermişlerse biz naparsak yapalım gelirler bence...içimizi ferah tutalıma.s

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
babu, esra2811, darkangellove58+, impaladeniz, hperi+, HAVALIKIZ, N_a_l_a_n, makca, CNNYSR

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet aynen öyle. ben bişey merak ediyorum hep 3 ay dikkat edin diyorlar ya eğer o 3 ayı atlatırsak düşük ihtimali olmuyor mu bir daha?

evet arkadaşlar çok pimpirikli olmayalım çok üstüne düşersek ters giden bişeyler çıkablir birazda oluruna bırakalım öyle değilmi

diger topiclere de haksızlık etmek istemem ama bizim topiğimiz bir baskazemuszemus
çünküüüü dikkat ettiyseniz diğer topiclerde hep belli baslı noktolar var...bi konuya odaklanıyo topicler...ateş ölçme, ovulasyon testi, su zamanda hamile kalanlar vs. bizimki öyle deil ama...insanlar genelde kafalarındaki sorunun cevabını bulmak için geliyolar bu foruma..ki basta bizimki de öleydi...ama samimiyetimiz ve birbirimize olan baglılıgımızla tek bi soruna odaklanmak yerine her türlü seyi paylasır hale geldik...hamile kalmak isteyen de burda, hamile olan da burda...sorunu olan da var...olmayan da...ne ararsan var...süperiz inşallahhh pozitif olma felsefemizle hamile kalmayan olmayacak topiğimizdeeehihoyyyt

tek sakıncasının mantar olabileceği yazıyo bencede denemeye değer ben bu ay hsg çektiricem yine olmazsa bende kullanmayı düşünüyorum
canım kusura bakma hem çalışıyorum bitaraftanda yazmaya çalışıyorum o yüzden geç cevap veriyorum herşeyi denicez bakalım

evet aynen öyle. ben bişey merak ediyorum hep 3 ay dikkat edin diyorlar ya eğer o 3 ayı atlatırsak düşük ihtimali olmuyor mu bir daha?

Gebelik haftası ilerledikçe gebeliğin düşükle sonuçlanma olasılığı azalır. Zira doğal seleksiyon süreci "hatalı gebelikleri" sıklıkla erken gebelik haftalarında yakalar ve sonlandırır. Nitekim düşüklerin %80'i gebeliğin ilk 12 haftasında gerçekleşir ve bu haftadan sonra düşük riski giderek azalır. Yapılan bazı çalışmalar bebeğin ultrasonografide kalp atışlarının gözlenmesi durumunda düşük riskinin %3'e kadar düştüğünü göstermektedir.

Ayy canım benim ne güzel ifade etmişsin,sana tüm kalbimle katılıyorum.
kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
:1hug:
a.s.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

profesör gibi yazmışın kıs maşallah

aynen başka forumlarada girdim ortada konu yok akıcılık yok bi yazıyon ertesi güne ancak cevap geliyo yada hiç gelmiyor. başka yerde böyle hoş muhabbet bulamadım ben:enbuyukkk:

bende bütün kalbimle katılıyorum sana canım

bende bütün kalbimle katılıyorum sana canım

aynen başka forumlarada girdim ortada konu yok akıcılık yok bi yazıyon ertesi güne ancak cevap geliyo yada hiç gelmiyor. başka yerde böyle hoş muhabbet bulamadım ben:enbuyukkk:

Ayy canım benim ne güzel ifade etmişsin,sana tüm kalbimle katılıyorum.
kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
:1hug:
a.s.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

iyi ki gelmişim buraya...iyi ki tanıdım sizleriii.....hihoyyyta.s.:teytey:

kızlar ben bi de bi sürü kitap aldım hamilelikle ilgili bi de yoga plates dvdleri aldım...bi iki güne ulasırlar begendiklerimi söylerim size...utanıyorum kendimden ama ebru şallının kitabını bile aldım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…