ne ilacı verdi? ay bu arada sizin haberiniz yooook. sağlık ocağında idrar yollarında problem çıktı. gittik tam teşekküllü lab. test yaptırdık yine çıktı doktor antibiyotik verdi. bebeğe hiçbir zararı yok dedi. kullandım bitti. ama geçti mi haberim yok. bulantım için bi hap verdi. içini bi okudum gebelik bulantısı için kullanılmaz yazıyo. aradık bişey olmaz herkes içiyo dedi. benim içim rahat etmedi. hiç içmedim. içmeyi düşünmüyorum.
alfasid idi yanlış hatırlamıyorsam.ayy iyiki içmemişsin,içinde yazıyormuş işte daha ne olsun herkes içiyo olurmu hiç..
bu doktorlarada güvenilmiyor işte yahu..
Geçmiş olsun canım..antibiyotik ne verdi?
allah yardımcısı olsun arkadasınınnn...:1no2:
keşke karats da yazsaydı o listedemafoldumbenedammm, makca, disem, babu+, hperi+, darkangellove58+, impaladeniz+, HAVALIKIZ
tabi orası öyle sadece ben değil ki yarın başka bi arkadaşa rastlasa o da soracak bebek düşünmüyonuz mu diye. ama yine de onu üzdüysem diye üzülüyorum. bide bilmediğimden heyecanla anlattım ya ağzım kulaklarımda keşke daha sakin olsaydımakannehirDenizcim sen kendine dert etme,nereden bilecektinki,sonuça bu soruyla hep karşılaşacak.Bununla yaşıyor,ama çok üzüldüm Allah bir mucize yaratsa onun için keşke..Daha çok gençmiş..Yinede Allah böyle takdir etmiş,vardır bir hayır.
keşke karats da yazsaydı o listedemafoldumben
alfasid idi yanlış hatırlamıyorsam.
tabi orası öyle sadece ben değil ki yarın başka bi arkadaşa rastlasa o da soracak bebek düşünmüyonuz mu diye. ama yine de onu üzdüysem diye üzülüyorum. bide bilmediğimden heyecanla anlattım ya ağzım kulaklarımda keşke daha sakin olsaydımakannehir
sen yanlış anladın bu değil. bunu kullandım. bulantı için verdiği ilaçta yazıyor o dur onun ismi neydi metpamid bunda yazıyor kullanmadım bunu o yüzden.ALFASID LID.IM 1 GR 1 FLAKON
Hamilelikte kullanım: Yapılan hayvan çalışmalarında fertilite ya da fetus üzerinde olumsuz bir etki saptanmamış olmakla birlikte, insanlar üzerinde yapılmış yeterli ve iyi kontrollü çalışmalar bulunmadığından ampisilin/sulbaktam gebelikte ancak açıkça gerekliyse kullanılmalıdır. Emziren annelerde kullanım: Ampisilin ve sulbaktam düşük konsantrasyonda anne sütüne geçmektedir. Bu nedenle emziren annelerde Alfasid kullanıldığında dikkatli olunmalıdır.
Alıntıdır...
bir zararı yokmuş yani kullanılabilirmiş.
ne ilacı verdi? ay bu arada sizin haberiniz yooook. sağlık ocağında idrar yollarında problem çıktı. gittik tam teşekküllü lab. test yaptırdık yine çıktı doktor antibiyotik verdi. bebeğe hiçbir zararı yok dedi. kullandım bitti. ama geçti mi haberim yok. bulantım için bi hap verdi. içini bi okudum gebelik bulantısı için kullanılmaz yazıyo. aradık bişey olmaz herkes içiyo dedi. benim içim rahat etmedi. hiç içmedim. içmeyi düşünmüyorum.
sen yanlış anladın bu değil. bunu kullandım. bulantı için verdiği ilaçta yazıyor o dur onun ismi neydi metpamid bunda yazıyor kullanmadım bunu o yüzden.
folicplusla progestran ilaçlarını verdi kullanıyorum canım.Bu arada geçmiş olsun içmemeklede iyi yapmışsın valla
bende elevit ve progestan kullanıyorum:1rolleyes:
ha anladım.teşekkür ederim. bunu okudum bende baktım bişey yok. ama diğerini sağlık ocağına da sordum. içmemen daha doğru olur biz önermiyoruz dedi. hatta bulantı için hiçbir ilacı önermiyoruz onun yerine bilinçli yemek daha doğru olur dedi. mesela biz aslında kraker dahi önermiyoruz onda bile yağ var leblebi nohut öneriyoruz dedi. ama ben kraker simit yiyorum yemek yiyemeyecek kadar bulanıyorsa.biliyorum bu antibiyotik,ben hani bu da mı acaba zararlıda doktor verdi diye bakıp yolladım sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?