Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy iyiki içmemişsin,içinde yazıyormuş işte daha ne olsun herkes içiyo olurmu hiç..
bu doktorlarada güvenilmiyor işte yahu..
Geçmiş olsun canım..antibiyotik ne verdi?

edammm, makca, disem, babu+, hperi+, darkangellove58+, impaladeniz+, HAVALIKIZ

Denizcim sen kendine dert etme,nereden bilecektinki,sonuça bu soruyla hep karşılaşacak.Bununla yaşıyor,ama çok üzüldüm Allah bir mucize yaratsa onun için keşke..Daha çok gençmiş..Yinede Allah böyle takdir etmiş,vardır bir hayır.

tabi orası öyle sadece ben değil ki yarın başka bi arkadaşa rastlasa o da soracak bebek düşünmüyonuz mu diye. ama yine de onu üzdüysem diye üzülüyorum. bide bilmediğimden heyecanla anlattım ya ağzım kulaklarımda keşke daha sakin olsaydımakannehir

alfasid idi yanlış hatırlamıyorsam.

ALFASID LID.IM 1 GR 1 FLAKON

Hamilelikte kullanım: Yapılan hayvan çalışmalarında fertilite ya da fetus üzerinde olumsuz bir etki saptanmamış olmakla birlikte, insanlar üzerinde yapılmış yeterli ve iyi kontrollü çalışmalar bulunmadığından ampisilin/sulbaktam gebelikte ancak açıkça gerekliyse kullanılmalıdır. Emziren annelerde kullanım: Ampisilin ve sulbaktam düşük konsantrasyonda anne sütüne geçmektedir. Bu nedenle emziren annelerde Alfasid kullanıldığında dikkatli olunmalıdır.

Alıntıdır...

bir zararı yokmuş yani kullanılabilirmiş.

ay ben bi doktoramı gitsem napsam yaa gitme dediniz ama duramıyorum hala olmadım tamam ilk gördüğümde stres oldum ama sonra sında yola düştüm zaten yol boyuncada uyudum sabah 8de evdeydim kocişimle hasret bile gideremedim adam beni teselli ederken yine uyumuş kalmışım 12ye kadr halada gözlerimden uyku akıyo ay ateşimde var gitsemmiieyvahedigeldismile

nereden bilecektin canım dert etme,olan olmuş.Bilsen yaparmıydın öyle o da biliyordur bunu..Sen heyecanını paylaştın,o da derdini..

sen yanlış anladın bu değil. bunu kullandım. bulantı için verdiği ilaçta yazıyor o dur onun ismi neydi metpamid bunda yazıyor kullanmadım bunu o yüzden.

folicplusla progestran ilaçlarını verdi kullanıyorum canım.Bu arada geçmiş olsun içmemeklede iyi yapmışsın valla

niye kimse ilgilenmiyo benle zaten olamıyorumda rahatlayamadım dokunsalar ağlıycam şimdimafoldumben

biliyorum bu antibiyotik,ben hani bu da mı acaba zararlıda doktor verdi diye bakıp yolladım sana..
ha anladım.teşekkür ederim. bunu okudum bende baktım bişey yok. ama diğerini sağlık ocağına da sordum. içmemen daha doğru olur biz önermiyoruz dedi. hatta bulantı için hiçbir ilacı önermiyoruz onun yerine bilinçli yemek daha doğru olur dedi. mesela biz aslında kraker dahi önermiyoruz onda bile yağ var leblebi nohut öneriyoruz dedi. ama ben kraker simit yiyorum yemek yiyemeyecek kadar bulanıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…