çok doğru ben 47 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde ama şu son 1 ay kayınvalidemden ötürü çok yedim muhtemelen almışımdır biraz kilo. ben asla istemiyorum yastık gibi limbir limbir bi anne olmak. ebru şallı kadar olmasa da ince spor genç bi anne olarak gözükmek isterim bebişime hatta ben çoğu zaman saçlarımı iki yandan bağlarım küçük kız çocukları gibi. şimdi bile öyle mesela. bebişim olduğunda da eğer kız olursa ikimizin saçlarını da yandan bağlayıp kot bir etek ve ikimizde de pembe badiler falan o şekil bi anne olmak istiyorum ya inşallah olur.ebru şallıda dün tvde zaten gerekli besinlerden gerektiği kadar alıyorum doktorumda sorun olmadığını söylüyor dedi mantıklı olanda o sonra nasıl doğum yapılır ya o kadar kiloyla birde onun sonrasında o kiloları vermek var
çok doğru ben 47 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde ama şu son 1 ay kayınvalidemden ötürü çok yedim muhtemelen almışımdır biraz kilo. ben asla istemiyorum yastık gibi limbir limbir bi anne olmak. ebru şallı kadar olmasa da ince spor genç bi anne olarak gözükmek isterim bebişime hatta ben çoğu zaman saçlarımı iki yandan bağlarım küçük kız çocukları gibi. şimdi bile öyle mesela. bebişim olduğunda da eğer kız olursa ikimizin saçlarını da yandan bağlayıp kot bir etek ve ikimizde de pembe badiler falan o şekil bi anne olmak istiyorum ya inşallah olur.
inşallah canım allah gönlüne göre verir
cinsiyetlerinide yaklaşık olarak aynı zamanlarda öğreneceğiz canım
o da apayrı bi heyecan zaten. ben kız istiyorum eşim erkek ama mühim değil. sağlıklı olsun her şekilde benim bebişim olacak nihayetinde. ama daha 2 ay var ooooffffakannehirinşallah canım allah gönlüne göre verir
cinsiyetlerinide yaklaşık olarak aynı zamanlarda öğreneceğiz canım
evet yaaa hepimizin aynı dönemlerde belli olcakkkhihoyyyt
çok doğru ben 47 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde ama şu son 1 ay kayınvalidemden ötürü çok yedim muhtemelen almışımdır biraz kilo. ben asla istemiyorum yastık gibi limbir limbir bi anne olmak. ebru şallı kadar olmasa da ince spor genç bi anne olarak gözükmek isterim bebişime hatta ben çoğu zaman saçlarımı iki yandan bağlarım küçük kız çocukları gibi. şimdi bile öyle mesela. bebişim olduğunda da eğer kız olursa ikimizin saçlarını da yandan bağlayıp kot bir etek ve ikimizde de pembe badiler falan o şekil bi anne olmak istiyorum ya inşallah olur.
Bebeğinizin daha zeki olmasını istiyorsanız gebelik döneminde her hafta 1-2 defa düzenli balık tüketmek uygun olur. Bebeklerin ek besine başlama döneminde de 8. ay itibarıyla balık tüketimine başlanmalıdır. Çünkü beyin gelişimi 5 yaşına kadar devam eder. Bu dönemde bebek ve çocuğun beslenmesi çok önemlidir"
dün gittim marketten bir sürü ton balığı aldım kızlar kışında balıkçıdan alır yerim artık
o da apayrı bi heyecan zaten. ben kız istiyorum eşim erkek ama mühim değil. sağlıklı olsun her şekilde benim bebişim olacak nihayetinde. ama daha 2 ay var ooooffffakannehir
arkadaşlar eger hamıle kalırsak hamile kıyafetlerimizi paylaşmaya ne dersiniz yada sizin böyle bir paylaşımınız varmı?
bana hep 16 haftalıkken felan belli olur diyolardı dur bakalım 12 de olur hatta çok iyi olurkaydirigubbakcemile3arkadaşımın 11 haftalıkken belli olmuştu, galiba kız demiş doktor. 12. hafta tekrar gitmişler kesin kız demiş. bi başka arkadaşımında 11. hafta belli olmuştu erkek olduğu.
inşallah bizimkilerde erken gösterirler :)
burda herşeyi konuşabilirsin ki biz hemen sana ayak uydururuzkaydirigubbakcemile3arkadaşlar burda hamılelık dısında başka bırşey konuşsak olurmu mesela kışlık hazırlıktan olmaz derseniz yemekle ilgili topiğe bakabilirim
arkadaşlar burda hamılelık dısında başka bırşey konuşsak olurmu mesela kışlık hazırlıktan olmaz derseniz yemekle ilgili topiğe bakabilirim
kış için neler hazırlıyosunuz mesela tursu salça fasulye domates vs...
bende marketten hazır alıyorum.kış için neler hazırlıyosunuz mesela tursu salça fasulye domates vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?