kış için neler hazırlıyosunuz mesela tursu salça fasulye domates vs...
bende ilk hazırlanısım yorucu ama keyifli oluyor ben bıraz erken başladım araya ramazan giriyo diye bende anlamıyordum nıyetıne girince anladımcokacimcoookben o işlerden hiç anlamam canım maalesef :1no2: bahsettiklerinin hepsini marketten hazır alıyorum kaydirigubbakcemile3
ben o işlerden hiç anlamam canım maalesef :1no2: bahsettiklerinin hepsini marketten hazır alıyorum kaydirigubbakcemile3
kış için neler hazırlıyosunuz mesela tursu salça fasulye domates vs...
ben 1 kere reçel denemiştim olmadı daha sonrada meyvelere kıyamadıgım için yapmadımcanım ben hayatımda ilk kez reçel yaptım çeşit çeşit bizimkilerin yani eşimin babasının meyve bahçeleri var burda. hepside çok güzel oldular yemeye kıyamıyorum ilk defa yaptımyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bazı meyveleride hazırlayıp buzluğa doldurdum annem tarif etti hoşaf için bu kadr
hoş geldin minikkkkhihoyyyt
bende ilk hazırlanısım yorucu ama keyifli oluyor ben bıraz erken başladım araya ramazan giriyo diye bende anlamıyordum nıyetıne girince anladımcokacimcoook
ben geldimm
hoşgeldinopuyorumnanaktan
hepsını çıgden koyuyorsun bişey olmuyormu? öyleyse daha iyi bende çiğden bi deniyimben bazen fasülyeyi 2 kilo alıyorum sonra 1 kilosunu buzluğa atoyorum cnm domateside o şekilde çok alırsım fasülyeleri yıkıyorum kırıyorum öle buzluğa koyuyorum haşlamıyorum cnm eskiden haşlıyodum boşa uğraşıyomuşum bi arkadaştan öle öğrendim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan mantarda koydum yaprakta koydum yavaş yavaş :roflol: kaydirigubbakcemile5
el yapımı peynırede bayılırım ihtiyacın yoksa ugraşma boşver benımde annem yolluyo ama bu defa ben deniyim dedimama keşke vaktim olsaydı da ilgilenebilseydim bende,çok isterdim doğal doğal kendi yaptığım şeyleri kullanmak,ama saat 7 den sonra eve gidip birde bunlarla uğraşamam ki.İstersem kayınvaldem yolluyor bana salça,turşu,reçel birde peynir yaptırtır.
ben o işlerden hiç anlamam canım maalesef :1no2: bahsettiklerinin hepsini marketten hazır alıyorum kaydirigubbakcemile3
el yapımı peynırede bayılırım ihtiyacın yoksa ugraşma boşver benımde annem yolluyo ama bu defa ben deniyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?