hepsını çıgden koyuyorsun bişey olmuyormu? öyleyse daha iyi bende çiğden bi deniyim
bende çok hazırcıyım ama bazen eşim tek gidiyo markete çok alıyo bende hop buzluğa atıyom sempatiksalakcinni
domates patlıcan ve bıber kuruttunuzmu ben busene dometes kurutmayı denıyorum bakalım nasıl olucak
el yapımı peynırede bayılırım ihtiyacın yoksa ugraşma boşver benımde annem yolluyo ama bu defa ben deniyim dedim
arkadaşlar sohbetin en keyifli yerinde bırakıcam ama mesaım bitti çıkmam gerek evde internetim yok yarın görüşürüz
aman mümkünse eşler gitmesin markete ne bulurlarsa alıyorlar gerekli gereksiz..Ben giderim marketime hemde çok severim zaten reyon reyon gezmeyi,1-2 saat sürer benim alışverişim
arkadaşlar sohbetin en keyifli yerinde bırakıcam ama mesaım bitti çıkmam gerek evde internetim yok yarın görüşürüz
görüşürüz canım
birlikte gitmek daha iyi ben geçen gün hastaydım eşim gittim 2 kilo ıspanak almış ben sadece yarım kilo alırım her hafta alırım taze olur bende görümceme verdim ne yapım okadar ıspanağı sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
işte bende birtek buzluğa sebze koyuyorum yani barbunya bezelye falan,çünkü mevsiminde olmayan şeyleri almıyorum.Benim bir listem var hangi ay hangi sebze meyve olur diye.Ona göre bakar alırım,mevsiminde olmayan hiçbirşeyi mutfağa sokmam..
kubicim biz iyiyiz cnaım sen nasılsınnn???
bende bugün çok mutluyum nedense içime bi sevinç geldi az önce 3 yaşında yeğenim geldi kucağıma aldım severken bana dediki senin karnında bebek var dedi kız bebek dedi ay başımdan aşağıya kaynar su döküldü acaba çocuğun içinemi doğdu ne bilmiyorumkismile
kızlaaarrrrrrrrrrr bende hala bişy yok biliyomusunuzhamilemiyim neaz önce baktım int. yerleşme kanı olabiliyomuş ilk gün gelen kan zaten bi gün geciktim ama fazlada ümitlenmek istemiyorumbenneyaptımki
tadın bozulmasın inaşllah canımmm....umarımmmm içine doğmuşturhihoyyyt
o listeyi bana da verir misin sekerim ben hiç anlamam :kedi: bi de barbunya bezelye falan haslayıp mı koyuyosun?? pratik oluyodur öyle aslında sabah cıkar aksam eve gelince sogan salca vb. sonra oldu da bitti sana yemeekkkk
kızlaaarrrrrrrrrrr bende hala bişy yok biliyomusunuzhamilemiyim neaz önce baktım int. yerleşme kanı olabiliyomuş ilk gün gelen kan zaten bi gün geciktim ama fazlada ümitlenmek istemiyorumbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?