Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hepsını çıgden koyuyorsun bişey olmuyormu? öyleyse daha iyi bende çiğden bi deniyim

yok cnm ben daha yeni denedim buraya bi gelin geldi antalyadan öle yapıyolar bende atıım onların yemekleride güzel oluyo demekki bişey olmuyo cnm ( aynı kapıya geliyo ) :roflol:

bende çok hazırcıyım ama bazen eşim tek gidiyo markete çok alıyo bende hop buzluğa atıyom sempatiksalakcinni

aman mümkünse eşler gitmesin markete ne bulurlarsa alıyorlar gerekli gereksiz..Ben giderim marketime hemde çok severim zaten reyon reyon gezmeyi,1-2 saat sürer benim alışverişim

arkadaşlar sohbetin en keyifli yerinde bırakıcam ama mesaım bitti çıkmam gerek evde internetim yok yarın görüşürüz

domates patlıcan ve bıber kuruttunuzmu ben busene dometes kurutmayı denıyorum bakalım nasıl olucak

domatese bence gerek yokki cnm melemenlik gibi yap sadece biberle birlikte domates her mevsim var bence okadar uğraşma kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

el yapımı peynırede bayılırım ihtiyacın yoksa ugraşma boşver benımde annem yolluyo ama bu defa ben deniyim dedim

işte bende birtek buzluğa sebze koyuyorum yani barbunya bezelye falan,çünkü mevsiminde olmayan şeyleri almıyorum.Benim bir listem var hangi ay hangi sebze meyve olur diye.Ona göre bakar alırım,mevsiminde olmayan hiçbirşeyi mutfağa sokmam..

aman mümkünse eşler gitmesin markete ne bulurlarsa alıyorlar gerekli gereksiz..Ben giderim marketime hemde çok severim zaten reyon reyon gezmeyi,1-2 saat sürer benim alışverişim

birlikte gitmek daha iyi ben geçen gün hastaydım eşim gittim 2 kilo ıspanak almış ben sadece yarım kilo alırım her hafta alırım taze olur bende görümceme verdim ne yapım okadar ıspanağı sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
ceza olarak hepsini ona yıkatsaydın
ıspanak yıkamaktan nefret ediyorum...

o listeyi bana da verir misin sekerim ben hiç anlamam :kedi: bi de barbunya bezelye falan haslayıp mı koyuyosun?? pratik oluyodur öyle aslında sabah cıkar aksam eve gelince sogan salca vb. sonra oldu da bitti sana yemeekkkk

kubicim biz iyiyiz cnaım sen nasılsınnn???

bende bugün çok mutluyum nedense içime bi sevinç geldi az önce 3 yaşında yeğenim geldi kucağıma aldım severken bana dediki senin karnında bebek var dedi kız bebek dedi ay başımdan aşağıya kaynar su döküldü acaba çocuğun içinemi doğdu ne bilmiyorumkismile

tadın bozulmasın inaşllah canımmm....umarımmmm içine doğmuşturhihoyyyt

kızlaaarrrrrrrrrrr bende hala bişy yok biliyomusunuzhamilemiyim ne az önce baktım int. yerleşme kanı olabiliyomuş ilk gün gelen kan zaten bi gün geciktim ama fazlada ümitlenmek istemiyorumbenneyaptımki

kızlaaarrrrrrrrrrr bende hala bişy yok biliyomusunuzhamilemiyim ne az önce baktım int. yerleşme kanı olabiliyomuş ilk gün gelen kan zaten bi gün geciktim ama fazlada ümitlenmek istemiyorumbenneyaptımki

canım sen sabah git kan testi yaptır en iyisia.s

tadın bozulmasın inaşllah canımmm....umarımmmm içine doğmuşturhihoyyyt

inş. cnm rabbnim dualarımızı geri çevirmez ama çok kötü oldum ya birden deyince sonra çocuğun karnını doyurdum ona en sevdiğim bebeğimi verdim sempatiksalakcinni

o listeyi bana da verir misin sekerim ben hiç anlamam :kedi: bi de barbunya bezelye falan haslayıp mı koyuyosun?? pratik oluyodur öyle aslında sabah cıkar aksam eve gelince sogan salca vb. sonra oldu da bitti sana yemeekkkk

tamam canım yarın alırım yanıma,
yok ben haşlamadan koyuyorum çiğden.
ben çoğu yemekği düdüklüde yaparım,nohutu falan bile suya koymam önceden direk pişiririm,şıp diye pişiyo o yüzden haşlamıyorum..
birtek mercimeği az kaynatırım o kara suyu gitsin diye..

cnm ne olur ümitlenme fazla bitanem hava dan dolayı bende öle oluyorum az az geliyo sonra int. hep yerleşme kanamasını okuyorum sonra bi kan testi bebiş yok alıştım yani cnm ümitlenme cnm benim ama yinede kan testi yaptır içinde kalmasın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…