Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Kızlar test yaptım,sonucu açıklıyorummmmm
dın dın dın dın dın dın
heyecan yapalım birazzz

benim doğum günüm kaydirigubbakcemile3 eh hediye olarak yeğenimi verirsin inşallah canımm

eveeet açıklıyorum hazırmıyızzzzz????

Negatifffff
zaten olsaydı şaşardım kaydirigubbakcemile3
Bari bir an önce hastalansamda bal çörekotu tarçın yapıp,hayıt içsem ..

hayırlısı canımmm
başla bakalım
bende sogan suyunda 11 günüm
ve
bal çörekotu tarcın karısımına dada 11 günüm yarın son bal çörekotu karısmı
sogan kürüde ayın 6 da bitiyo bakalım hayırlsııııı

kimse varmı kızlar yaaa en bal tarçın çörek otuna başlamıştım edam adetin bitmeden bişi yapma dedi bende ara verdim başlasammı başlamasammı kararsız kaldım şimdiiiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım bu karışıma adetin 2.günü başlanıp 12.günü bırakmak gerekiyomuş...çünkü adetle yeni yumurtaların oluşumu başladığı için öyle yapılması gerekiyo

of yaaaa nolck şimdii başlasammı tekrar çünkü benim adetim daha dün yoğunlaşmaya başladı bugün 5.gün ama bu ay böyle oldu ben başlayayım bugn bari yinede.. olmazsa birdahaki aya tekrar yaparız

of yaaaa nolck şimdii başlasammı tekrar çünkü benim adetim daha dün yoğunlaşmaya başladı bugün 5.gün ama bu ay böyle oldu ben başlayayım bugn bari yinede.. olmazsa birdahaki aya tekrar yaparız

başla bence canım sen sende 12 gün değil daha az yaparsın
yani yumurtalamanda bırak
olmaz mı

o zaman hemen başla ve ovülasyondan sonra bırak....ya ben merak ediyorum hem soğan kürü hemde bal tarçık çörekotu birlikte uygulanabilirmiki

canım hiç bilmiyorum ama mantıken uygulanmaz diye düşünüyorum çünkü biri yumurtaları büyütüp çatlamaya hazırlıyo diğeri olan iltihabı söküyo benneyaptımkibenneyaptımki

kızlar şimdi yaptım ovülasyon testi 7-14ü arası 4-5gün yiyeyim bari o karışımdan olurmu ne dersiniz

kızlar yazmıyomusunuz yoksa benim bilg. sorunmu var.. yoksa gittinizmiiiimafoldumben:2:

kızlar yazmıyomusunuz yoksa benim bilg. sorunmu var.. yoksa gittinizmiiiimafoldumben:2:

geldim canım eşim pc başındaydı yazamadım.. bence akşam yatarken 1kaşık ye ..ben sabah görmemiştim yazıyı gitcem çörek otu alcam yatarken 1 kaşık yiycem
ben 4 gün de olsa ye

kızlar ben yapamıyom şu ovulasyon testi

31 temm
2 temm
2haziran yardım edin ayın 31 olması acaba
ayın 1 yazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…