Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handancım ben de çok heyecan yaptım sonucu pozitif bekledim vallahi kaydirigubbakcemile3

vallahi canım sonuç negatif hemde tam negatif silik bile çıkmadı 2.çizgi,zaten beklemiyordum bu ay biliyorsun ama gecikince insan acaba tuttu mu diye umutlanıyor ister istemez..

evet canım hayırlısı olsun inşallah,bir hastalansam hemen başlayacağım bende tarçın bala..

ezilmiş bulabilirsen daha ii olur...çünkü ezilmezse faydası olmuyomuş

Kızlar diyorlarki,çörekotunu aktardan tane olarak alıp siz yapacağınız kadarını evde ezin.Çünkü ezipte bekletince içindeki maddeler uçuyormuş,üstelik ezer ezmez fazla hava ile temas etmeden bala karıştırın diyorlar..Havanda değilde,kahve öğütücü ile öğütmek daha iyiymiş.

oooooooo çok zahmetlimiş be güzelim...ben toz aldım valla

karats ben hesapladım, buyur :)

Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık 30 gün sürüyor ve
bir sonraki adetiniz muhtemelen 29/8/2010 tarihinde başlayacak.
Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler:
10/08/2010 ile - ovulasyon gününüz olan 15/08/2010 arasıdır.

kızlar ben yapamıyom şu ovulasyon testi

31 temm
2 temm
2haziran yardım edin ayın 31 olması acaba
ayın 1 yazsam

handancım merhaba nasılsın?
test yapmışsın, hadi hemen regl ol da yeni heyecan ve geri sayım başlasın ama di mi :))

selam canım iyiyim sen nasılsın?
Evet aynen olsa bir an önce pek memnun olacağım..En çokta haftaiçi iş zamanına denk gelecek olmasına sıkılıyorum,zor oluyor ilk 2 gün (
neyse yapacak birşey yok,bekliyoruz..
Kanaviçeye başladın mı? alkisalkisalkis

yaa başladım başlamasına da sıcaklar çok fena. hiiiç bişey yapasım yok.
bi de artık regl olmayı beklediğim için sıkıntılı bir dönem, o da bişey yaptırmıyor bana :)

bal, tarçın, çörekotuna başlayacaksın değil mi?

Çok sıcak gerçekten bugün hele dahada,normalde ben camları açınca eser şu an yaprak kıpırdamıyor.
evet canım bu ay deneyeceğim bakalım,aynı anda hayıt çayını da içmeyi planlıyorum..Hele bir olsam neler yapacağım..
Geçen ay erken olmuştum ben 3-4 gün falan belkide onun etkisi gecikti bu kadar.Bugün 31.gün normalde bu kadar uzamazdı..
Sende deneyecek misin?

ya bi de başka bi başlıkta okudum, bu bhcg geç de yükselebiliyormuş.

umut dünyası

:)) Sorma nasıl bir durum bu,bende günlerdir başka şey düşünemiyorum..

Herkesin bünyesi farklı canım,olabilir.Hele bu iş hiç belli olmuyor,kiminde geç çıkıyor kiminde erken.Kimi geç yumurtluyor kimi erken.. :)) Allahtan umut kesilmez.

evet ben de bal, tarçın, çörekotunu deneyeceğim bakalım :)
ama demiştim ya, bi de bir doktoruma görünmem ve hsg çektirmem lazım.

fena bi durum
anlatılmaz yaşanır kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…