Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet ben de bal, tarçın, çörekotunu deneyeceğim bakalım :)
ama demiştim ya, bi de bir doktoruma görünmem ve hsg çektirmem lazım.

inşallah yarasın hepimize..
evet onlarıda ihmal etme tabi,aklından çıkar hiç değilse rahat edersin..hsg den sonra 3 ay hamile kalma şansı artıyormuş diyorlar,bende etkili olmadı ama hamile kalan çok var.

evet canım, mühendisim ben eşimle birlikte çalışıyorum, en son adresim için, ortadoğu diyeyim sadece :)
anlayışına sığınarak çok da deşifre etmek istemiyorum kendimi, tek rahatladığım yer burası çünkü.

şu ara işsiziz biz, iş arıyoruz, o geçici süreçte türkiyedeyiz.
ama iş çıkar çıkmaz yine gideceğiz bi yerlere.
yani aslında bizim mesleğimizde iş ancak proje bazında oluyor, proje bitiyor ve sen işsiz kalıyorsun, sonra yeniden aynı süreç başlıyor, zor ama şimdilik durum bu :)

ilerde ne olur, kısmet bakalım.

sen istanbuldamıydın?

yurtdışındamı yaşıyorsun kuzucum sen?

Son düzenleme:
evet onu duydum ben de, ne kadar doğru bilmiyorum ama o enjekte ettikleri sıvı, varsa tıkanıklıkları açıyormuş, o yüzden kolaylaşıyormuş gebe kalmak.

inşallah yarasın hepimize..
evet onlarıda ihmal etme tabi,aklından çıkar hiç değilse rahat edersin..hsg den sonra 3 ay hamile kalma şansı artıyormuş diyorlar,bende etkili olmadı ama hamile kalan çok var.

handancım ben izninle yatay düzleme geçip kitabımı okuyacağım :)
sen de geç yatma, sen yarın sabah işe gideceksin opuyorumnanaktan

yarın görüşürüz.

Evet canım İstanbuldayım

Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum,aslında bende bu deşifre olma durumundan rahatsızım,tabiki sizlerle ilgili bir sorunum yok ama buraya milyonlarca insan giriyor.Yarın öbür gün birinin okuyup hislerimi bilmesinden bende pek hoşnut olmam,çünkü sizlerle paylaştığım duygularımı inanın en yakın arkadaşlarımla bile konuşmuyorum,Hatta onlarla bu konuyu hiç konuşmuyorum hoşlanmıyorum da.Birtek annem var sizden sonra..

İş konusunda da hayırlısı olsun inşallah,umarım en yakın zamanda güzel bir proje gelir.Çok zor ama keyifli bir meslek,en azından uzaktan öyle görünüyor :))

handancım ben izninle yatay düzleme geçip kitabımı okuyacağım :)
sen de geç yatma, sen yarın sabah işe gideceksin opuyorumnanaktan

yarın görüşürüz.

tamam canım haklısın bende zorlanıyorum sonra sabah kalkarken,yatmak için süper zaman :))
İyi okumalar,İyi geceler,sonrasında da tatlı rüyalar
yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

benim için de sizler tamamen başkasınız.
ben geçenlerde tanıdığım birine denk gedlim burda, yani sadece rumuzundan ve anlattıklarından şıp diye belli kim olduğu
açıkçası biri beni böyle çözsün istemem :))

sizinle paylaştıklarım zaten bana burda kendimi rahat hissettiren. o yüzden sizler tamamen bu ayrımın dışındasınız

işimiz gurbette olmayı gerektirdğinden insana zor anlar yaşatabiliyor ama zevkli yanları da var tabii :)

anlayışın için çooook teşekkür ederim canım yeniden.

herşey içimizden geldiği gibi güzel olsun, her zaman.
ve hayırlısıyla olsun. opuyorumnanaktan

çook teşk.canım bir yere not aldım ....vereliniortak

:)

:)
günaydın hoşgeldinizzz
bebişler nasıl

aaa kız aşk olsun, insan bizede sorar nasılsın diye :) hemen bebişleri sormuşsun :)

çok şükür bebiş iyi, cuma günü kalp atışlarını dinledik, artık gerçekten hamile olduğumu hissediyorum. cuma günü 8mm idi :) börülce tanesi kadar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzellerr gününüz güzel geçsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah canım, senindeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…