evet ben de bal, tarçın, çörekotunu deneyeceğim bakalım :)
ama demiştim ya, bi de bir doktoruma görünmem ve hsg çektirmem lazım.
fena bi durum
anlatılmaz yaşanır kaydirigubbakcemile3
yurtdışındamı yaşıyorsun kuzucum sen?
inşallah yarasın hepimize..
evet onlarıda ihmal etme tabi,aklından çıkar hiç değilse rahat edersin..hsg den sonra 3 ay hamile kalma şansı artıyormuş diyorlar,bende etkili olmadı ama hamile kalan çok var.
evet canım, mühendisim ben eşimle birlikte çalışıyorum, en son adresim ortadoğu diyeyim sadece :)
anlayışına sığınarak çok da deşifre etmek istemiyorum kendimi, tek rahatladığım yer burası çünkü.
şu ara işsiziz biz, iş arıyoruz, o geçici süreçte türkiyedeyiz.
ama iş çıkar çıkmaz yine gideceğiz bi yerlere.
bizim mesleğimizde iş ancak proje bazında oluyor, proje bitiyor ve sen işsiz kalıyorsun, sonra yeniden aynı süreç başlıyor, zor ama maalesef durum bu :)
niyetimiz bi 5 sene falan daha dışarılarda çalışıp sonra yuvaya dönebilmek :) kısmet bakalım.
sen istanbuldamıydın?
handancım ben izninle yatay düzleme geçip kitabımı okuyacağım :)
sen de geç yatma, sen yarın sabah işe gideceksin opuyorumnanaktan
yarın görüşürüz.
Evet canım İstanbuldayım
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum,aslında bende bu deşifre olma durumundan rahatsızım,tabiki sizlerle ilgili bir sorunum yok ama buraya milyonlarca insan giriyor.Yarın öbür gün birinin okuyup hislerimi bilmesinden bende pek hoşnut olmam,çünkü sizlerle paylaştığım duygularımı inanın en yakın arkadaşlarımla bile konuşmuyorum,Hatta onlarla bu konuyu hiç konuşmuyorum hoşlanmıyorum da.Birtek annem var sizden sonra..
İş konusunda da hayırlısı olsun inşallah,umarım en yakın zamanda güzel bir proje gelir.Çok zor ama keyifli bir meslek,en azından uzaktan öyle görünüyor :))
ayyy çok sevindim canım gözün aydın,güle güle oturun :))
karats ben hesapladım, buyur :)
Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık 30 gün sürüyor ve
bir sonraki adetiniz muhtemelen 29/8/2010 tarihinde başlayacak.
Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler:
10/08/2010 ile - ovulasyon gününüz olan 15/08/2010 arasıdır.
:)günaydınnnn kızlarrr
:)günaydın kızlaarr bayanssulusmile
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzellerr gününüz güzel geçsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:)
:)
günaydın hoşgeldinizzz
bebişler nasıl
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzellerr gününüz güzel geçsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaa kız aşk olsun, insan bizede sorar nasılsın diye :) hemen bebişleri sormuşsun :)
çok şükür bebiş iyi, cuma günü kalp atışlarını dinledik, artık gerçekten hamile olduğumu hissediyorum. cuma günü 8mm idi :) börülce tanesi kadar
ayy sormadımmııı inşallah iyisindir canım
ayrıca yerim ben onu 8mm ayy miniminnacık..:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?