onuda yapıyom cicim :))
dün makca nazar etti vücut ısıma :))
1.gün 37.1
2.gün 37.0
3.gün 36.7
handancım hayıta da bal karışımıyla aynı zamandamı başlanıyo biliyosun benim adet dönemlerim olaylı geçiyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırf rahatlayayımda benim adam rahat etsin diye içicem onuda:roflol::roflol:
edammm, hperi+, makca, duruşah+, karats+, babu+, HAVALIKIZ, minikkuzucum+, CNNYSR+
günaydınnn herkeseee...
geçmişi okuyup geliyorum hemenn...
evet ben demiştim ayoolll.ateşli hatunsun diye takılmıştım...
yok kıııızzz ben söylemedim onuuuu:1no2:
duruşah söyledi sanırım ateşlisin fln aşkolsun küstüm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
babu, makca+, karats+, ozpar, duruşah, hperi+, minikkuzucum, maonyaaa+, elfkaya, guzel83, CNNYSR
yok kıııızzz ben söylemedim onuuuu:1no2:
duruşah söyledi sanırım ateşlisin fln aşkolsun küstüm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Yok canım galiba hayıt adet bitince başlayıp bi daha başlayana kadar içiliyormuş..
yaaa hayır yumurta çatlayana kadar yiyin arkadaşlar...adetin 2. günü başlanıp 12. günü bitirmek gerekiyomuş...
Yok canım galiba hayıt adet bitince başlayıp bi daha başlayana kadar içiliyormuş..
aanaaaaaaaaaaaamm ohaoldumsmileohaoldumsmile
kız duruşah nie demiyon gıı bende kıza nazar etti diyomklava: klava:
Saat 12 ye doğru belli olur dediler,mail atıcaklar..
Ay hadi yarasın da kötü mötü içeceğiz zorla
hamileyken içilmediğini duymuştum nerden bilicezki onuda yaa offf şu halimize bazen gülüyorum haaa:roflol::roflol:
benim adama herşeyide söylemiyorum burda yazıştıklarımızı görse çok güler bu siteye takıldığımı biliyo ama ayrıntıya girmedim hiçkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten senin herşeyin pskolojik deyipçıkıyo
peki ben nasıl yapayım :uhm:
benim reglim 3 gün sürüyor ve benim yumurtam 18. ya da 19. gün çatlıyor, döngüm 32 gün.
senin yumurtlama günlerin sadece 2günmü sürüyor canım yoksa tam ovülasyon tarihinmi
18.19.günlerin
ne yapalım bizde garibanlar,ne duysak bir umut uyguluyoruz..
Kimi yerde de hamileyken bir zararı yok diyor,ama kafamız rahat olsun diye biz regli tarihine 1 hafta kala bırakırız onuda ozaman..
yaa kızlar benim bu çizelge neden bu kadar kısa sizinkiler uzun
nerde hata yapıyom kiii:roflol::roflol:
yaa kızlar benim bu çizelge neden bu kadar kısa sizinkiler uzun
nerde hata yapıyom kiii:roflol::roflol:
tam ovulasyon tarihim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?