Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Yok canım galiba hayıt adet bitince başlayıp bi daha başlayana kadar içiliyormuş..

yok kıııızzz ben söylemedim onuuuu:1no2:
duruşah söyledi sanırım ateşlisin fln aşkolsun küstüm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

aanaaaaaaaaaaaamm ohaoldumsmileohaoldumsmile
kız duruşah nie demiyon gıı bende kıza nazar etti diyom klava:klava:

Yok canım galiba hayıt adet bitince başlayıp bi daha başlayana kadar içiliyormuş..

hamileyken içilmediğini duymuştum nerden bilicezki onuda yaa offf şu halimize bazen gülüyorum haaa:roflol::roflol:
benim adama herşeyide söylemiyorum burda yazıştıklarımızı görse çok güler bu siteye takıldığımı biliyo ama ayrıntıya girmedim hiçkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten senin herşeyin pskolojik deyipçıkıyo

ne yapalım bizde garibanlar,ne duysak bir umut uyguluyoruz..
Kimi yerde de hamileyken bir zararı yok diyor,ama kafamız rahat olsun diye biz regli tarihine 1 hafta kala bırakırız onuda ozaman..

yaa kızlar benim bu çizelge neden bu kadar kısa sizinkiler uzun
nerde hata yapıyom kiii:roflol::roflol:

ne yapalım bizde garibanlar,ne duysak bir umut uyguluyoruz..
Kimi yerde de hamileyken bir zararı yok diyor,ama kafamız rahat olsun diye biz regli tarihine 1 hafta kala bırakırız onuda ozaman..

evet canım Allah hepimizin yardımcısı olsun rahmetini esirgemesin bizdennn..
ben başlycm alırım yarın birgün tadı nasıl acaba yaaa:sinifsinif::sinifsinif:

yaa kızlar benim bu çizelge neden bu kadar kısa sizinkiler uzun
nerde hata yapıyom kiii:roflol::roflol:

bebişim,çizelgeyi yapmadan önce soruyor çünkü küçük mü olsun büyük mü diye,sen small diye işaretlemişsin ondan.
Baştan yenisini yap istersen onda large olanı seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…