Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bugünlerde değişik aralıklarla ya elektrikler kesiliyor ya da sular. hayırdır inşallah kafamçokkarıştı hayır bi de sıcak!

1500 sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni akannehir ben nasıl okucam şakkıdı :roflol: :roflol:

selam kızlar..ne zamandır sıcaklar dolayısı ile doğru düzgün giremiyorum :) şimdi gördüm hpericim günün geçmiş..son durum ne? geçmişi okumadım da yine

geçmiş olsun kuzum, bildiğin sonuçtu zaten, bir an evvel sıkıntındabn kurtul da kürlerine başla o halde yerimseniben

teşekkür ederim canım,evet hayırlısıyla bir hastalansam kendimi kür manyağı yapıcam

hperi hayırlısı olsun canım...üzülmek yok yola devammm

saol canımm,evet hep beraber yola devam,yılmak yok..

ben geldim herkeze slm opuyorumnanaktan

selam cici hoşgeldin

kızlar ben az bişey adet oldum daha 9 gün var hadi hayırlısı bilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım,evet hayırlısıyla bir hastalansam kendimi kür manyağı yapıcam

saol canımm,evet hep beraber yola devam,yılmak yok..

selam cici hoşgeldin

aleyküm selam canım geçmişi okumadım ama hastalanmadın mı daha geçiyomuydu böle alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar ben az bişey adet oldum daha 9 gün var hadi hayırlısı bilmiyorumkismile

hoşgeldin bebişim hayırdır kız yerleşme kanımı yoksaaaklinialirimsmile
bu ayda bi yerleşme kanıdır gidiyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım havlardan herkesin dengesi bozuldu bu ay

aleyküm selam canım geçmişi okumadım ama hastalanmadın mı daha geçiyomuydu böle alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yok canım hastalanmadım hala,normalde hiç uzamaz bu kadar ama kan testi yaptırdım negatif çıktı..Havalardan herhalde.
seninki 9 gün erkenmi oldu hafif leke mi geldi,yerleşme kanamasıdır belki canım o..

bilmiyorum ki cnm ama belim çok ağrıyo aynı adet olcakmışım gibi ama herelde erken olcam bu sefer :kedi:

hoşgeldin kız
canım bende hamile kalmadan önceki ay 5 gün erken olmuştum adetimi ve ilk kez böyle bişey olmuştu sonra burdaki bazı topiklerde okudumki rahim bebeğe hazırsa o ay erken oluyormuşsun ve diğer ay hamile kalıyormuşsun gerçektende bende öyle oldu artık tesadüfmüdür yoksa gerçeklik payı varmıdır tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…