hoşgeldin kız
canım bende hamile kalmadan önceki ay 5 gün erken olmuştum adetimi ve ilk kez böyle bişey olmuştu sonra burdaki bazı topiklerde okudumki rahim bebeğe hazırsa o ay erken oluyormuşsun ve diğer ay hamile kalıyormuşsun gerçektende bende öyle oldu artık tesadüfmüdür yoksa gerçeklik payı varmıdır tam bilmiyorum
yok canım hastalanmadım hala,normalde hiç uzamaz bu kadar ama kan testi yaptırdım negatif çıktı..Havalardan herhalde.
seninki 9 gün erkenmi oldu hafif leke mi geldi,yerleşme kanamasıdır belki canım o..
hoşgeldin kız
canım bende hamile kalmadan önceki ay 5 gün erken olmuştum adetimi ve ilk kez böyle bişey olmuştu sonra burdaki bazı topiklerde okudumki rahim bebeğe hazırsa o ay erken oluyormuşsun ve diğer ay hamile kalıyormuşsun gerçektende bende öyle oldu artık tesadüfmüdür yoksa gerçeklik payı varmıdır tam bilmiyorum
teşekkürümü görmedin sanırım çok sağol canım çok güzel seçmişsin inanmazsın belki bende onu istedim ama yapamamıştım ellerine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
önemli değil canım....sevindim onu istediğine kalbimiz birmiş Şeniz
afiyet olsun cnaım ben de corba içebildim sadece:1no2:
evet canım. nereye gitmiştin..bak birdahaki aya hamiş olma ihtimalin yüksek inş.kaydirigubbakcemile5
çizelge yaptım ben de.. sevgicim seninki acıklamalı dier çizelge di mi ondan yapayım olmazsa
canım bende yemek diye gidiyorum ama hiç birşey yiyemeden geri geliyorum midem almıyor ya
eşim gelince pc başına başka sayfa açınca ben yok gibi gözükuyorum o yüzden yoksa burdayım canım:1ninca:
kızlar ramazan ayın kaçı 9undamı oruç olmamız gerekiyo
iki çizelge vardı birinde sadece su kadar haftalık diyodu önce onu yaptım sonra seninkine döndüm el ve ayak parmakları oluşmaya başlamış
anladım bebiş. kocişin evde yani..
bende bizimkine elmalı pasta yapıcam birazdan çıkarım
sıcakta nasıl uğraşıcam bilmiyorum:bbo:
evet kuzum 8 akşam kalkcaz canım inş..
anladım bebiş. kocişin evde yani..
bende bizimkine elmalı pasta yapıcam birazdan çıkarım
sıcakta nasıl uğraşıcam bilmiyorum:bbo:
elmalı pastayı nasıl yapıyon canım elma hastasıyımda bende hep elmalı turta yapıyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?