Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tamam canım sağol ilk oruca temizleniyorum ben.. sen?
ilk gün bol bol dua edelim tabi diğer günlerdede ilk gün daha çokk:Saruboceq: :Saruboceq:

bende canım zaten ben 4 gün sürer bugün 3. gün artık 4 de banyo yaparım ve o gün çalışırız:kedi:
o günde tutma ihtimali çok yüksek yaaa
sevgi de bu yöntemi denemişti yine yanlış hatırlamıyrsam sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar biraz işim var ama aklım sizde..
karnım ağrıyor,belkide psikolojik öğrendim ya negatif diye koyverdim kendimi herhalde gelir bugün yarın inşallah..

kızlar biraz işim var ama aklım sizde..
karnım ağrıyor,belkide psikolojik öğrendim ya negatif diye koyverdim kendimi herhalde gelir bugün yarın inşallah..

gelmezz inşallah bide yazmıştın ya testte tek çizgi gayet net die
o lafına çok güldüm ben bu ay umutluydum yaaa
bende erken den 30 yaptım öyle net bir çizgi çıktıki al işde ne uğraşıyon der gibi
yaptım 10 dk sonra hafifi leke geldi çüüüş dedim yaa kesin yerleşme kanamsı diyom halaa
:)) ertesi günde öyle yerleşme kanaması geldiki halaaa srüyo :roflol::roflol:

süper komiksin ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ben izin aldım duramıyorum artık kötüyüm bayaa...yarın sabah görüşürz artık...iyi bakın kendinize....

tamm olur canım değişiklik olur..bende yaprım

çoğu bunu farklı tariflerle yapar ama benim tarifim şu canım oktay ustanın sitesinden almıştım.
2adet orta boy ekşi elmayı rendeleyip 1kahve fincanı toz şekerle pişiriyorum suyunu çekene kadr. ateşten indirince 1tatlı kaşığı tarçın koyup karıştırıyrm.
hamuru için 3,5su bardağı un,2,5yemek kaşığı yoğurt,1 çay kaşığı kabartma tozu,200 gr sanayağı,yarım su bardağı pudra şekerini koyup hamur yapıyorum
kulak memesi yumuşaklığında olucak
daha sonra hazırlamış olduğun hamuru ister büyük yumak al aç ister küçük küçük nasıl şekil vermek istersen hamurun içine hazırladığın elmaları koyup 180derece fırında pişiriyorum
soğuduktan sonra pudra şekeri serpiştirilecek

tamam canım sen bak işlerine çokta yorma kendini dikkat et

yok canım yormuyorum halim yok zaten,ıvır zıvır şeyler..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 iyice yerleşiyor işte.

gelsin kız gelmez inşallah deme gelsinde hemen kürlere başlayacağım..bu akşama kadar olur inşallahhh
Kafada hafif problem oluşuyor o donemde işte sempatiksalakcinni herşeyi ona yoruyoruz.

mMMmmMMmm hadi yapta yiyek çayla bebişimm cokacimcoook

benimde 4gün sürerdi canım ama bu ay olağan üstü hal yaşadım..
ilk gün geldi 2gün yok sonra biraz geldi bi 2gün daha yok senin pc bakımdaydı
kızların başının etini yedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu ne yaa hepimizde bir dengesizlik,kimi erken oluyor kimi geç kimin oluyormu olmuyormu belli değil,az geliyo bitiyo,kiminin arada geliyor kesiliyor.Topikçe kurşun döktürelim bence

bu ne yaa hepimizde bir dengesizlik,kimi erken oluyor kimi geç kimin oluyormu olmuyormu belli değil,az geliyo bitiyo,kiminin arada geliyor kesiliyor.Topikçe kurşun döktürelim bence

evet canım bencede nazar var bizde yılmıyoruz nede olsa hep pozitifiz..
durgunlaştıkmı ne hadi biraz halay çekelimde gidicem ben haydii
hoppaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nazar değdi nazar
elemtere fiş kem gözlere şiş

evet canım bencede nazar var bizde yılmıyoruz nede olsa hep pozitifiz..
durgunlaştıkmı ne hadi biraz halay çekelimde gidicem ben haydii
hoppaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

evet bencede nazar değdi, tütütüü elemtere fiş kem gözlere şiş

haydiii lililiiliiiliii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…