Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

daha 8 gün var canım

adetmi olucan acaba sende bu ay herkes gibi erkenden ama bu yinede güzel bi haber olurralkisalkisalkisalkisalkisalkis
çünkü bir dahaki aya hamiş olma ihtimalin yüksek..
kimbilir belkide dediğin gibi yumurtalar çatlıyookaydirigubbakcemile5

ne biliim canım yaaa...iyice düzenim kaçtı zaten...28 günde bir olan ben şu bebek aşkı başladı başlayalı günlerimde sapıttı...geçtiğimiz ay 38.gün adet oldum...hayatımda ilk kez byle bişi yaşadım tatlım

38.günmüüüüüüüüohaoldumsmile
bende ilk defa senden duyuyorum canım senin tutunamıyo dimi bizim uzaktan bi akraba vardı senin gibiydi en son gördüğümde 6.kez hamile kalmıştı ve yine tutunamamıştı
en son duyduğumdada 6 aylık hamileydi 6ay olduğuna göre doğurmuştur sanırım
görüşüyo olsaydık sorardım senin durumunu ama görüşmüyoruz o o kadr şeyden sonra başarabildiyse senin haydi haydi olur takam
hem sen 2.yimi düşünüyodun yanlış hatrlmyosam

hpericim artık hayatımdan bıktım ya eşimle b,işey paylaşmaya korkar oldum salağın teki güya beni savunacak ama yerin dibine batırıyo.kayınvalidemin gideceği bi yer varmış oraya götürmedim die eşimi aramış şlikayet etmiş.ben özel şofürüyüm ya bıktım artık kadın yakında tuvaletede beni arabayla götür diyecek.sonra eşim salağıda bıraksın anne boş ver demiş.güya ben anneme sinirlendim öle dedim dio.sonra gitmiş babasına yetiştirmiş eşim o adamda tabiki karısını savunacak.yani anlayacan eşim beni yine rezil etmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…