Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

haydi hayırlısı :)
amin canım sağol

kıs ne ıkınıyon bebek ne vardır belki tutunma kanamasıdır

evet maonyanın yerinde ben olsaydım daha farklı davranırdım,ama işte aile yapısı yetiştirilme tarzı herkesin farklı.O yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum,fazla konuşmuyorum..
Ama maonyacım üzülüyorum,yaşadığın hayat bu olmamalı,senin kendi annen durumu biliyor mu?

aslında geçen başka bir başlıkta okudum, birinin gebeliği kanda regl gecikmesinin 8. günü, idrarda ise 9. günü çıkmış.
ilaç falan almadan bekle sen yine de fisfisfis
ne bileyim, umut dünyası işte :sm_confused:

bende geçen yıl 20gün adet olmadım kan testi yaptırdığımın ertesi günü olmuştum..-tatlicadiarzu-
hakkımıza hayırlısı olsun

birde bizim bi tanışınki ne kanda ne idrarda çıkmış gebeymiş kadın ama 2sindede çıkmamış yani 100%gebe olmadığın anlamına gelmez negatif çıkması

ayy ne keyifli,yeni evin uğur getirsin sana inşallah canım,bu ay nasıl çalışacaksınız bu telaşta yahuu kendini fazla yormasan bari..

canım bu ay pek ümitli değilim perşembe kayınvalidem gelecek, cuma taşınıcam zaten kayınvalidem 1 hafta kalır yerleşirizz..yumurtlama günlerimin 3. günü yola çıkıcam sanırım..o yorgunlukla tutacağını zannetmiyorum..1 ayda eşimden uzagım bakalım hayırlısı..

kıs ne ıkınıyon bebek ne vardır belki tutunma kanamasıdır

yok bee test yaptırdım işte sabah,negatif 0,1 çıktı..
zaten en son 11 temmuzda çalışmıştık,neredeyse 1 ay olacakmış yuh yaniii şimdi farkettim,demek benim sinirim bundanmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız siz 1aydır ilişkiye girmionuzmu...ayy benim eşime karışmasam oda yıllarca girmez.pis herif nie evlendiyse.
ay bu gün çok gıcık alıyorum ondanklava:

zeynepcim daha önce düşükmü yaptın cnm???

yok canım ama 2 tane kondu beni bıraktılar inşaallahhh bu tutar annesine

ben çıkıyorum canlar dua edin bana öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende geçen yıl 20gün adet olmadım kan testi yaptırdığımın ertesi günü olmuştum..-tatlicadiarzu-
hakkımıza hayırlısı olsun

banada öyle olur ondan yarın bekliyorum kendisini kaydirigubbakcemile3

birde bizim bi tanışınki ne kanda ne idrarda çıkmış gebeymiş kadın ama 2sindede çıkmamış yani 100%gebe olmadığın anlamına gelmez negatif çıkması

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
ne diyorsunuz kızlarr,yok ben hastalanacağım hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…