amin canım sağolhaydi hayırlısı :)
Ayy canım ne güzel,hayırlısıyla inşallah..Güzel haberler vereceksin bize bu ay :Saruboceq:
Bende hastalanamadım hala 32.gün bitmek üzere(sabah kan testi yaptırdım negatif) galiba yarın olacağım gibi lekeler başladı ıkınıyorum bende habire aksın diye kaydirigubbakcemile3
olsamda kürlere başlasam bir an önce diye bekliyorum..
1 ayı daha geride bıraktık böylece artık saymıyorumda 18.mi 19.denememiydi neydi
5. gün transferi olacak galiba pazar günü karnımda olacak miniğim
evet burdayım :) okuyordum.
bi de düşünüyordum.
maonyaa gerçekten durum çok zor, ama handan'ın da dediği gibi eşinin aile yapısını sen biliyorsun, maalesef eşlerimizi seçerken ailelerini seçme şansımız olmuyor :)
sana sabır diliyorum.
Ayy canım ne güzel,hayırlısıyla inşallah..Güzel haberler vereceksin bize bu ay :Saruboceq:
Bende hastalanamadım hala 32.gün bitmek üzere(sabah kan testi yaptırdım negatif) galiba yarın olacağım gibi lekeler başladı ıkınıyorum bende habire aksın diye kaydirigubbakcemile3
1 ayı daha geride bıraktık böylece artık saymıyorumda 18.mi 19.denememiydi neydi
ayyy ne kadar güzelll umarım miniğinin güzel haberlerini alıcazz..
ayy ne keyifli,yeni evin uğur getirsin sana inşallah canım,bu ay nasıl çalışacaksınız bu telaşta yahuu kendini fazla yormasan bari..
kıs ne ıkınıyonbebek ne vardır belki tutunma kanamasıdır
öyle olacak inşaallah bu sefer beni bırakmaz
edaaammm nere ye taşınıosun cnm.hakkında hayırlı olsun cnm rabbim yeni evini bebişlerle şeneltsin
yok bee test yaptırdım işte sabah,negatif 0,1 çıktı..
zaten en son 11 temmuzda çalışmıştık,neredeyse 1 ay olacakmış yuh yaniii şimdi farkettim,demek benim sinirim bundanmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zeynepcim daha önce düşükmü yaptın cnm???
yok canım ama 2 tane kondu beni bıraktılar inşaallahhh bu tutar annesine
ben çıkıyorum canlar dua edin bana öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yok canım ama 2 tane kondu beni bıraktılar inşaallahhh bu tutar annesine
ben çıkıyorum canlar dua edin bana öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
edacımm kolay gelsin canım sana :) yeni evin uğur getirsin
bende geçen yıl 20gün adet olmadım kan testi yaptırdığımın ertesi günü olmuştum..-tatlicadiarzu-
hakkımıza hayırlısı olsun
birde bizim bi tanışınki ne kanda ne idrarda çıkmış gebeymiş kadın ama 2sindede çıkmamış yani 100%gebe olmadığın anlamına gelmez negatif çıkması
aslında geçen başka bir başlıkta okudum, birinin gebeliği kanda regl gecikmesinin 8. günü, idrarda ise 9. günü çıkmış.
ilaç falan almadan bekle sen yine de fisfisfis
ne bileyim, umut dünyası işte :sm_confused:
yok bee test yaptırdım işte sabah,negatif 0,1 çıktı..
zaten en son 11 temmuzda çalışmıştık,neredeyse 1 ay olacakmış yuh yaniii şimdi farkettim,demek benim sinirim bundanmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öyle olacak inşaallah bu sefer beni bırakmaz
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
ne diyorsunuz kızlarr,yok ben hastalanacağım hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?