Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

şimdi eşimle küsüm ama onun umrunda bile değil .o içerde tv izlio ben burdan sizle yazışıyorum.

çok eziyet edio o kadın bana ama allaha havale ettim artık kul hakkına girio

merhaba kıslar
yarın yumişler toplanıyor hayırlısıyla haber vereyim dedimboshayallersmile

Ahh canım aslında gönlüm farklı şeyler söylemek istiyor ama,şu an o kadar açık fikrimi belirtmemem lazım belkide bilemiyorum.
Şu hayattaki en önemli şey "sen"sin bunu unutma.Hiç kimse ve hiçbirşey senden değerli değil.Bu hayata 1 kere geliyoruz ve nasıl yaşayacağımızı kendi seçimlerimizle belirliyoruz.
Eşini tanımıyorum tabiki,belki onu dinlesen o da kendi açısından haklı şeyler söyleyecektir ama her zaman senin arkanda durmalı ve seni savunmalı.
Bu şekilde yaşamaya devam ettiğin sürece sen mutsuz olacaksın..Alıp karşına adam gibi konuştun mu anlattın mı derdini?Ne diyor sana? Kendi ailenle annenle konuşuyormusun?
Tam olarak aile yapınız nasıl onuda bilemiyorum ki?

(ya hayyü ya kayyum birahmatike esteğiysü)
ey hayyü-kayyüm olan allah'ım rahmetinle yardımını istiyorum

merhaba kıslar
yarın yumişler toplanıyor hayırlısıyla haber vereyim dedimboshayallersmile

selam canım iyiki haber verdin,süper haydi bakalım.Tam olarak işleyişi bilmiyorum ama,şimdi yumişler toplanıyor sonra nasıl ilerliyor?Eşinden alınan sperm ile döllenecek ve sana transfer mi edilecek?Ne kadarlık bir süreç?

konuşuyorum cnm onun yapısı böle babasıyla herşeyi paylaşmalı yoksa kendini bilmezler.akıllı güya beni savunacak.herşeyden nefret eder oldumm:çok üzgünüm:

şimdi eşimle küsüm ama onun umrunda bile değil .o içerde tv izlio ben burdan sizle yazışıyorum.

Rabbim elbet hesabını soracaktır canım,ama sanada yazık değil mi şu hayatında bu eziyetle mi yaşayacaksın yani..

olumunekankayizsmile selam canım
öğleden sonra şirkette internet bir gitti çıktığımda gelmemişti daha,inşallah yarına kadar hallolur.
Nasılsın?Taşınma nasıl gidiyor ne alemdesin?

canım bugün gittik mutfak dolabı siparişi verdik, tezgahının siparişini verdik, duşakabin ölçüsünü aldırdık, şuan evde boyacı var..ben de hızla evi topluyorum..cuma taşınıcam allah izin verirse..çünkü bir an önce yerleşmem lazım ayın 11 inde yola çıkıcam..
umarım netin gelmiş olur cnmm...

anlattıgın kadarıyla iyi dayanıyorsun helal olsun vallahi canımm..

bi dua yazdım üste istersen onu oku hem arapçası yazıo hem türkçesi girerkende onu oku yardım iste cnm yaradandan
biliyorum canım o duayı sağol Şeniz

5. gün transferi olacak galiba pazar günü karnımda olacak miniğim

ayy ne keyifli,yeni evin uğur getirsin sana inşallah canım,bu ay nasıl çalışacaksınız bu telaşta yahuu kendini fazla yormasan bari..

edaaammm nere ye taşınıosun cnm.hakkında hayırlı olsun cnm rabbim yeni evini bebişlerle şeneltsin

evet burdayım :) okuyordum.

bi de düşünüyordum.

maonyaa gerçekten durum çok zor, ama handan'ın da dediği gibi eşinin aile yapısını sen biliyorsun, maalesef eşlerimizi seçerken ailelerini seçme şansımız olmuyor :)
sana sabır diliyorum.

kuzucum sendemi burdasın ismin görünüyor??

5. gün transferi olacak galiba pazar günü karnımda olacak miniğim

Ayy canım ne güzel,hayırlısıyla inşallah..Güzel haberler vereceksin bize bu ay :Saruboceq:

Bende hastalanamadım hala 32.gün bitmek üzere(sabah kan testi yaptırdım negatif) galiba yarın olacağım gibi lekeler başladı ıkınıyorum bende habire aksın diye kaydirigubbakcemile3
olsamda kürlere başlasam bir an önce diye bekliyorum..
1 ayı daha geride bıraktık böylece artık saymıyorumda 18.mi 19.denememiydi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…