hpericim artık hayatımdan bıktım ya eşimle b,işey paylaşmaya korkar oldum salağın teki güya beni savunacak ama yerin dibine batırıyo.kayınvalidemin gideceği bi yer varmış oraya götürmedim die eşimi aramış şlikayet etmiş.ben özel şofürüyüm ya bıktım artık kadın yakında tuvaletede beni arabayla götür diyecek.sonra eşim salağıda bıraksın anne boş ver demiş.güya ben anneme sinirlendim öle dedim dio.sonra gitmiş babasına yetiştirmiş eşim o adamda tabiki karısını savunacak.yani anlayacan eşim beni yine rezil etmişş
merhaba kıslar
yarın yumişler toplanıyor hayırlısıyla haber vereyim dedimboshayallersmile
merhaba kıslar
şimdi eşimle küsüm ama onun umrunda bile değil .o içerde tv izlio ben burdan sizle yazışıyorum.
çok eziyet edio o kadın bana ama allaha havale ettim artık kul hakkına girio
olumunekankayizsmile selam canım
öğleden sonra şirkette internet bir gitti çıktığımda gelmemişti daha,inşallah yarına kadar hallolur.
Nasılsın?Taşınma nasıl gidiyor ne alemdesin?
şimdi eşimle küsüm ama onun umrunda bile değil .o içerde tv izlio ben burdan sizle yazışıyorum.
çok eziyet edio o kadın bana ama allaha havale ettim artık kul hakkına girio
merhaba kıslar
biliyorum canım o duayı sağol Şenizbi dua yazdım üste istersen onu oku hem arapçası yazıo hem türkçesi girerkende onu oku yardım iste cnm yaradandan
selam canım iyiki haber verdin,süper haydi bakalım.Tam olarak işleyişi bilmiyorum ama,şimdi yumişler toplanıyor sonra nasıl ilerliyor?Eşinden alınan sperm ile döllenecek ve sana transfer mi edilecek?Ne kadarlık bir süreç?
ooo çok güzel canım güzel haberlerini bekliyoruzzz..
canım bugün gittik mutfak dolabı siparişi verdik, tezgahının siparişini verdik, duşakabin ölçüsünü aldırdık, şuan evde boyacı var..ben de hızla evi topluyorum..cuma taşınıcam allah izin verirse..çünkü bir an önce yerleşmem lazım ayın 11 inde yola çıkıcam..
umarım netin gelmiş olur cnmm...
kuzucum sendemi burdasın ismin görünüyor??
5. gün transferi olacak galiba pazar günü karnımda olacak miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?