canım bu ay pek ümitli değilim perşembe kayınvalidem gelecek, cuma taşınıcam zaten kayınvalidem 1 hafta kalır yerleşirizz..yumurtlama günlerimin 3. günü yola çıkıcam sanırım..o yorgunlukla tutacağını zannetmiyorum..1 ayda eşimden uzagım bakalım hayırlısı..
kız siz 1aydır ilişkiye girmionuzmu...ayy benim eşime karışmasam oda yıllarca girmez.pis herif nie evlendiyse.
ay bu gün çok gıcık alıyorum ondanklava:
yok canım ama 2 tane kondu beni bıraktılar inşaallahhh bu tutar annesine
ben çıkıyorum canlar dua edin bana öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yok canım ama 2 tane kondu beni bıraktılar inşaallahhh bu tutar annesine
ben çıkıyorum canlar dua edin bana öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kız siz 1aydır ilişkiye girmionuzmu...ayy benim eşime karışmasam oda yıllarca girmez.pis herif nie evlendiyse.
ay bu gün çok gıcık alıyorum ondanklava:
hayırlısı olsun inşallah canım.belli olmaz yeni evin şansına belki tutar hihoyyyt
canım ilişkiye girme sıkıntınız varsa bebişin sizi bekletmesi doğall..
dikkat etmiyor musunuz önemli günlere??
ediyoruz etmesine de,arada iş için olmadığı oluyor eh mecburen o aylar fos napim cicim..
ama burada olduğunda tam gaz çalışıyoruz
edammm, minikkuzucum+, hperi+, maonyaaa+
öyle mi dersinn??
gerci bir yandan da bu vücut yorgunluguyla tutmasın diyorum ne bileyim belki allah korusun sorun yaşarım diye düşünüyorumm..
tatlım sana değil monyaya söyledim senin dikkat ettiğini çok iyi biliyorum zaten cicim :)
duş alıp geleceğim kızlar, çok sıcakkk!
özleyin beni cicim kaydirigubbakcemile2
duş alıp geleceğim kızlar, çok sıcakkk!
özleyin beni cicim kaydirigubbakcemile2
Hiç öyle şeyler düşünme hayatım.Tutacağı varsa tutar merak etme..
Yeterki gelmeye karar versin.
bence yeni ev yenilikler getirebilirr
tatlım sana değil monyaya söyledim senin dikkat ettiğini çok iyi biliyorum zaten cicim :)
regl olacak ya herşeyi üstüne alınıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
regl olacak ya herşeyi üstüne alınıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
edammm, minikkuzucum+, hperi+, maonyaaa+
haklısın canımmm...
dimi ne de güzel olur opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?