Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Edamm senden bu ay umutluyum.Seini veridiğin bal ceviz tarifinnide bu ay tekrardan başlıyorum.iyi geldiğine inanıyorum.

valla canım ben bu aydan pek ümitli değilimm..taşınıyorum ev topluyorum ayrıyetten yumurtlama günümün 2. yada 3. günü ailemin yanına gidicem iyi çalışamayabiliriz..tam taşınma zamanıma ve yerleşme zamanıma geliyor o yorgunlukla çalışma sayısı az olacaktır..

günaydın sevgicim nasıl gidiyor hamılelikk edacım sanada kolay gelsin allah yardımcın olsun cnm diğer arkadaşlar sizlerde umarım iisinizdirrr opuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın..a.s.hayırdır doktora niçin gitcekdin..

BEn ocak ayında kürtaj olmuştum.Ondan sonrada henüz gebelik yok.Adetlerimde erken olmaya başladı.Bir gideyim kontrol amaçlı diye düşünüyorum.Ulturasona gireceğim birde hormon testleri yaptıracağım.Ciddi bişey yok yani.

hımm .. olumunekankayizsmile kontrol amaçlı olmasına sevindim bende bal*tarçın *çörekotu
yiyiyorum 3 gündür..

hımm .. olumunekankayizsmile kontrol amaçlı olmasına sevindim bende bal*tarçın *çörekotu
yiyiyorum 3 gündür..

canım bende düşünüyordum araştırdım bal tarçını kimileride kist yapıyor demiş.Cesaret edemedim.BElki ileride yaparım:)BEnde bal polen ara sütü ceviz fındık karışımı yiyorum.İyi geldi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…