Edamm senden bu ay umutluyum.Seini veridiğin bal ceviz tarifinnide bu ay tekrardan başlıyorum.iyi geldiğine inanıyorum.
günaydın özgecimm..hadi bakalım inş güzel haberlerini bekliyorumm..dr dan geldikten sonra bizi bilgilendirirsen sevinirim canım..biz aynı zamanda kürtaj olduk belki dr bazı tavsiyelerde bulunurr..
günaydın karats.
günaydın arkadaşlarr bayanssulusmile
günaydın sevgicim nasıl gidiyor hamılelikk edacım sanada kolay gelsin allah yardımcın olsun cnm diğer arkadaşlar sizlerde umarım iisinizdirrr opuyorumnanaktan
günaydın şekerrrrr :)
tşk ederim canım benimm...
nasılsın nasıl gidiyor ateş ölçme??
günaydın canım nasılsın..a.s.hayırdır doktora niçin gitcekdin..
günaydın kuşum ....ne zaman taşınıyosun...
ii gidiyor yumurtlamayı buluyosun onla sadece çok ii yöntem tbakalım neler olcak
günaydın sevgicim nasıl gidiyor hamılelikk edacım sanada kolay gelsin allah yardımcın olsun cnm diğer arkadaşlar sizlerde umarım iisinizdirrr opuyorumnanaktan
BEn ocak ayında kürtaj olmuştum.Ondan sonrada henüz gebelik yok.Adetlerimde erken olmaya başladı.Bir gideyim kontrol amaçlı diye düşünüyorum.Ulturasona gireceğim birde hormon testleri yaptıracağım.Ciddi bişey yok yani.
günaydın arkadaşlarr bayanssulusmile
inş bu ay güzel sonuçlar alırsın canımmm..
iyi gidiyor canım bi problemim yok çok şükür hamilelikle ilgili
hımm .. olumunekankayizsmile kontrol amaçlı olmasına sevindim bende bal*tarçın *çörekotu
yiyiyorum 3 gündür..
kızlar çörekotlu karışım zorsa bal ve polende aynı işi yapıyomuş...daha kolaymış hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?