canım bende düşünüyordum araştırdım bal tarçını kimileride kist yapıyor demiş.Cesaret edemedim.BElki ileride yaparım:)BEnde bal polen ara sütü ceviz fındık karışımı yiyorum.İyi geldi sanki.
edammm, busecan35+, hperi+, guzel83+, darkangellove58+, karats+
kızlar günaydın..ya çok kötüyüm..dün azıcık kanamam oldu..şimdi bu sabahta bir damla..ve kasıklarım ağrıyor..kötü birşey olabilir mi??mafoldumben
kızlar günaydın..ya çok kötüyüm..dün azıcık kanamam oldu..şimdi bu sabahta bir damla..ve kasıklarım ağrıyor..kötü birşey olabilir mi??mafoldumben
kızlar günaydın
sabah hastalandım,çok fenayımm ilaç içtim ama çok sancım var..Aman neyseki oldum şükür şikayet etmek istemiyorum..
kızlar günaydın
sabah hastalandım,çok fenayımm ilaç içtim ama çok sancım var..Aman neyseki oldum şükür şikayet etmek istemiyorum..
allah allah endişelenme canım bir dr unu ara istersen..
geçmiş olsun kızlar havalardan dolayı demekki böyle gecikmeler ve ağrılar oluyor kendinize dikkat edin aman
kızlar günaydın
doktora gidicektim bugün randevu aldım ama sonra iptal ettim..yarın gidicem artık..
neden yarına erteledin canımm??
böyle sıkıntın varsa bugün gitmen daha iyi olmaz mıydı??
ya bilmiyorum çok kararsız kaldım ağrı da yoktu akşam..yine çok yok ara sıra ağrıyor ama daha da adetime 20 gün var neredeyse..
ya bilmiyorum çok kararsız kaldım ağrı da yoktu akşam..yine çok yok ara sıra ağrıyor ama daha da adetime 20 gün var neredeyse..
evet hemen adetine baktım zaten ayın 23 ündee..
aklını karıştırmak istemem ama keşke yarına ertelemeseydin şikayetin varken gitseydin..
yanlış mı düşünüyorum kızlarr??
haklısın canım..ne bileyim korktum biraz akşam..bi de daha hiç gitmedim böyle bir şikayetten çekindiminşallah kötü bişey yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?