Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

özgecim benim söylediğim karışıma hala devam ediyorsun demek??
belki de o iyi geliyor sana bak adetlerinden belirtilerin var sankii..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
maonyaaa|05.08.2010
N_a_l_a_n|06.08.2010
HAVALIKIZ|06.08.2010
elfkaya|07.08.2010
busecan35|09.08.2010
pretty9217|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|12.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
minikkuzucum|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|10 hafta
babu|9 hafta
impaladeniz|8 hafta
darkangellove58|7 hafta
CNNYSR|7 hafta
ozpar|5 hafta

[/table]

kızlar günaydın..ya çok kötüyüm..dün azıcık kanamam oldu..şimdi bu sabahta bir damla..ve kasıklarım ağrıyor..kötü birşey olabilir mi??mafoldumben

kızlar günaydın
sabah hastalandım,çok fenayımm ilaç içtim ama çok sancım var..Aman neyseki oldum şükür şikayet etmek istemiyorum..

kızlar günaydın..ya çok kötüyüm..dün azıcık kanamam oldu..şimdi bu sabahta bir damla..ve kasıklarım ağrıyor..kötü birşey olabilir mi??mafoldumben

kızlar günaydın
sabah hastalandım,çok fenayımm ilaç içtim ama çok sancım var..Aman neyseki oldum şükür şikayet etmek istemiyorum..

geçmiş olsun kızlar havalardan dolayı demekki böyle gecikmeler ve ağrılar oluyor kendinize dikkat edin aman

kızlar günaydın

günaydınn şekerrr..
sökülmene sevindim canım ama agrın olmana çok üzüldümm..

ya bilmiyorum çok kararsız kaldım ağrı da yoktu akşam..yine çok yok ara sıra ağrıyor ama daha da adetime 20 gün var neredeyse..

evet hemen adetine baktım zaten ayın 23 ündee..
aklını karıştırmak istemem ama keşke yarına ertelemeseydin şikayetin varken gitseydin..
yanlış mı düşünüyorum kızlarr??

evet hemen adetine baktım zaten ayın 23 ündee..
aklını karıştırmak istemem ama keşke yarına ertelemeseydin şikayetin varken gitseydin..
yanlış mı düşünüyorum kızlarr??

haklısın canım..ne bileyim korktum biraz akşam..bi de daha hiç gitmedim böyle bir şikayetten çekindim inşallah kötü bişey yoktur..

Benimde birkaç sene önce,reglim bittikten 1 hafta sonra kanamam başlamıştı,hemen o gün gittim doktora kist olmuş dedi,ilaç içmeye başladım geçti hemen ve tekrarlamadı,erken tedavi önemli yani,ihmal etmemek lazım

kızlar mutfaktaydım maşallah bi gittim kaç sayfa gitmişsiniz...
sevgicim h.bulduk....
nimet canım doktr.gitsen iyidi ama sen de benim gibi hiç gitmedein sanırım
bende çok tırsıyooorum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…