tırsmayın arkadaşlar...korkacak bişey yok...ben bu yıl en az 10 kez gittim sanırım...saymadım ama...artık çok alıştım...daha doktor hazırlan demeden ben başlıyorum hazırlanmaya....üfffffffffff yaaa ne zormuş kadın olmakkkkkızlar mutfaktaydım maşallah bi gittim kaç sayfa gitmişsiniz...
sevgicim h.bulduk....
nimet canım doktr.gitsen iyidi ama sen de benim gibi hiç gitmedein sanırım
bende çok tırsıyooorum eyvahedigeldismile
haklısın canım..ne bileyim korktum biraz akşam..bi de daha hiç gitmedim böyle bir şikayetten çekindiminşallah kötü bişey yoktur..
tırsmayın arkadaşlar...korkacak bişey yok...ben bu yıl en az 10 kez gittim sanırım...saymadım ama...artık çok alıştım...daha doktor hazırlan demeden ben başlıyorum hazırlanmaya....üfffffffffff yaaa ne zormuş kadın olmakkkk
ya off gerçekten çok kötü bana hazırlan derse ben naparımherhalde donar kalırım kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar benim ticker niye böyle sonda oldu anlamadım??
işim var biraz merak etmeyin,patron tepemde
kaydirigubbakcemile3 artık tavuk olacakdır ....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son adet tarihini hazıp..bide kaç günde olduğunu yazdığsan belki o hafta uzun gelmiştir
selam herkese. nasılsınız kızlar? hperi ve karatsın durumu ney?
selam herkese. nasılsınız kızlar? hperi ve karatsın durumu ney?
özgecim benim söylediğim karışıma hala devam ediyorsun demek??
belki de o iyi geliyor sana bak adetlerinden belirtilerin var sankii..
evet bencede şükür kavuşabildik. vay be ne hızlısın. ben bugün adet olacaksın diye beklerken sen bitti bile diyosunkaydirigubbakcemile3 neyse hayırlısı böyle demek ki. inşallah bu ay kalırsınız hepiniz.denizciim şükür kavuşturana :)Şeniz
ben 3 gün erken hasta oldum şuan da bitti....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?