Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar mutfaktaydım maşallah bi gittim kaç sayfa gitmişsiniz...
sevgicim h.bulduk....
nimet canım doktr.gitsen iyidi ama sen de benim gibi hiç gitmedein sanırım
bende çok tırsıyooorum eyvahedigeldismile
tırsmayın arkadaşlar...korkacak bişey yok...ben bu yıl en az 10 kez gittim sanırım...saymadım ama...artık çok alıştım...daha doktor hazırlan demeden ben başlıyorum hazırlanmaya....üfffffffffff yaaa ne zormuş kadın olmakkkk

ya off gerçekten çok kötü bana hazırlan derse ben naparım herhalde donar kalırım kaydirigubbakcemile3

selam herkese. nasılsınız kızlar? hperi ve karatsın durumu ney?

hoşgeldinn tatlımmm...ikiside adet oldu canımm..
karats 3 gün önce, hperi de 2-3 gün geç oldu..
bu ay hepimizde bir gariplik varr..bir bakmışsın bir daha ki ay hepimiz hamileyizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özgecim benim söylediğim karışıma hala devam ediyorsun demek??
belki de o iyi geliyor sana bak adetlerinden belirtilerin var sankii..

yiyorum canım cidden iyi geldi.Hormonlarıma iyi geldiğini düşünüyorum.Kürtajdan önce göğüslerim acırdı adet olmadan önce.Kürtajdan sonra 4 ay göğüslerim acımadı.Bal ceviz karışımın yediğimden beri göğüslerim eskisi gibi acımaya başladı.Bu nedenle iy geldiğini düşünüyorum.

denizciim şükür kavuşturana :)Şeniz
ben 3 gün erken hasta oldum şuan da bitti....mafoldumben
evet bencede şükür kavuşabildik. vay be ne hızlısın. ben bugün adet olacaksın diye beklerken sen bitti bile diyosunkaydirigubbakcemile3 neyse hayırlısı böyle demek ki. inşallah bu ay kalırsınız hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…