Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edammm biraz polen biraz arı sütü demişsin...o biraz ne kadar biraz...fikrin varmı

canım heralde bir avuç polen yeter..arı sütüde bir çay bardağı olabilir meselaa..çünkü ölçüleri fazlaa..ama baya giderr..3 ay devam edeceksinn..

napim handancım kızlar beni saymıyo ben burda bekliom öleeee. bi bakıom isim listesinde ben yokumakannehir

belki sende böyle sınav ediliyorsundur canım isyan etmeden ne kadar sabır göstereceksin diyedir
umarım en güzel şekilde mükafatlandırılırsın tatlım
inşallah canım hayat başlıbaşına bir sınav ama insan yaratılıs geregı kadınlıgın enüst mertebesi olan annelıgı tatmak istiyor biran önce

slm kızlar baş belanız geldiiiia.s.
temizlik yapıyorumm.
gelin bana yardım edin lülülülülülü

edammm biraz polen biraz arı sütü demişsin...o biraz ne kadar biraz...fikrin varmı

bence polen ve arı sütünü en sona bırak canım karışımını hazırla en son bu ikisini kat hem de göz kararıyla karıştıra karıştıra ayarlaa..

napim handancım kızlar beni saymıyo ben burda bekliom öleeee. bi bakıom isim listesinde ben yokumakannehir
isimler görünmüyor yahuu sapıttı yine,seni unutmak ne mümkün bebişimmm olumunekankayizsmile
inşallah canım tüm dileyenlere nasip etsin rabbim
Amin canım inşallah :Saruboceq:
inşallah canım hayat başlıbaşına bir sınav ama insan yaratılıs geregı kadınlıgın enüst mertebesi olan annelıgı tatmak istiyor biran önce
evet hayatım bencede haklısın,bende bir an önce anne olmak istiyorum,ama olmuyor ne yapalım bir umutla dua edip bekliyoruz.Rabbimin bir bildiği vardır elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…