öhö öhöedammm, duruşah+, hperi+, guzel83+, elfkaya, HAVALIKIZ, darkangellove58+
evet aynen öyle şekerimpeki sabah ve akşam 1 er tatlı kaşığı yiyoruz değil mi
peki sabah ve akşam 1 er tatlı kaşığı yiyoruz değil mi
kız şeker napıyosunöhö öhö
ayy hadi bakalım yarasın inşallah.. :Saruboceq:evet aynen öyle şekerim
veeee şu an 1 cm lik bir bebişko var...alkisalkisalkisEvet canım ben bi akşam yatmadan önce yedim birde sabah aç karnına işe gelmeden önce yedim
evet cidden zor..rabbim yardımcın olsun tatlımkızlar benımişim sınav alanıgıbı hergün yenıdogan bebekleri gördükçe bıraz daha üzülüyorum
kızlar benımişim sınav alanıgıbı hergün yenıdogan bebekleri gördükçe bıraz daha üzülüyorum
kızlar benımişim sınav alanıgıbı hergün yenıdogan bebekleri gördükçe bıraz daha üzülüyorum
tarçınlı kaarışımdan daha iyi olur eminim...ama ben balı hiç sevmiyorum yaaaaa
tadı güzelmiş diyorlarr canımm..
ben de 2-3 ay daha hamile kalamazsam denemeyi düşünüyorumm..
edammm biraz polen biraz arı sütü demişsin...o biraz ne kadar biraz...fikrin varmı
inşallah canım tüm dileyenlere nasip etsin rabbimcanım benim üzülme,senin de olacak buna inan..Bak kendin demişsin sınav alanı diye,sabret ödülünü alacaksın..
inşallah canım hayat başlıbaşına bir sınav ama insan yaratılıs geregı kadınlıgın enüst mertebesi olan annelıgı tatmak istiyor biran öncebelki sende böyle sınav ediliyorsundur canım isyan etmeden ne kadar sabır göstereceksin diyedir
umarım en güzel şekilde mükafatlandırılırsın tatlım
amın canım belki teslımıyet halınde olmak gerekiyoevet cidden zor..rabbim yardımcın olsun tatlım
edammm biraz polen biraz arı sütü demişsin...o biraz ne kadar biraz...fikrin varmı
öhö öhö
isimler görünmüyor yahuu sapıttı yine,seni unutmak ne mümkün bebişimmm olumunekankayizsmilenapim handancım kızlar beni saymıyo ben burda bekliom öleeee. bi bakıom isim listesinde ben yokumakannehir
Amin canım inşallah :Saruboceq:inşallah canım tüm dileyenlere nasip etsin rabbim
evet hayatım bencede haklısın,bende bir an önce anne olmak istiyorum,ama olmuyor ne yapalım bir umutla dua edip bekliyoruz.Rabbimin bir bildiği vardır elbet.inşallah canım hayat başlıbaşına bir sınav ama insan yaratılıs geregı kadınlıgın enüst mertebesi olan annelıgı tatmak istiyor biran önce
ateş ölçüyorsun değil mi sende cicim,yayınlasana busecan gibi,bakalım bizde gerçi anlamıyoruz ya neysee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?