:dance:
yuppppyyy :dance::dance:
yerim senn ağzını ne güzel diyon öyle
benim normalde az bi bulantım oluyodu. ama 2 gündür her yediğimi çıkarıyorum. hiç hoş bişey değilmafoldumben
ben karadenizli oldugum için ceviz ve fındık karışımı diyorlar içine ;
1 litre bala, bir kase ceviz,bir kase fındık, biraz polen,biraz arı sütü karıştırıyorsun..
sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyebilirsin..
babannem bu karışımla hamile kalan çok var diyordu ama ben daha uygulamadımm..
özgeye önermiştim çok memnun kalmış ve cildinede iyi gelmişti dimi özgecim??
aman gıcığım kendisine zaten kızarsa kızsıntamam canım sen bak işine patronu kızdırmayalım şimdi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoook anlaşıldı :1ninca::1ninca: kaydirigubbakcemile3
eveeett bencedeeepatronaaaklava: klava:
rahat versin yaa şurda sohbet edicez azıcıkk kaydirigubbakcemile3
selam canım hoşgeldin,ben nihayet 33.günde hastalandım bu sabah..selam herkese. nasılsınız kızlar? hperi ve karatsın durumu ney?
ahh ahhh inşallah,bu akşam dönerken akktara uğrayacağım,bide bizim orda balcı var,ondanda hakiki bal alacağım,evde iksir hazırlıkları var kaydirigubbakcemile3hoşgeldinn tatlımmm...ikiside adet oldu canımm..
karats 3 gün önce, hperi de 2-3 gün geç oldu..
bu ay hepimizde bir gariplik varr..bir bakmışsın bir daha ki ay hepimiz hamileyizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam canım oh aramıza hoşgeldin,yeni ay yeni umutlarla yola devam yılmak yokmerhaba arkadaşlar nasılsınız?bende kırmızıları görenlerdeninim bu ay
sanki birazda kilo olarak geri dönermiş gibi bu karışım.. guclubacismileben karadenizli oldugum için ceviz ve fındık karışımı diyorlar içine ;
1 litre bala, bir kase ceviz,bir kase fındık, biraz polen,biraz arı sütü karıştırıyorsun..
sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyebilirsin..
babannem bu karışımla hamile kalan çok var diyordu ama ben daha uygulamadımm..
özgeye önermiştim çok memnun kalmış ve cildinede iyi gelmişti dimi özgecim??
karats bende tavsiye ediyorum ben henüz gebe kalamdım ama henüz yemeye başlayalı 1.5 ay oldu.Ama cidden iyi geliyor.Ovulasyon testime göre önceleri 15 ve 16 da yumurtluyordum bu karışımı yemeye başladıktan sonra 11 ve 12 günde yumurtluyorum.
VEte cildim parladı.herkes farketti.BEnce hücre yenileyeci özelliğide var.Edamm her yediğimde sana dua ediyorum canım.
sanki birazda kilo olarak geri dönermiş gibi bu karışım.. guclubacismile
peki o ceviz ve fındık ezilmişmi olacak...yoksa öyle tüm tümmü atılacak içine
1 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı çörekotu
tarif böyleydi değil mi kızlar???
günlük taze taze hazırlarız.
tarçınlı kaarışımdan daha iyi olur eminim...ama ben balı hiç sevmiyorum yaaaaaezeceksin biraz ama toz haline gelmeyecek kıtır kıtır edecek agzındaa..
edammm, duruşah+, hperi+, guzel83+, elfkaya, HAVALIKIZ, darkangellove58+
2 yemek kaşığı bal koyacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?