selam herkese. nasılsınız kızlar? hperi ve karatsın durumu ney?
hoşbuldum tatlım. siz bebişi görmeye doktora mı gidecektiniz ben mi karıştırıyorum?selam hoşgeldin canım
hperi adet oldu canım
edammm, karats+, impaladeniz+, N_a_l_a_n+, guzel83+, minikkuzucum+
hoşbuldum tatlım. siz bebişi görmeye doktora mı gidecektiniz ben mi karıştırıyorum?
evet bencede şükür kavuşabildik. vay be ne hızlısın. ben bugün adet olacaksın diye beklerken sen bitti bile diyosunkaydirigubbakcemile3 neyse hayırlısı böyle demek ki. inşallah bu ay kalırsınız hepiniz.
yiyorum canım cidden iyi geldi.Hormonlarıma iyi geldiğini düşünüyorum.Kürtajdan önce göğüslerim acırdı adet olmadan önce.Kürtajdan sonra 4 ay göğüslerim acımadı.Bal ceviz karışımın yediğimden beri göğüslerim eskisi gibi acımaya başladı.Bu nedenle iy geldiğini düşünüyorum.
evet yaaa ben nasıl duygulandım gümbür gümbür atıyodu vallakaydirigubbakcemile3 maşallah nazar değmesin bebişine sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.evet gittik hafta sonu canım
bebiş 9milim yani 1 cm olmuştu ve kalp atışlarınıda duyduk çok hızlı atıyordu
kendi daha 1cm ama içerisinde bir kalp atıyor bu büyük bir mucize değilmi sencede
karats sende mi üç gün erken oldun.Bende 3 gün erken oldum.GEçen ay 8 inde olmuştum bu ay1 de gece oldum.
e bende senden çok umutluydum bu ay olsun kız geç olsun güç olmasın acelemiz yok nasıl olsa.ay ben dün kocaelindeydim baya gezdim.inşallah canım yaaa..bu ay çok umutluydum çok üzüldüm...bugün başlıyorum çalışmaya
:kedi::kedi:
ben nerdeyim burda :dilcikar:
evet yaaa ben nasıl duygulandım gümbür gümbür atıyodu vallakaydirigubbakcemile3 maşallah nazar değmesin bebişine sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
canım babannemden ögrenmiştim ilk sonrada çevrede de duydumm..
ben hiç yapmadım ama 2-3 ay hamile kalamazsam ben de başlamayı düşünüyorumm..
evet canım yaa ben her ay 2 de oluyodum bu ay 31 de oldum :çok üzgünüm:
hoşgeldin canım hayırlısı artık birdahaki sefere görmezsin inşallahmerhaba arkadaşlar nasılsınız?bende kırmızıları görenlerdeninim bu ay
tatlım valla aşagı kopyaladım benim suçum değill :umursamaz:
sultancım kesin senin rahimde bebiş istiyorrr kaydirigubbakcemile5
:1ninca::1ninca: neymiş o karışım bende istiyom zaten denemediğim kalmıyacak bu gidişle kaydirigubbakcemile3
peki tamam affettim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?