Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

karats sende mi üç gün erken oldun.Bende 3 gün erken oldum.GEçen ay 8 inde olmuştum bu ay1 de gece oldum.

inşallah canım yaaa..bu ay çok umutluydum çok üzüldüm...bugün başlıyorum çalışmaya
:kedi::kedi:

canım babannemden ögrenmiştim ilk sonrada çevrede de duydumm..
ben hiç yapmadım ama 2-3 ay hamile kalamazsam ben de başlamayı düşünüyorumm..

evet gittik hafta sonu canım
bebiş 9milim yani 1 cm olmuştu ve kalp atışlarınıda duyduk çok hızlı atıyordu
kendi daha 1cm ama içerisinde bir kalp atıyor bu büyük bir mucize değilmi sencede
evet yaaa ben nasıl duygulandım gümbür gümbür atıyodu vallakaydirigubbakcemile3 maşallah nazar değmesin bebişine sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.

inşallah canım yaaa..bu ay çok umutluydum çok üzüldüm...bugün başlıyorum çalışmaya
:kedi::kedi:
e bende senden çok umutluydum bu ay olsun kız geç olsun güç olmasın acelemiz yok nasıl olsa.ay ben dün kocaelindeydim baya gezdim.

canım babannemden ögrenmiştim ilk sonrada çevrede de duydumm..
ben hiç yapmadım ama 2-3 ay hamile kalamazsam ben de başlamayı düşünüyorumm..

:1ninca::1ninca: neymiş o karışım bende istiyom zaten denemediğim kalmıyacak bu gidişle kaydirigubbakcemile3

:1ninca::1ninca: neymiş o karışım bende istiyom zaten denemediğim kalmıyacak bu gidişle kaydirigubbakcemile3

ben karadenizli oldugum için ceviz ve fındık karışımı diyorlar içine ;
1 litre bala, bir kase ceviz,bir kase fındık, biraz polen,biraz arı sütü karıştırıyorsun..
sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyebilirsin..
babannem bu karışımla hamile kalan çok var diyordu ama ben daha uygulamadımm..
özgeye önermiştim çok memnun kalmış ve cildinede iyi gelmişti dimi özgecim??

benim normalde az bi bulantım oluyodu. ama 2 gündür her yediğimi çıkarıyorum. hiç hoş bişey değilmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…