Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam kızlar naber? hala bulantıyla uğraşıyorum çok kötü. sabah yediklerimi çıkardım yine. şimdi açlıktan elim ayağım titriyo. dükkana geldim eşim bi yere gitmiş. gelir gelmez yemek yemem lazım. gerçi onu beklemeden atıştırdım bir iki lokma.

selam kızlar naber? hala bulantıyla uğraşıyorum çok kötü. sabah yediklerimi çıkardım yine. şimdi açlıktan elim ayağım titriyo. dükkana geldim eşim bi yere gitmiş. gelir gelmez yemek yemem lazım. gerçi onu beklemeden atıştırdım bir iki lokma.

canım benim de midem kötü ama zorluyorum biraz kendimi sabah elma yedim şimdi de az çorba biraz da makarna yedim...umarım iyi gelir:bbo:

topikteki ben hariç bütün hamişlerde aynı problem var canım bende bulantı yok ama iştahsızlık var hiçbirşey yiyemiyorum

canım benim de midem kötü ama zorluyorum biraz kendimi sabah elma yedim şimdi de az çorba biraz da makarna yedim...umarım iyi gelir:bbo:
neredeyse meyveler bile yağlı gibi geliyor inanır mısın? birde havalar sıcak ya.berbat oluyor.

neredeyse meyveler bile yağlı gibi geliyor inanır mısın? birde havalar sıcak ya.berbat oluyor.

canım evet maalesef öyle...ama ayakta kalabilmek için bi şekilde beslenmemiz lazım...yoksa kafam da çalışmıyo ki...malum bi sürü iş beni bekliyo...bi de bebiş bizim stoklarla yetiniyo onun acısından sorun yok da bizim iyi olabilmemiz için dikkat etmemiz gerekiyo...ben midem bulansa da zorluyorum kendimi az da olsa yiyiorum bi şeyler...eksik kalan bi şeyler olursa her yanımız dökülür vallaa...dişlerimiz çürür saçlarımız dökülür tırnaklarımız güçsüzleşir vs...biraz sabredicez atlatıcaz bu dönemiiia.s

o kadar aç kaldım ki son 2-3 gündür. şimdi bi tabak çorba içtim çeyrek ekmek arasına yeşil biber koydum yedim(ki hiç adetim değildir) yarım bazlama yedim bikaç kaşık yoğurt yedim. sanki hala açım hala elim ayağım titriyo. acaba kan şekerim mi düştü tatlı bişiler mi yesem?

bugun 8. haftası olduhihoyyyt
çünkü başta bende seviniyodum bulantım yok bulantım yok diye kimisi artık olmaz diyodu kimisi de adet günün geçtikten 15-20 gün sonra başlar diyordu. hakikatende 18. gün falandı sanırım başladı.

o kadar aç kaldım ki son 2-3 gündür. şimdi bi tabak çorba içtim çeyrek ekmek arasına yeşil biber koydum yedim(ki hiç adetim değildir) yarım bazlama yedim bikaç kaşık yoğurt yedim. sanki hala açım hala elim ayağım titriyo. acaba kan şekerim mi düştü tatlı bişiler mi yesem?

yemeye calıs canım aman ihmal etme kendini..sütlü tatlı falan yersen daha iyi olur hatta ya da dondurma...

Back
X