napim ya bulantıyla yatıp bulantıyla kalkıyorum.iyiyim cnm sen nasılsın .
meraba tatlım nasılsın ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napim ya bulantıyla yatıp bulantıyla kalkıyorum.iyiyim cnm sen nasılsın .
meraba tatlım nasılsın ....
doktor çikolata yeme demişti ama napim aldım şimdi küçücük bişey. başka türlü geçmedi napim.
selam kızlar naber? hala bulantıyla uğraşıyorum çok kötü. sabah yediklerimi çıkardım yine. şimdi açlıktan elim ayağım titriyo. dükkana geldim eşim bi yere gitmiş. gelir gelmez yemek yemem lazım. gerçi onu beklemeden atıştırdım bir iki lokma.
slm kızlar ....
leblebi ye canımmmnapim ya bulantıyla yatıp bulantıyla kalkıyorum.
bende bilmiyorum ki. çikolata yeme dedi, hamur işi yeme dedi, tuzlu ekşi yağlı yeme dedi sadece balık sebze meyve biraz kırmızı et süt peynir yoğurt ceviz badem bunları yemelisin dedi.niye yemicekmişsin?
onu da yiyorum arada. bulantı hiç kesilmiyo ki.leblebi ye canımmm
allah yardımcın olsun o zaman şekerronu da yiyorum arada. bulantı hiç kesilmiyo ki.
bende bilmiyorum ki. çikolata yeme dedi, hamur işi yeme dedi, tuzlu ekşi yağlı yeme dedi sadece balık sebze meyve biraz kırmızı et süt peynir yoğurt ceviz badem bunları yemelisin dedi.
inşallah önümüzdeki ay seninde bulanır:Saruboceq:keşke benimde bulansaa...
kızlar ara ara sancım oluyor, korkuyorum eyvahedigeldismile
kızlar ara ara sancım oluyor, korkuyorum eyvahedigeldismile
korkma canımm yerleşmeye calısıyodur...eger cok artarsa doktora gidersinn...a.s
Gebelikte uterus (rahim) hızla büyürken, uterusu yerinde tutan bağlar bu hıza hemen ayak uyduramazlar. Böylece bu bağlar uterus büyüyerek yukarı çıkarken gerilirler. İşte bu gerilme karında yerini tam olarak tarif edemediğiniz, bazen "bıçak saplanması" hissini veren ağrılara neden olabilir. Gebeliğin ileri dönemlerinde çatınızı oluşturan kemiklerin eklemlerinde doğuma hazırlığın bir parçası olarak ortaya çıkan gevşeme de belli belirsiz ağrı hissi uyandırabilir. Kabızlık da diğer bir "ağrı" nedenidir.
Öneri: Yatarken sol yanınıza yatmanız, ağrı duyduğunuzda pozisyon değiştirmeniz faydalı olabilir. İleri durumlarda doktor önerisine göre ağrı kesici ilaçlar kullanılabilir. Karın ağrısının bir tehlike belirtisi olduğunu unutmamalı ve bu ağrıları kendinizce bir nedene bağlamadan önce doktorunuza danışmalısınız.
yok yok bu ay bu ayyykaydirigubbakcemile312si beklenen adet günüminşallah önümüzdeki ay seninde bulanır:Saruboceq: