Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam kızlar naber? hala bulantıyla uğraşıyorum çok kötü. sabah yediklerimi çıkardım yine. şimdi açlıktan elim ayağım titriyo. dükkana geldim eşim bi yere gitmiş. gelir gelmez yemek yemem lazım. gerçi onu beklemeden atıştırdım bir iki lokma.

hoşgeldinn canımmm..
hamilelerimize nazar değdi hepsi iyiyken mide bulantıları başladıı..
allah yardımcınız olsun kızlarr..

kızlar ara ara sancım oluyor, korkuyorum eyvahedigeldismile

Gebelikte uterus (rahim) hızla büyürken, uterusu yerinde tutan bağlar bu hıza hemen ayak uyduramazlar. Böylece bu bağlar uterus büyüyerek yukarı çıkarken gerilirler. İşte bu gerilme karında yerini tam olarak tarif edemediğiniz, bazen "bıçak saplanması" hissini veren ağrılara neden olabilir. Gebeliğin ileri dönemlerinde çatınızı oluşturan kemiklerin eklemlerinde doğuma hazırlığın bir parçası olarak ortaya çıkan gevşeme de belli belirsiz ağrı hissi uyandırabilir. Kabızlık da diğer bir "ağrı" nedenidir.

Öneri: Yatarken sol yanınıza yatmanız, ağrı duyduğunuzda pozisyon değiştirmeniz faydalı olabilir. İleri durumlarda doktor önerisine göre ağrı kesici ilaçlar kullanılabilir. Karın ağrısının bir tehlike belirtisi olduğunu unutmamalı ve bu ağrıları kendinizce bir nedene bağlamadan önce doktorunuza danışmalısınız.

korkma canımm yerleşmeye calısıyodur...eger cok artarsa doktora gidersinn...a.s

bu arada o kadar aç kalıyorum ama karnımı görseniz 4 aylık gibi. pantolonlara sığamıyorum. yeni pantolon almaya gittim, kadın baktı önce bence sen hamile pantolunu al dedi. daha şimdiden hamile pantolunu giyiyorum.bilmiyorumkismile

Gebelikte uterus (rahim) hızla büyürken, uterusu yerinde tutan bağlar bu hıza hemen ayak uyduramazlar. Böylece bu bağlar uterus büyüyerek yukarı çıkarken gerilirler. İşte bu gerilme karında yerini tam olarak tarif edemediğiniz, bazen "bıçak saplanması" hissini veren ağrılara neden olabilir. Gebeliğin ileri dönemlerinde çatınızı oluşturan kemiklerin eklemlerinde doğuma hazırlığın bir parçası olarak ortaya çıkan gevşeme de belli belirsiz ağrı hissi uyandırabilir. Kabızlık da diğer bir "ağrı" nedenidir.

Öneri: Yatarken sol yanınıza yatmanız, ağrı duyduğunuzda pozisyon değiştirmeniz faydalı olabilir. İleri durumlarda doktor önerisine göre ağrı kesici ilaçlar kullanılabilir. Karın ağrısının bir tehlike belirtisi olduğunu unutmamalı ve bu ağrıları kendinizce bir nedene bağlamadan önce doktorunuza danışmalısınız.

sağol canım, aynen yazdığın gibi "bıçak saplanması" oluyor.

Back
X