Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım kabızlık ya da gaz falan varsa ondandır...gecen hafta benim de cok şişti karnımmm ama bu hafta geçti içime cekince dümdüz oluyo karnıma.s eskiden cekmeme gerek yoktu tabiii kaydirigubbakcemile3
belki gecer seninki de ama gecmeyebilirde tabii iş yerimde bi arkadasım sürekli şiş gezdi gazı vardı cok fazla...

kızlarrr kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum her adet günüm yaklaştığında böle oluyorummmsenağlama
off allahım biz ne zman gebe kalacaz şu milletin dilini kapatacazzsenağlama

kızlarrr kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum her adet günüm yaklaştığında böle oluyorummmsenağlama
canım benim üzülme rabbim sabrının mükafatını verecektir sana hiç meraklanma

canım zamanı geldiğinde kalacaksın bu kadar stres yapmaa..
bu stresle zaten gebe kalmanıda zorlaştırırsınn...

canım lütfen yapma böyle...eger bebiş varsaaa sen üzülürsen o da üzülür hep bombaaa gbi ollll sıkma canınıııııhihoyyyt hayırlısı neyse o olsunnna.s

hoşgeldinn canımmm opuyorumnanaktan

iyiyim bebişiiiiiiiimmm..opuyorumnanaktan
bene sana hep bebişimmi diyorum ne bu aralar burhanı çok izliyorumdakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
noooliyiki yaa, aslıyııııııııvvvrım:roflol: :roflol: eda yııııııvvvrım

de canım de hiç sorun değill kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…