Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin cnaım biz de seni özledikk:1hug:
hadi gel artık sendeeeeeeeee:teselli: :çok üzgünüm:
ayy canım geldin mi opuyorumnanaktan
bende yaptım incir suyu içtim geçen ay
uğradım canım :gitme:
ayyy canımm çok yorulmuşsundurr..
teşekkür ederim canım,yoruldum ama çok
offf gelemiyorumkiii
uğradım canım :gitme:
sen küsmüsün bana halaa :çok üzgünüm:
kızlar dondurucuya patlıcan koyanınız varmı hiç nasıl oluyo palıcanlar ateştemiközlenecek fırındamıı
ve kabuları soyulduktan sonra direkt poşetleyiptemi konuluyo dün pazara çıktık çok almıştık ziyan olmasınlar
kızlar dondurucuya patlıcan koyanınız varmı hiç nasıl oluyo palıcanlar ateştemiközlenecek fırındamıı
ve kabuları soyulduktan sonra direkt poşetleyiptemi konuluyo dün pazara çıktık çok almıştık ziyan olmasınlar
edanın dedği gibi canım yapabilirsin
yada karnı yarıklık sa kızartıp soğdukdan poşetlere koyabilirsin kışında çıkartıp içini hazırla pişir..annem hep öyle yapar kışın da karnı yarık yerdik :))
kız hani diyorlar yaa 2 yumurtan oluşmuş mesela şu kadar cm??
öyle sayılıyor yaa onu diyorum..
ultrasonla ölçüp sayıyorlar edacım, vajinal ultrasonda.
benim doktorum benimkini takip etmişti.
reglinden sonra 10. gün çağırıyor, sonra 1 hafta sonra daha. ultrasonda bakıyor ve senin yumurtanın ne kadar büyüdüğünü söylüyor ayrıca kanda progesteron bakarak da çatlamaya yakın olup olmadığını sana söylüyor. şu günlerde ilişkiye girin diyor.
kızlar allah kabul ederse bakara süresini 1 2 3 cüzlerini bitirdim...
sadece kuran okumak rahatlatıyo beni.
canım bende öyle tahmin ediyordumm..
ama handan yumurta sayılır mı hiç dedi kafam karıştı..
bende duymustum vajinal yoldan sayıldıgını hatta şu kadar büyüklükte falan diyorlardı..
![]()
![]()
edammm+, hperi+, darkangellove58+, karats+, babu, CNNYSR
kızlar, bir geçiyordum, uğradım, bir arkadaşımla buluşacağım dışarıda, gece ya geç katılırım aranıza ya da yarın görüşürüz.
geçmişi de henüz okuyamadım
özledim bugün sizi çok. öpüyorum hepinizi!