Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar dondurucuya patlıcan koyanınız varmı hiç nasıl oluyo palıcanlar ateştemiközlenecek fırındamıı
ve kabuları soyulduktan sonra direkt poşetleyiptemi konuluyo dün pazara çıktık çok almıştık ziyan olmasınlar

kızlar dondurucuya patlıcan koyanınız varmı hiç nasıl oluyo palıcanlar ateştemiközlenecek fırındamıı
ve kabuları soyulduktan sonra direkt poşetleyiptemi konuluyo dün pazara çıktık çok almıştık ziyan olmasınlar

canım ben ilk önce közlüyorum sonra ince kıyıyorum soğutup poşetleyip buzluğa atıyorumm..

canım frında da olur...ya da pide falan yapan fırınlara verirsen onların ocaklarında cok daha güzel közleniyo...bi de közmatik diye tavaya benzer bi şey var onda da közleyebilirsin

edanın dedği gibi canım yapabilirsin
yada karnı yarıklık sa kızartıp soğdukdan poşetlere koyabilirsin kışında çıkartıp içini hazırla pişir..annem hep öyle yapar kışın da karnı yarık yerdik :))

edanın dedği gibi canım yapabilirsin
yada karnı yarıklık sa kızartıp soğdukdan poşetlere koyabilirsin kışında çıkartıp içini hazırla pişir..annem hep öyle yapar kışın da karnı yarık yerdik :))

canım ben anlattıgım gibi yapıp atıyorum devamlı..
ama karnıyarık içinde senin dediğin gibi yapıyorum canımm..

ultrasonla ölçüp sayıyorlar edacım, vajinal ultrasonda.
benim doktorum benimkini takip etmişti.
reglinden sonra 10. gün çağırıyor, sonra 1 hafta sonra daha. ultrasonda bakıyor ve senin yumurtanın ne kadar büyüdüğünü söylüyor ayrıca kanda progesteron bakarak da çatlamaya yakın olup olmadığını sana söylüyor. şu günlerde ilişkiye girin diyor.

kız hani diyorlar yaa 2 yumurtan oluşmuş mesela şu kadar cm??
öyle sayılıyor yaa onu diyorum..

kızlar allah kabul ederse bakara süresini 1 2 3 cüzlerini bitirdim...
sadece kuran okumak rahatlatıyo beni.

:nazar: :nazar: :nazar: edammm+, hperi+, darkangellove58+, karats+, babu, CNNYSR
kızlar, bir geçiyordum, uğradım, bir arkadaşımla buluşacağım dışarıda, gece ya geç katılırım aranıza ya da yarın görüşürüz.
geçmişi de henüz okuyamadım :1:
özledim bugün sizi çok. öpüyorum hepinizi!

ultrasonla ölçüp sayıyorlar edacım, vajinal ultrasonda.
benim doktorum benimkini takip etmişti.
reglinden sonra 10. gün çağırıyor, sonra 1 hafta sonra daha. ultrasonda bakıyor ve senin yumurtanın ne kadar büyüdüğünü söylüyor ayrıca kanda progesteron bakarak da çatlamaya yakın olup olmadığını sana söylüyor. şu günlerde ilişkiye girin diyor.

canım bende öyle tahmin ediyordumm..
ama handan yumurta sayılır mı hiç dedi kafam karıştı..
bende duymustum vajinal yoldan sayıldıgını hatta şu kadar büyüklükte falan diyorlardı..

canım bende öyle tahmin ediyordumm..
ama handan yumurta sayılır mı hiç dedi kafam karıştı..
bende duymustum vajinal yoldan sayıldıgını hatta şu kadar büyüklükte falan diyorlardı..

cnm benim bildiğim kadarıylada yumurtaları doktorlar sayabiliyolar.çünkü doktorda beklerken kızın biri bu ay 3tane yumurtam oluşmuş iğne yazdı doktor demişti.demekki sayılıomuş

:nazar: :nazar: :nazar: edammm+, hperi+, darkangellove58+, karats+, babu, CNNYSR
kızlar, bir geçiyordum, uğradım, bir arkadaşımla buluşacağım dışarıda, gece ya geç katılırım aranıza ya da yarın görüşürüz.
geçmişi de henüz okuyamadım :1:
özledim bugün sizi çok. öpüyorum hepinizi!

tamam canım görüşürüzz..
bizde seni özledikk :1hug:

Back
X