Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm benim bildiğim kadarıylada yumurtaları doktorlar sayabiliyolar.çünkü doktorda beklerken kızın biri bu ay 3tane yumurtam oluşmuş iğne yazdı doktor demişti.demekki sayılıomuş

canım ben de sayılıyor demiştim geçmişe bakarsan hatta vajinal yolla bakıyorlar demiştim..
handan yumurtamı sayılır demişti..
benimde kafam karıştı o yüzdenn..
ben hiç yaptırmadım çünkü sadece çevreden duyduklarımm..

kaç tane olduğunu söylemesinin yanısıra çok büyük ihtimal şu çatlayacak diye bile göstermişti benimkini. ultrason görüntüsünü vermişti :)

neyse ben çıktım şimdi,, görüşürüz gene.

canım bende öyle tahmin ediyordumm..
ama handan yumurta sayılır mı hiç dedi kafam karıştı..
bende duymustum vajinal yoldan sayıldıgını hatta şu kadar büyüklükte falan diyorlardı..

kızlar çok rüzgar çıktı bizim elekt.gitti o derece yanii bakıyorum farketmemişsiniz yokluğumu:umursamaz::umursamaz:
aranızda dondurucuya patlıcan közlyip koyanınız varmı kıazlar yaa ateştemi közleniyo fırındamı
birde kabuklarını soyup direkt poşetlenipmi konuluyoo bilmiyorumkismile

kızlar ben milli görevim olan kaynanamlara gidiyorum:oklava:
yrn görüşmek dileğiyle hoşçakalın

selam
ben adet oldum hpericim listeden sil gitsin beni boşuna yer kaplamayım:delphin:

kızlar çok rüzgar çıktı bizim elekt.gitti o derece yanii bakıyorum farketmemişsiniz yokluğumu:umursamaz::umursamaz:
aranızda dondurucuya patlıcan közlyip koyanınız varmı kıazlar yaa ateştemi közleniyo fırındamı

kız herkes yeni geldi zaten ve senin sorunun cevaplarıda geçmiş sayfada var kızlar yazmıştı ben okumuştum
bura hala sıcaktan kavruluyor

bugun herkes pek bi alıngana.s cevap verdik kuzum baksana gecmisea.s

ayy afedersiniz kızlar elekt. gittiğinden yazdığım msj gitmedi sandım k. bakmayın gördüm yazdıklarınızı
hepinize teşekkür ediyorummopuyorumnanaktan
fırında közlerimo zman daha pratik olur k.biberide aynı şekilde yapıcam
sositososito

cvp yazmıştık amaaaaa :))
bi kaç sayfa bak eğer bulamazsan yine yazayım

kızlar biraz işim var onu halledip çıkıcam bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kocaman öpüyorum kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere

kız cvp verdik yaa sultanlaa..
ben ocakta ateşte közlüyorum çoksa fırına da verebilirsinn..ocaktan alınca hemen poşete koy agzını bağla öyle çabuk soyuluyor..15 dk bekle sonra soy..daha sonrada ince kıyy poşetle dolaba koy..

Back
X