selam millet :)
selam hoşgeldin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam millet :)
bende bakıyorum kimse yazmamış tekrar işlerime dönüyorum
cnm benim bildiğim kadarıylada yumurtaları doktorlar sayabiliyolar.çünkü doktorda beklerken kızın biri bu ay 3tane yumurtam oluşmuş iğne yazdı doktor demişti.demekki sayılıomuş
canım bende öyle tahmin ediyordumm..
ama handan yumurta sayılır mı hiç dedi kafam karıştı..
bende duymustum vajinal yoldan sayıldıgını hatta şu kadar büyüklükte falan diyorlardı..
kızlar çok rüzgar çıktı bizim elekt.gitti o derece yanii bakıyorum farketmemişsiniz yokluğumu:umursamaz::umursamaz:
aranızda dondurucuya patlıcan közlyip koyanınız varmı kıazlar yaa ateştemi közleniyo fırındamı
birde kabuklarını soyup direkt poşetlenipmi konuluyoo bilmiyorumkismile
kızlar çok rüzgar çıktı bizim elekt.gitti o derece yanii bakıyorum farketmemişsiniz yokluğumu:umursamaz::umursamaz:
aranızda dondurucuya patlıcan közlyip koyanınız varmı kıazlar yaa ateştemi közleniyo fırındamı
selam
ben adet oldum hpericim listeden sil gitsin beni boşuna yer kaplamayım![]()
selam
ben adet oldum hpericim listeden sil gitsin beni boşuna yer kaplamayım![]()
aaaaa nie öyle diyon ki akannehir
bende hasta oldum hemde o kadar çok umutluydum kiii
bende çok umutluydum bu ay neler yaptım ama olmadı napıyım ne diyim canım senağlama
cvp yazmıştık amaaaaa :))
bi kaç sayfa bak eğer bulamazsan yine yazayım