Ne bilim canım olur ya bazen hani sebebpsiz..Düzelirim merak etme,herhalde eşimle uzun süredir görüşemiyoruz yaa işi yüzünden,depresyona girdim evde tek başımayım neredeyse 1 buçuk aydır..Özledim onu ondan huysuzumm :çok üzgünüm:
günaydın canım,neler olmuş mutfakla ilgili,ne yaptın şimdi yeni yere mi verdin sipariş o ne zaman getirecek?
kızlar ya içim sıkılıyor bugün niyeyse elimi kolumu kaldıramıyorum büyük bir halsizlikte var
kızlar ya içim sıkılıyor bugün niyeyse elimi kolumu kaldıramıyorum büyük bir halsizlikte var
ayyy kıyamammm zor iş eşten ayrı kalmak....evlenmeden önce ayrı kaldıgımızda da cok özlerdim ben ama aynı evde yasamaya baslayınca hasret daha da bi zor oluyo cok iyi anlıyorum senii..en kısa zamanda ayrılmamak üzere kavusursunuz canım inşallahhh a.s
edacıııkkk nasılsın?? dün cok sinirlenmişsin okudum gecmişi...ama böyle şeylere sıkma canını şekerim...üç günlük dünya bi de bunlara mı kafamızı yoracagız..her sey olacagına varıyo sen ne kadar didinsen boşşa.s
bende dedim ama aklına koydu bir kere durur mu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim az kaldı yarın son galiba cumartesiden itibaren yanımda olacak inşallah..
öyle canım yaa çok sinirlendim bütün planlarım bozuldu çarşamba yola çıkmam zorlaştı..zaten çok yoruldum bunaldım burda üstüne bu da binince çıldırdım vallahi..kocişte bir sürü fırça yedi..şimdi kalktıgı gibi başka yere siperiş vermeye gitti..baktı sinirliyim giyindi çıktı hemen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım bugün herşey belirlenecek..kayınvalidem de gelmiyor herşey bana kaldı..
toplamak yetmiyormuş gibi bir de şimdi taşınma yerleşme işleri var..temizlik var ama kociş sana yaptırmam 2 bayan tutarız dedi..
ayy bir çıksam şu şehirden çok rahatlayacamm..ama kociş burda kalacak ona üzülüyorum o da çok bunaldı mafoldumbenmafoldumben
öyle canım yaa çok sinirlendim bütün planlarım bozuldu çarşamba yola çıkmam zorlaştı..zaten çok yoruldum bunaldım burda üstüne bu da binince çıldırdım vallahi..kocişte bir sürü fırça yedi..şimdi kalktıgı gibi başka yere siperiş vermeye gitti..baktı sinirliyim giyindi çıktı hemen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım bugün herşey belirlenecek..kayınvalidem de gelmiyor herşey bana kaldı..
toplamak yetmiyormuş gibi bir de şimdi taşınma yerleşme işleri var..temizlik var ama kociş sana yaptırmam 2 bayan tutarız dedi..
ayy bir çıksam şu şehirden çok rahatlayacamm..ama kociş burda kalacak ona üzülüyorum o da çok bunaldı mafoldumbenmafoldumben
öyle yapmaya çalışıyorumda bilmiyorumki offff garip bi sıkıntı varhayırdır inşallah canımmm....iyi şeyler düşün sıkılmasın için bebişini düşünnn mutlu ol...hihoyyyt
evde tek kalırsam belki daha kötü olurum canımcanım benim eve gidip dinlensen olmaz mı,bu halde bir de işte yorulmasan..
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim oku canım okuyabildiğin kadar:1rolleyes:
günaydın canım,neler olmuş mutfakla ilgili,ne yaptın şimdi yeni yere mi verdin sipariş o ne zaman getirecek?
öyle yapmaya çalışıyorumda bilmiyorumki offff garip bi sıkıntı var
evde tek kalırsam belki daha kötü olurum canım
tamam canım okumaya çalışıyorum
kızlar birde bu gece rüyamda 2 tane çocuğum vardı biri böyle daha yeni doğmuş biride 1 yaşında falan yeni yürüyor küçük olanı emzirmeye çalışıyorum ama bir türlü emmiyor diğer çocuğumda çok yaramazmış ikidebir dolaplara falan saklanıyor ve oralardan çıkartıyorum o arada benim rahmetlik anneannem geliyor çocuklarla ilgili birşeyler söylüyor ama şuan tam olarak ne söylediğini hatırlamıyorum çok garipti rüyam ya
hoşbulduk bitanem naptın yeni mutfak siparişini verdinmi:1rolleyes:
durmaaaaaaaazzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canımmmma.s izin alamıyo mu eşin? biraz tatil yapıp kafa dagırsaydınız??
günaydın canımmm ateş hala yüksekkk hadi hayırlısıııııhihoyyyt
aaa niye gelmiyormuş kayınvaliden? Evet bencede tutarsınız yardımcı birilerini,sen yapma tek başına herşeyi..
Kocişle ayrı kalmak kötü evet :çok üzgünüm: ama sayılı gün geçiyor edoşumm,ara sıra ayrılıkta iyi geliyor özlüyorsun,sıkılmıyorsun birbirinden..Allah başka ayrılık vermesin..
kızlar birde bu gece rüyamda 2 tane çocuğum vardı biri böyle daha yeni doğmuş biride 1 yaşında falan yeni yürüyor küçük olanı emzirmeye çalışıyorum ama bir türlü emmiyor diğer çocuğumda çok yaramazmış ikidebir dolaplara falan saklanıyor ve oralardan çıkartıyorum o arada benim rahmetlik anneannem geliyor çocuklarla ilgili birşeyler söylüyor ama şuan tam olarak ne söylediğini hatırlamıyorum çok garipti rüyam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?