Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayyy kıyamammm zor iş eşten ayrı kalmak....evlenmeden önce ayrı kaldıgımızda da cok özlerdim ben ama aynı evde yasamaya baslayınca hasret daha da bi zor oluyo cok iyi anlıyorum senii..en kısa zamanda ayrılmamak üzere kavusursunuz canım inşallahhh a.s

canım benim az kaldı yarın son galiba cumartesiden itibaren yanımda olacak inşallah..

öyle canım yaa çok sinirlendim bütün planlarım bozuldu çarşamba yola çıkmam zorlaştı..zaten çok yoruldum bunaldım burda üstüne bu da binince çıldırdım vallahi..kocişte bir sürü fırça yedi..şimdi kalktıgı gibi başka yere siperiş vermeye gitti..baktı sinirliyim giyindi çıktı hemen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım bugün herşey belirlenecek..kayınvalidem de gelmiyor herşey bana kaldı..
toplamak yetmiyormuş gibi bir de şimdi taşınma yerleşme işleri var..temizlik var ama kociş sana yaptırmam 2 bayan tutarız dedi..
ayy bir çıksam şu şehirden çok rahatlayacamm..ama kociş burda kalacak ona üzülüyorum o da çok bunaldı mafoldumbenmafoldumben

kolay gelsin canımmmma.s izin alamıyo mu eşin? biraz tatil yapıp kafa dagırsaydınız??

aaa niye gelmiyormuş kayınvaliden? Evet bencede tutarsınız yardımcı birilerini,sen yapma tek başına herşeyi..
Kocişle ayrı kalmak kötü evet :çok üzgünüm: ama sayılı gün geçiyor edoşumm,ara sıra ayrılıkta iyi geliyor özlüyorsun,sıkılmıyorsun birbirinden..Allah başka ayrılık vermesin..

hayırdır inşallah canımmm....iyi şeyler düşün sıkılmasın için bebişini düşünnn mutlu ol...hihoyyyt
öyle yapmaya çalışıyorumda bilmiyorumki offff garip bi sıkıntı var
canım benim eve gidip dinlensen olmaz mı,bu halde bir de işte yorulmasan..
evde tek kalırsam belki daha kötü olurum canım
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim oku canım okuyabildiğin kadar:1rolleyes:

tamam canım okumaya çalışıyorum

kızlar birde bu gece rüyamda 2 tane çocuğum vardı biri böyle daha yeni doğmuş biride 1 yaşında falan yeni yürüyor küçük olanı emzirmeye çalışıyorum ama bir türlü emmiyor diğer çocuğumda çok yaramazmış ikidebir dolaplara falan saklanıyor ve oralardan çıkartıyorum o arada benim rahmetlik anneannem geliyor çocuklarla ilgili birşeyler söylüyor ama şuan tam olarak ne söylediğini hatırlamıyorum çok garipti rüyam ya

günaydın canım,neler olmuş mutfakla ilgili,ne yaptın şimdi yeni yere mi verdin sipariş o ne zaman getirecek?

sorma tatlım yaa resmen oynuyorlar insanlarla kimseye güven olmuyor onların yüzünden mutfagıda yıktık yıkmasaydım yaptırmayacaktım sırf böyle insanlar para kazanmasın diyee..burda yabancı olunca böyle davranıyorlar dışlıyorlar resmen..dolabı tezgahı iptal ettim sonra akşam açık yer bulamadık şimdi eşim başka yere sipariş vermeye gitti ölçüler elinde istediğimide biliyor kendi sipariş verecek..şimdi 500 tl daha fazla verecek sırf bu adamlara sinirlendim diyee..bizede yazık valla sanki çöpten topluyoruz parayıı..
handancım inanır mısın gecen ayakkabı almaya gittim bana son 130 dedi aldım, baktım yan komşum almış aynısını buranın yerli insanı 80 tl yee..yabancıyız diye şişirdikçe şişiriyorlar..

canım hayra yor...aklına kötü şeyler getirme...iyidir anlamı merak etme sena.s

kolay gelsin canımmmma.s izin alamıyo mu eşin? biraz tatil yapıp kafa dagırsaydınız??

canım eve zor geliyor...izinler kapandı malesef..
görümcemler yazlıkta eşyaları eve atın kaçın buraya diyorlar ama rapor bile alamıyoruz :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sorma canım ayrı kalmaya alıştım biliyorsun zaten devamlı evde olamıyor..ama çok zorlanıyorum bırak evde tek kalmayı koca şehirde tek başımayımm..
görümcem tatilden dönüyor onun 2 yaşındaki ogluna bakıyor bizim iş geciktiği için gelemiyor..eşimde sana evi temizletmem 2 bayan tutarım temizlerler gerekirse sana yardımda ederler dedi..allahtan ev çok temiz tek başıma bile kolay temizlerimm..
aminn canımm allah başımızdan eksik etmesinn eşlerimizi..

hayır olsun canımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…