Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
A...şktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

Can Yücel

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Düşün..
Kim üzebilir seni, Senden başka..?
Kim doldurabilir, İçindeki boşluğu, sen istemezsen..?
Kim mutlu edebilir seni, Sen hazır değilsen..?
Kim yıkar, yıpratır seni izin vermezsen..?
...Kim sever seni, Sen kendini sevmezsen..?
Her şey sen de başlar, Sen de biter...

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito vereliniortak

ben geldimm hadi neşeleniinnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sositososito sositososito sonuç 2 gün sonra dedi kan aldırdım ama ben 2 saat sonra öğrenicemm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sağolun canlarım inş. yaaaaa ama üzülmek yok kocaaaman negatifi görürsem dimiiiiiiiiiiiiiiii akannehir sositososito sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…