Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kubiiiiiiiiiiiiiiiiiii sakin ol canımmm....bu kadar kaptırma kendiniiii....

yoksa foooooooooooossssssssss diye söncemm :roflol: :roflol: yok kız rabbim büyük olmassa vardır bi hayır bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile5 ama ben ilk defa heycanlandım bu kadar fosss lucam heralde
:roflol:

yoksa foooooooooooossssssssss diye söncemm :roflol: :roflol: yok kız rabbim büyük olmassa vardır bi hayır bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile5 ama ben ilk defa heycanlandım bu kadar fosss lucam heralde

du bakalımmm hayırlısı neyse o olsunnna.s

Fosluycam belki diyor ve gülüyor işte böyle ol her zaman yani pozitif ve sonundada bebişini kucağına al canım

merhaba herkeseopuyorumnanaktan

merhaba canımm...sabah topicleri dolanıyodum mart annelerinde galiba gördüm bi kız sigara konusunda bayaa üstüne gelmiş sinir oldum...ben de günde bi paket içiyodum hamile kaldıgımı öğrenene kadar...öğrendikten sonra hemen kestim...ilk iki gün işkence gbiydi...sigara içen arkadaslarımın yanına yapısıyodum...sonra soğudum sigaradan kokusuna tahammül edemez hale geldim...şimdi kimse içemiyo yanımda...umarım en kısa zamanda sen de kurtulursun bu illettenn...ama canım bi kaç gün dişini sıkman gerekiyo..evet cok zor kabul ediyorum ama iki gün bi tane bile içme üçüncü gün artık verselerde içemez hale geleceksin...hamilelerde genelde böyle oluyomus zaten sigaradan soğuyolarmısssa.s

ne güzel ay bizim gelin hep içti hamileliği boyunca sinir oluyodum ama karışmakta istemiyodum
abim kızsın banane diyee
Allahtan yeğenim sağ salim doğduua.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…