Selam kızlar..kubicim test mi yaptırdın?
eşime keçboynuzu kürü uygulamıştım
kendimde bal tarçın çörek otu yemiştim canım o ay
kubiiiiiiiiiiiiiiiiiii sakin ol canımmm....bu kadar kaptırma kendiniiii....
yoksa foooooooooooossssssssss diye söncemm :roflol: :roflol: yok kız rabbim büyük olmassa vardır bi hayır bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile5 ama ben ilk defa heycanlandım bu kadar fosss lucam heralde
:roflol:
yoksa foooooooooooossssssssss diye söncemm :roflol: :roflol: yok kız rabbim büyük olmassa vardır bi hayır bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile5 ama ben ilk defa heycanlandım bu kadar fosss lucam heralde
:roflol:
merhaba herkeseopuyorumnanaktan
gerçekten eskiden sayfalara yetişemiyodukk nerde bu hperiklava: klava: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
deli kız ağırlık var üzerimde deyince bebek için demedimya onun ağırlığından ne olacak daha fasulye kadar.
kendimi iyi hissetmiyorum kötü bişeyler olacak gibi aynı
sevgiiiiiiiiiiiiii iyisinn di mi canımmmmmmmmmm
merhaba canımm...sabah topicleri dolanıyodum mart annelerinde galiba gördüm bi kız sigara konusunda bayaa üstüne gelmiş sinir oldum...ben de günde bi paket içiyodum hamile kaldıgımı öğrenene kadar...öğrendikten sonra hemen kestim...ilk iki gün işkence gbiydi...sigara içen arkadaslarımın yanına yapısıyodum...sonra soğudum sigaradan kokusuna tahammül edemez hale geldim...şimdi kimse içemiyo yanımda...umarım en kısa zamanda sen de kurtulursun bu illettenn...ama canım bi kaç gün dişini sıkman gerekiyo..evet cok zor kabul ediyorum ama iki gün bi tane bile içme üçüncü gün artık verselerde içemez hale geleceksin...hamilelerde genelde böyle oluyomus zaten sigaradan soğuyolarmısssa.s
slm kızlar ben geldim tekrar kubi ne yaptın kan verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?