ben seni günde kaç kere anıyom onu da görüyon mu geçmiştealsanaalsanasmiledenizciim hoşgeldin...
şükür kavuşturana nasılsın canım ..
bebişinde iyi ve büyümüş geçmişi okuduğum kadarıyla :))
ben bu ay doktor kontrolünde olacağımdan herhangi bir karışıma başlamayacağım, neyse halim o çıksın istiyorum çünkü
sanırım smear ve hormon testlerini 1 yıl sonra yenilemek gerekiyor zaten, çok emin değilim ama öğreneceğim işte pazartesi hepsini :uhm:
sadece randevu alınca bile rahatladım.
günaydın kızlar güne çok kötü başladım.
ADET olmuşum:sinifsinif:
yok cnm ben 2 dedim ama yanlış dedim pazartesi öğrencen dedi ama ben netten öğreniyodum ama bence çıkar bu gün size söledim erken çıkcak diye yalancı çıktım sanki offf yoksa çok merakda değilim sizin için cnm olumunekankayizsmile
günaydın kızlar :) kubi çok sabırlıymışsın be kuzu. yerinde olsaydım çoktan gitmiştim hastaneye.
aaa ne demek. söylemene bile gerek yok. helal olsun tabiki. sen ne anladın ki şaşırdım bende birden öyle yazınca. hatta şaka yapıyon sandım benkaydirigubbakcemile3
ben seni günde kaç kere anıyom onu da görüyon mu geçmiştealsanaalsanasmile
eehhh 1700. sayfa olmuşta geçmiş kutlanmamış yaniiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kaza mı yaptı ay çok geçmiş olsun. iyidir umarım. bu arada sen kocaelide değilmiydin? biz hafta sonu ordaydıkta hatta eşim bile dedi ki sultan burda değil mi sen beni bi başıma bırak sultanı arada onunla gez istersen dedi. bende iyi fikirmiş ama teli yok bende dedimkaydirigubbakcemile3evet 1 kere denk geldim..
ben daha topiğe düzenli giremiyorum...
1 hafta ankaradaydık ..ank.dan gelince pc servise gitti sonra kaza yaptı eşim
1 haftadır da eşimin yiğeni bizde sınav için geldi
eşimle ikisi oyun oynadıkları için pc le anca onlar yokken yada ara verdiklerinde girebiliyorum .....-tatlicadiarzu-
ha evet hperi bana zamanında çok oklava göstermişti. ben evlendiğim ay başlamıştım bebek istiyom bebek istiyom demeye de ondan kızıyodu bana acele ediom diye. daha çok kızacaktı belkide şükür bekletmeden geldi bebiş oklavadan kurtuldumkaydirigubbakcemile3oklava gösterdin yazıyı değişik okumuşum ben sen hperi bana kızıyodu demişsin bende bana kızıyonuz zannettim sana dedim daha kime paylaşayım dedim gerçi şakada oldu arada neyse sağlık olsun kaydirigubbakcemile2
ha evet hperi bana zamanında çok oklava göstermişti. ben evlendiğim ay başlamıştım bebek istiyom bebek istiyom demeye de ondan kızıyodu bana acele ediom diye. daha çok kızacaktı belkide şükür bekletmeden geldi bebiş oklavadan kurtuldumkaydirigubbakcemile3
ha evet hperi bana zamanında çok oklava göstermişti. ben evlendiğim ay başlamıştım bebek istiyom bebek istiyom demeye de ondan kızıyodu bana acele ediom diye. daha çok kızacaktı belkide şükür bekletmeden geldi bebiş oklavadan kurtuldumkaydirigubbakcemile3
kaza mı yaptı ay çok geçmiş olsun. iyidir umarım. bu arada sen kocaelide değilmiydin? biz hafta sonu ordaydıkta hatta eşim bile dedi ki sultan burda değil mi sen beni bi başıma bırak sultanı arada onunla gez istersen dedi. bende iyi fikirmiş ama teli yok bende dedimkaydirigubbakcemile3
gölcüktende geçtik ama orda gezemedik. yalovada bide izmitte gezdik. izmitin çarşısı çok güzeldi. büyüktü baya. ama yalova hiç hoşuma gitmedi ve aşırı pahalı geldi bize. düşün ki biz turizmin tam merkezinde alanyada yaşıyoruz. burası bile oraya göre çok ucuz.çook sağaol canım allaha şükür eşim çok iyi ....ucuz atlattı
ne güzel keşeke buluşsaydık ...nasıl beğendimi izmitti gerçi ben gölcükdeydim ama olsun seni görmek güzel olurdu...
3 aylık evliyim 2 aylık hamileyim. ilk denememde tuttu valla. üstelik bende iltihap vardı ona rağmen tuttu. çok sigara içiyodum ona rağmen tuttu. bende inanamadım. inşallah allah isteyen herkese hemen verir.
bende ve tanıdığım bayanların büyük çoğunluğunda var o. ve aslında tedavi edilmezse gebeliği zorlaştırıyo hatta imkansızlaştırıyo. artık benimki tam düzelme zamanına mı denk geldi yoksa bendeki fazla değildi de ondan mı oldu orasını bilemiyorum.bende de iltihap var cnm sistit bilirmisin ama bu ay hiç olmadı yanmam oluyodu kasıklarım ağrıyodu allahıma şükürler olsun ki bu ay yok inş. güzel haberler veririm alkisalkisalkis
maşallah canımm.bende çok sigara içiyordum herkes belkide o yüzden hamile kalamıyosun dedi bende 1 hafta oldu bıraktım...bakalım ne olacak...şimi içmiyosun değilmi...bende ilk çocuğuma hamile kaldığımda çok sigara içiyordum...o zaman hiç sorun olmamıştı...tabi yaşta ilerledi..yumurta kalitesi düüştü haliyle..ben birde bunu sigara içerek dahada kalitesiz hale getiriyordum bakalım bırakmamın faydası olacakmııııı3 aylık evliyim 2 aylık hamileyim. ilk denememde tuttu valla. üstelik bende iltihap vardı ona rağmen tuttu. çok sigara içiyodum ona rağmen tuttu. bende inanamadım. inşallah allah isteyen herkese hemen verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?