kızlar herkese merhaba a.s.
handancım yeni beklenmeyen adet tarihim 7 eylül canım :teselli:
aslında belki de beklenen demeliyim, çünkü pazartesi gününe yeni bir doktora randevu aldım, rahim filmi çektirmek istediğimi söyleyeceğim. giderken yanımda, bu işe karar verdiğimizde yaptırdığım tüm tetslerin sonuçlarını, yumurta takibimin yapıldığı evrak ve ultrason görüntülerini ve dış gebeliğim süresince biriktirdiğim tahlil sonuçlarını da götüreceğim.
herşeyimi bir bir anlatacağım.
zaten baktım da ben o testleri yaptıralı tam 1 sene olmuş. zamanı gelmiş yani aslında doktora gitmenin :CüvCüv:
hakkımızda hayırlısı olsun diyerek yeni bir aya başlangıç yapıyoruz bakalım sengözlerimebaksanab
günaydın canım hoşgeldin,sen nasılsın?
bu karışım benide kesti biliyomusun
günaydın..
hadi yaaa demek öyle bi etkisi var..sevgide olmuşmuydu acaba bu kesilme???
şimdi sevgiyede sordum karşımdan ağzıma alınca suyla direk yutuyorum böylede faydası olurmu
sen nasıl yiyosun..??
kızlar herkese merhaba a.s.
handancım yeni beklenmeyen adet tarihim 7 eylül canım :teselli:
aslında belki de beklenen demeliyim, çünkü pazartesi gününe yeni bir doktora randevu aldım, rahim filmi çektirmek istediğimi söyleyeceğim. giderken yanımda, bu işe karar verdiğimizde yaptırdığım tüm tetslerin sonuçlarını, yumurta takibimin yapıldığı evrak ve ultrason görüntülerini ve dış gebeliğim süresince biriktirdiğim tahlil sonuçlarını da götüreceğim.
herşeyimi bir bir anlatacağım.
zaten baktım da ben o testleri yaptıralı tam 1 sene olmuş. zamanı gelmiş yani aslında doktora gitmenin :CüvCüv:
hakkımızda hayırlısı olsun diyerek yeni bir aya başlangıç yapıyoruz bakalım sengözlerimebaksanab
günaydıın canım ...iyiiyim fena sayılmamm
sevgicim sana bişey sorcamm
bal karışımını nben suyla yutuyorum sence sakıncası olurmu yani faydası ..
günaydın..
hadi yaaa demek öyle bi etkisi var..sevgide olmuşmuydu acaba bu kesilme???
şimdi sevgiyede sordum karşımdan ağzıma alınca suyla direk yutuyorum böylede faydası olurmu
sen nasıl yiyosun..??
kızlar bal tarçın çörek otu nasıl gidiyor...bende regl olmayı belkiyorum...eğer olursam ki inşallah olmam bende başlayacağımboshayallersmile
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
duruşah, darkangellove58+, perininkizi, hperi+, karats, babu+, minikkuzucum
ben geldim kızlar delircem ya sonuç hala çıkmadı şeytan diyoki git acile 2 dkk öğren offff yaa çok bekliyorum resmen böle değildi eskiden akannehir
kızlar bal tarçın çörek otu nasıl gidiyor...bende regl olmayı belkiyorum...eğer olursam ki inşallah olmam bende başlayacağımboshayallersmile
hoşgeldin canımm a.s.
geçmiş olsunn
evet hayatım yeni ay,yeni umutlar..Bakalım doktor neler diyecek,belki testleri tekrar isteyecek,çünkü 1 sene uzun zaman benimde eylülde 1 sene olacak testlerimi yaptıralı,benimde zamanım gelmiş :))
Hepimiz için herşeyin hayırlısı,bence herşey yolundadır,merak etme..
selam herkeseopuyorumnanaktan
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
duruşah, darkangellove58+, perininkizi, hperi+, karats, babu+, minikkuzucum
ben geldim kızlar delircem ya sonuç hala çıkmadı şeytan diyoki git acile 2 dkk öğren offff yaa çok bekliyorum resmen böle değildi eskiden akannehir
canım senn adete kaç gün varkiii
günaydın kızlar güne çok kötü başladım.
ADET olmuşum:sinifsinif:
hoşgeldin canımmm,nasılsın?
hoşgeldin bebişim,ehh 2 gün demişlerdi demek sözlerini tutuyorlar..
şu an beklemek seni daha da strese sokuor bence biran önce öğrenmenin bir yolunu bul canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?