Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba cnaımmm hoşgeldinnn....

hoşgeldin canımm a.s.
geçmiş olsunn

evet hayatım yeni ay,yeni umutlar..Bakalım doktor neler diyecek,belki testleri tekrar isteyecek,çünkü 1 sene uzun zaman benimde eylülde 1 sene olacak testlerimi yaptıralı,benimde zamanım gelmiş :))

Hepimiz için herşeyin hayırlısı,bence herşey yolundadır,merak etme..

kızlar bal tarçın çörek otu nasıl gidiyor...bende regl olmayı belkiyorum...eğer olursam ki inşallah olmam bende başlayacağımboshayallersmile

günaydıın canım ...iyiiyim fena sayılmamm

sevgicim sana bişey sorcamm
bal karışımını nben suyla yutuyorum sence sakıncası olurmu yani faydası ..

valla hiç bi fikrim yokki canım ama bende çok tatlı olduğu için yedikten sonra su içiyordum bi sorun olmaz herhalde

günaydın..
hadi yaaa demek öyle bi etkisi var..sevgide olmuşmuydu acaba bu kesilme???
şimdi sevgiyede sordum karşımdan ağzıma alınca suyla direk yutuyorum böylede faydası olurmu

sen nasıl yiyosun..??

ben 1 tatlı kaşığını böyle kaşıkla yavaş yavaş emerek yiyorum sonra ağzımda kalanları çiğniyorum yutuyorum sonradan az bi su içiyorum.Ama bana acayip gaz yapıyo..

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
duruşah, darkangellove58+, perininkizi, hperi+, karats, babu+, minikkuzucum

ben geldim kızlar delircem ya sonuç hala çıkmadı şeytan diyoki git acile 2 dkk öğren offff yaa çok bekliyorum resmen böle değildi eskiden akannehir

kızlar bal tarçın çörek otu nasıl gidiyor...bende regl olmayı belkiyorum...eğer olursam ki inşallah olmam bende başlayacağımboshayallersmile

vallaa canım sabah akşam yiyiyorum ama ben suyla direk yutuyorum da kafama o takıldı ..
acaba faydası olurmu kii

canım senn adete kaç gün varkiii

selam canım,inşallah olmazsın..
benim iyi gidiyor alıştım sadece gaz problemim oluyor,gerçi oda azalıyor gibi..
İnşallah bir faydası olur..
hayıtıda bir yandan içmeye başlasammı yoksa öbür aymı yapsam bilemiyorum..

ben bu ay doktor kontrolünde olacağımdan herhangi bir karışıma başlamayacağım, neyse halim o çıksın istiyorum çünkü

sanırım smear ve hormon testlerini 1 yıl sonra yenilemek gerekiyor zaten, çok emin değilim ama öğreneceğim işte pazartesi hepsini :uhm:

sadece randevu alınca bile rahatladım.

selam herkeseopuyorumnanaktan

hoşgeldin canımmm,nasılsın?

hoşgeldin bebişim,ehh 2 gün demişlerdi demek sözlerini tutuyorlar..
şu an beklemek seni daha da strese sokuor bence biran önce öğrenmenin bir yolunu bul canım..

canım senn adete kaç gün varkiii

şuan 5 günüm var ama erken yaptırdım testi adetime 2 hafta önce leke geldi adet oldum zannettim daha gelmedi erken yaptırmamın sebebi eğer gebelik yoksa evi değiştircem yerlerini cnm ağır iş yapmamyayım bebiş varsa erkenden öğreneyim dedim ama çıkmadı daha sonuç akannehir

hoşgeldin canımmm,nasılsın?

hoşgeldin bebişim,ehh 2 gün demişlerdi demek sözlerini tutuyorlar..
şu an beklemek seni daha da strese sokuor bence biran önce öğrenmenin bir yolunu bul canım..

yok cnm ben 2 dedim ama yanlış dedim pazartesi öğrencen dedi ama ben netten öğreniyodum ama bence çıkar bu gün size söledim erken çıkcak diye yalancı çıktım sanki offf yoksa çok merakda değilim sizin için cnm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…