- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
ayy canım ne güzelll,çok şükür hihoyyyt hihoyyyt
evettt allaha şükürr bitti işlerr..
pazar taşınıcam, çarşambada yola çıkıyorumm hihoyyythihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım ne güzelll,çok şükür hihoyyyt hihoyyyt
evettt allaha şükürr bitti işlerr..
pazar taşınıcam, çarşambada yola çıkıyorumm hihoyyythihoyyyt
hadi yaaaa. hayırlısı böyleymiş demek ki. mümkün olduğu kadar aklına getirmemeye çalış. inşallah yeniden bi bebişin olur da yaralarını o sarar:Saruboceq:
canımmm hayırlısı böyleymiş ne yapalım...İnşallah sağlıkla kucağına alacağın bebeğine yeni evinde yakında kavuşacaksın a.s
evim mis gibi,perdelerim mis gibi,ben mis gibiyim,dişlerim tertemiz,çarpıntım azaldı,merdiven çıkabiliyorum... ehh daha ne olsun bunlar için içmemeye değer bencee..
tabiki başka sağlık problemleri çıkabilir kader ama ben en azından bile bile kendime bu kötülüğü yapmamaya karar verdim..
benim teyzem hayatta sigara ne bilmez 7 aylık erken doğum yaptı. eminim sigara içiyor olsaydı herkes ona bağlayacaktı. ama maalesef. o sıra kayınvalideyle sorun yaşıyordu çok. pek fazla kişi bilmiyordu gerçi. belkide onun stresinden oldu.
iyiyim canım,evet dün akşam kavuştum yarime kaydirigubbakcemile3
çamaşır,ütü,yemek ve ev dağınıklığı dertlerinede kavuştum beraberinde tabikiii kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yemeğe çıkıyorum,görüşürüzz.
kızlar ben çıkıyorummm kib
benim ev baya dağınıklaştı eskiye göre. hem bulantı yüzünden içimden bişey yapmak gelmiyo, hem hava sıcak, hemde kendimi çok yormak istemiyorum. yavaş yavaş olduğu kadar. bir anda girişip bütün temizliği yapmıyorum mesela. bir gün balkonlar, bir gün süpürüp silme, bir gün ütü, bir gün banyo wc. normalde bir gün ayırıp hepsini yapıp kurtuluyodum.eşlerimiz yanımızda olsun da dünya işlerini yavaş yavaşta olsa yaparızz..
benim eşimde görevdeyken ne yemeğim ne ütüm hiç birşeyim olmuyorr..
bende kendimi şöyle telkin ediyorum...deneyin bende çok işe yaradı...ayrıca tat ve koku duyusu da gelişiyor insanın :) yediklerinin tadına daha iyi varıyorsun ve mis kokuları içine daha derin çekebiliyorsun opuyorumnanaktan
büyük başarı, seni tebrik ediyorum.
bundan 6 sene önce ben de kendimi böyle telkin ederek başardım. tebrikler vereliniortak
benim ev baya dağınıklaştı eskiye göre. hem bulantı yüzünden içimden bişey yapmak gelmiyo, hem hava sıcak, hemde kendimi çok yormak istemiyorum. yavaş yavaş olduğu kadar. bir anda girişip bütün temizliği yapmıyorum mesela. bir gün balkonlar, bir gün süpürüp silme, bir gün ütü, bir gün banyo wc. normalde bir gün ayırıp hepsini yapıp kurtuluyodum.
o kadar güzel anlatmışsın ki bu kadar olur:lepi:bende kendimi şöyle telkin ediyorum...deneyin bende çok işe yaradı...
2 sigara arası yaşadığım sıkıntının aynısını çekiyorum...
sigara içecek olsam bu sıkıntım sona erecekmi???hayır
diğer sigaraya kadar yine aynı sıkıntıyı çekecem...
öylede böylede ben bir sıkıntı yaşıyorsam neden kendim için iyi olanı yapmayayım...
diyorum ve unutuyorum
ve gerçektende çok işe yarıyor
birde ben sigarayı kiralık katile benzetiyorum...
hemde onu kendimiz tutuyoruz
parasını biz veriyoruz
vew ona diyoruzki zamanı gelince beni öldür lütfennnnn
tşk ederim güzelimo kadar güzel anlatmışsın ki bu kadar olur:lepi: